Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaştan beğendiğim takımlar nasıl sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım ben dün doğtaşa gidip baktım,fresnonun ne yatak odası ne de yemek odası hoşuma gitti..ilk modellere yönel ama çok beklenti içine de girme ben acaip girmiştim nette çok beğendim diye görünce hayal kırıklığına uğradım:43:
Allah gönlüne göre versin tatlım:16:

aa gerçektenmi yaa nerden alıcaz biz evgör e gittinmi onların kalitesi nasıl canım..uff bak moralim bozuldu şimdi bide ben gidip bakayım içimde kalmasın çok sağol canm biryerlerden bulcaz artık eşyalarımızı :84: Allah seninde gönlüne göre verir inşallah :54:

aa gerçektenmi yaa nerden alıcaz biz evgör e gittinmi onların kalitesi nasıl canım..uff bak moralim bozuldu şimdi bide ben gidip bakayım içimde kalmasın çok sağol canm biryerlerden bulcaz artık eşyalarımızı :84: Allah seninde gönlüne göre verir inşallah :54:

evgöre gitmedim canım,nasipse aşkım askerden dönünce birlikte gidip bakacağız...
amin canım inşallaaah,Allah yardımcımız olsun...

Bu günlerde bende oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum. 3 takım arasında kaldım.
1. si Fiore

çok çok guzel bir takım ama beyaz oldugu için biraz korkuyorum. moruda var ama uymaz evıme.

Eki Görüntüle 303598

2.si Ellegance rengi tam istediğim gibi

Eki Görüntüle 303599

3. sü Vision Favorim

Eki Görüntüle 303600

Sizce hangisi kızlar?

Bu arada Doğtaş'ın ürünlerini ve indirim günlerini facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
Linkini yollarım bi ara size yada DOGTAS yazınca çıkar sanırım.

Bu günlerde bende oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum. 3 takım arasında kaldım.
1. si Fiore

çok çok guzel bir takım ama beyaz oldugu için biraz korkuyorum. moruda var ama uymaz evıme.

Eki Görüntüle 303598

2.si Ellegance rengi tam istediğim gibi

Eki Görüntüle 303599

3. sü Vision Favorim

Eki Görüntüle 303600

Sizce hangisi kızlar?

Bu arada Doğtaş'ın ürünlerini ve indirim günlerini facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
Linkini yollarım bi ara size yada DOGTAS yazınca çıkar sanırım.

canım bence fiore harika benimde gözüm onda aslında :)

benim oturma odam fiorenin morlusu kırlentleri de resimdeki beyaz kumaştan.Üçlü koltuklarından iki tane aldık.Çok şirinler tavsiye ederim:)))

$21122011295[1].webp$21122011296[1].webp$21122011299[1].webp

inşallah yüklenir:)

oleyy olmuş çok sevindim:52: ilk iki resim alt kattaki odamdan diğeri üst kat maalesef şuan koltuklar ayrı ayrı duruyor çünkü alt kattaki oda çok küçük:(( umarım yardımcı olabilmişimdir:31:

oleyy olmuş çok sevindim:52: ilk iki resim alt kattaki odamdan diğeri üst kat maalesef şuan koltuklar ayrı ayrı duruyor çünkü alt kattaki oda çok küçük:(( umarım yardımcı olabilmişimdir:31:

canım çok teşekkür ederim zahmet oldu çok güzeller güle güle oturun mor rengide çok seviyorum. bende diyorumki iki farklı halı var Allah allah :)) ozaman bunları oturma odasına koydun bıde salonunmu var. son sorum rahatlarmı canım koltukların :21:

rica ederim ve çok teşekkür ederim canım.Aşağı boş kalmasın dedim bi de hep aşağıdayız biz ama mecbur yukarıya taşıycam çünkü hep salonda oturmak zorunda kalıyorum:(( Bu arada evet salonum var ayrıca o da doğtaşın mystic grubu anlıycan bizim evimiz tam bi doğtaş evi:))

ayy sorunu yanıtlamayı unutmuşum:)) çok rahatlar canım.Sırt kısmındaki minderlerini kaldırınca misafirler için yatak olarak da kullanılabilir biz o nedenle ikisini de üçlüsünden aldık.Kaynımda yattı bi kaç gün sorduk o da rahat olduğunu söyledi.

rica ederim ve çok teşekkür ederim canım.Aşağı boş kalmasın dedim bi de hep aşağıdayız biz ama mecbur yukarıya taşıycam çünkü hep salonda oturmak zorunda kalıyorum:(( Bu arada evet salonum var ayrıca o da doğtaşın mystic grubu anlıycan bizim evimiz tam bi doğtaş evi:))

canım baktım bende doğtaş mystic e gerçekten çok güzel yemek odandamı mystic ben tv unitesini falan çok beğendim ama fiyatlar çok yüksek bak şimdi salonunuda merak ettim :))) şaka şaka

Back
X