Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaştan beğendik.. pahalı ama sizce nasıl arkadaşlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
hayırlı olsun öncelikle..
aslında fiyatlar piyasaya göre çok makul hem şimdi kampanyasıda var sanırım..

ama beğendim mi alsaydınız söylemezdim ama ben beğenmedim..
fazla modern ve modası çabuk geçecek gibi geliyor bana böyle iki renkli mobilyalar..
bi tepe home bakın bide bence..

hayırlı olsun öncelikle..
aslında fiyatlar piyasaya göre çok makul hem şimdi kampanyasıda var sanırım..

ama beğendim mi alsaydınız söylemezdim ama ben beğenmedim..
fazla modern ve modası çabuk geçecek gibi geliyor bana böyle iki renkli mobilyalar..
bi tepe home bakın bide bence..
[/QUOTE

aslında pahalı görünen koltuk takımı : 5.750 diğerleri senin dediğin gibi uygun canım...
ben özellikle açık renk istediğim için bunları beğendim.... açık renk iç açıcı geliyor bana ... bakacak çok yer var ama biz biraz gezip bakma konusunda tembeliz.. görüşlerin için çok teşekkürler..

kalite olarak benimde düşündüğüm bir marka kullanmadığım daha önce ama benim pek hoşuma gitmedi ahsap tarzı ama duvarlar beyaz olursa yakışabilir sonuçta senin zevkin

Doğtaş ın tarzına bayılırım ben.

Haftasonu mobilyacılar sitesine gittik. Daha kaliteli ve istediğimiz modeli, rengi yaptırabileceğimiz, istediğimiz kulbu taktırabileceğimiz mobilyacılar var. Üstelik sunta veya mdf değil ceviz malzeme kullanıyorlar. Tarzlar da doğtaşa benziyor.

Ben de aynen sen gibi doğtaş ın bu modellerine bayıldım. Dün doğtaş a gittik. Sunta kullanıyorlar sanırım. Dikkat et çekmecelerde kapılarda stop denen durdurucu mekanzma yok. Çat çut çarpılıyor dolap. Sadece koltuların renklerini değiştirebiliyorlar.

İstersen mobilyacılar çarşısına da git bir bak. Madem mobilyaya bu kadar bütçe ayırabiliyorsun bence seçenek çok.

Kolay gelsin.

yedi sene önce doğtaştan yatak odası ve yemek odası aldık.çekmecelerimin kulpları sağlam değil ve vidaları düştü iki yıl içinde.yemek odam açık renk.kullanışlı. tahta malzemesi kaliteli.yatak odam venge çok toz tutuyor.hiç kullanışlı değil.
koltuklar bana çok pahalı geldi.mobilyalardada o ağaç rengini ben sevmiyorum.tek renk ve açık renk olması bana göre daha kullanışlı.

kalite olarak benimde düşündüğüm bir marka kullanmadığım daha önce ama benim pek hoşuma gitmedi ahsap tarzı ama duvarlar beyaz olursa yakışabilir sonuçta senin zevkin

bizim isteğimizde kalite zaten onun için doğtaşta ısrarcıyız... üründe bir sorun yaşadığımız zaman karşımızda düzgün bir muhattap olsun istiyoruz..

yedi sene önce doğtaştan yatak odası ve yemek odası aldık.çekmecelerimin kulpları sağlam değil ve vidaları düştü iki yıl içinde.yemek odam açık renk.kullanışlı. tahta malzemesi kaliteli.yatak odam venge çok toz tutuyor.hiç kullanışlı değil.
koltuklar bana çok pahalı geldi.mobilyalardada o ağaç rengini ben sevmiyorum.tek renk ve açık renk olması bana göre daha kullanışlı.

İki yıl garantisi var zaten.. garantiye başvurdun mu kulplar için? bende toz olmaması ve ferah görünmesi için açık renk istiyorum zaten.. ama açık ahşap rengini seviyorum.. tabii zevk meselesi.. inşallah bende 7 yıl kullandığım günleri görürüm :)))

Doğtaş ın tarzına bayılırım ben.

Haftasonu mobilyacılar sitesine gittik. Daha kaliteli ve istediğimiz modeli, rengi yaptırabileceğimiz, istediğimiz kulbu taktırabileceğimiz mobilyacılar var. Üstelik sunta veya mdf değil ceviz malzeme kullanıyorlar. Tarzlar da doğtaşa benziyor.

Ben de aynen sen gibi doğtaş ın bu modellerine bayıldım. Dün doğtaş a gittik. Sunta kullanıyorlar sanırım. Dikkat et çekmecelerde kapılarda stop denen durdurucu mekanzma yok. Çat çut çarpılıyor dolap. Sadece koltuların renklerini değiştirebiliyorlar.

İstersen mobilyacılar çarşısına da git bir bak. Madem mobilyaya bu kadar bütçe ayırabiliyorsun bence seçenek çok.

Kolay gelsin.

ilgin için teşekkürler canım.. çok şükür mobilya için fena sayılmayacak bir bütçe ayırabiliyoruz. aslında bende daha uyguna yakın kalite ürünler bulabileceğimi biliyorum .. ama araştırmak gerek.. bizim pek araştıracak fırsatımız ve zamanımız yok.. ayrıca ben aldığım ürünün önemli bir marka olmasını istiyorum. bir sorun yaşadığım zaman o markaya güvenmek istiyorum. baktığımız ürünlerde durdurucu mekanızma var. baktık. ayrıca bütün parçaları tek tek inceledim sunta yok. o kalite aslında güven verdi bana.. tabii eşya konusunda birazda nasibe güvenmek gerek.. inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey...

verdiğin linkten doğtaşın yemek odalarına baktımda carmen yemek odası daha hoş bence sanki seçtiğin koltuklara daha iyi yakışacağını düşündüm ama tabiiki kullanıcak olan sensin canım,aldıklarını güle güle iyi günlerde kullan :71:

bizim isteğimizde kalite zaten onun için doğtaşta ısrarcıyız... üründe bir sorun yaşadığımız zaman karşımızda düzgün bir muhattap olsun istiyoruz..

e daha ne o zaman pahalı oldu biraz ama sizce nasıl? die yorum istemişsin bende fikrimi söyeldim

Pasifica modelini ben de çok beğeniyorum. Ama keşke gardrobu biraz büyük olsaydı. Küçük geldi bana. Koltuk takımına gelince, güzeller ama çok pahalı bence.

Doğtaş'ın ve Kelebek mobilyanın modellerini hep beğenirim,sizin seçtikleriniz de çok hoşuma gitti. Özellikle koltuk takımı çok güzel çok şık.. Bence hiç kafanızda soru işareti kalmadan alabileceğiniz bir takım yapmışsınız kendinize. İyi günlerde kullanın şayet almaya karar verdiyseniz..

yatak odası ve koltuklar güzel fakat salon takımını ben pek begenmedim. aynalı konsollar hoşuma gitmiyor pek ondan da olabilir.ayna yerine farklı dekoratif tablolar veya tablo daha hoş göruntu oluyor gibime geliyor..bunların hepsinden önce mutluluklar diliyorum size :)

Back
X