Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaştan beğendiğim takımlar nasıl sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
1. olarak beğendiklerim.. hepsini bir bütün olarak salonda düşünürsek nasıl dururlar fikirlerinize ihtiyacım var:26:

$dogtasdreampremiumkt201.webp bu koltuğun birde ikilisini ve teklisini düşünüyorum

$1_2_6_3.webp

$images 2.webp masa 4 adet siyah sandalye ve bir adet bank

$images 5.webp konsol

$imageso.webp tv ünitesinin vitrinsiz hali olur bölünebiliyor

$imagesCAFF3LFT.webp konsoldan başka bir görünüm

$imagesy.webp

canım çok beğendim bende bakmıştım bu takımlara bayıldım harika

canım çok beğendim bende bakmıştım bu takımlara bayıldım harika

yaa bende beğendim çokkk.. yemek takımının hepsini alınca biraz pahalı oluyor oyüzden vitrinsiz halini düşünüyorum vitrine pekte gerek yok gibi. bu takıma neler ekleyebiliriz yada çıkarabiliriz. mesela halı olarak gri düz renk bir halı harika olur sanki

Doğtaş Dream serisi:23:
Biz de sevgilimle bu seriyi beğeniyoruz Koltuk takımı olarak Carmen in beyaz salon takımıyla tamamlayınca güzel olacağını düşündük, başka sinmezse içimize bunları alırız belki :31:
Güzel bir seçim yapmışsınız fakat bence 4 sandalye 1 bank yerine 6 sandalye düşünebilirsiniz çünkü bankta yemek yemek gerçekten çok rahatsız bir durum.

Doğtaş Dream serisi:23:
Biz de sevgilimle bu seriyi beğeniyoruz Koltuk takımı olarak Carmen in beyaz salon takımıyla tamamlayınca güzel olacağını düşündük, başka sinmezse içimize bunları alırız belki :31:
Güzel bir seçim yapmışsınız fakat bence 4 sandalye 1 bank yerine 6 sandalye düşünebilirsiniz çünkü bankta yemek yemek gerçekten çok rahatsız bir durum.

evet canım dream serisi :)) mükemmel birşey tam istediğim gibi. carmen salon takımını bende çok beğenmiştim ama sevgilim nedense onu beğenmedi seri olarak alınca daha çok birbirini tamamlıyor sanki:62: ozaman 6 sandalye bir bank yapsak yada baktık olmuyor ıkı sandalyeyi sonradan alsak çünkü hayalimde hep birbank almak var nedense :) hımm demek salonumuz aynı olacak ne güzell...

evet canım dream serisi :)) mükemmel birşey tam istediğim gibi. carmen salon takımını bende çok beğenmiştim ama sevgilim nedense onu beğenmedi seri olarak alınca daha çok birbirini tamamlıyor sanki:62: ozaman 6 sandalye bir bank yapsak yada baktık olmuyor ıkı sandalyeyi sonradan alsak çünkü hayalimde hep birbank almak var nedense :) hımm demek salonumuz aynı olacak ne güzell...

Evet bizde geçen yıl bakıp beğendik yazdık bir kenara, bunlar olabilir diye:6:
Bizim için henüz erken başka içimize sinen olmazsa evet aynı salon takımımız olma ihtimali var :1:
Sizde görürüz döşenmiş halini de belki eklerseniz:34:
Hmm tabi hayalinizde varsa, ben bankta yemek yiyen biri olarak fikrimi söyledim:1:
Güle güle kullanın şimdiden iyi günlerde..

Evet bizde geçen yıl bakıp beğendik yazdık bir kenara, bunlar olabilir diye:6:
Bizim için henüz erken başka içimize sinen olmazsa evet aynı salon takımımız olma ihtimali var :1:
Sizde görürüz döşenmiş halini de belki eklerseniz:34:
Hmm tabi hayalinizde varsa, ben bankta yemek yiyen biri olarak fikrimi söyledim:1:
Güle güle kullanın şimdiden iyi günlerde..

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için ...ahh bi evlensekte eve döşense buraya eklemek için can atıyorum..misafir gelince bankta biz otururuz artık ne yapalım :)) bizimde daha evlenmemize bi sene gibi zaman var ama ben bu takımları uzun zaman once begendım ve dönüp dolaşıp yine bu takımlara geldim vazgeçemiyorum ve sanırım vazgeçemeyeceğimde :9: bu arada sizde mutlulukla ve aşkla kullanırsınız inş..

ben sandalyelerine resmen eridim bittim mağazadan çıkarken kaç kere arkama döndüm baktım bilmiorum nişanlım kolumdan çıkıp canım yeter di die çıkardı ama alamadık çünkü sandalyeleri bile benim bi aylık maaşımdı bu takıma benzer başka bi takım bulmak için çok uğraştım bulşamadım sonra başka beğendiğim bi takım vardı ve tabiki bu kadar beğenmemiştim fakat onu aldık mutlumuyum evet mutluyum:) ama bunlar olsa dahada mutlu olurdum sana kısmetmiş:) hiç tereddüt etme güle güle kahkaha ata ata kullan bak görünce bi içim cız etti yine takımı:)

kelebekelfcim bişi sracağım sana bu 2.paylaştığın yemek odası takımı doğtaş fresno değil mi?yakından nasıl güsel mi?bende çok beğenmiştim.peki fresnonun yatak odası takımını gördün mü yakından,o nasıl acaba? ben daha gidip bakmadım merak ediyorum çok beğendim de netten:26:

ben sandalyelerine resmen eridim bittim mağazadan çıkarken kaç kere arkama döndüm baktım bilmiorum nişanlım kolumdan çıkıp canım yeter di die çıkardı ama alamadık çünkü sandalyeleri bile benim bi aylık maaşımdı bu takıma benzer başka bi takım bulmak için çok uğraştım bulşamadım sonra başka beğendiğim bi takım vardı ve tabiki bu kadar beğenmemiştim fakat onu aldık mutlumuyum evet mutluyum:) ama bunlar olsa dahada mutlu olurdum sana kısmetmiş:) hiç tereddüt etme güle güle kahkaha ata ata kullan bak görünce bi içim cız etti yine takımı:)

ayy canım benim olsun önemli olan sevdiğimizle kullanmak hangisi olduğu çokta önemli değil.o takımı güzel yapan bizim aşkımız sonuçta :)) bende çok beğendim bakalım almak kısmet olacakmı hayırlısı:10:

kelebekelfcim bişi sracağım sana bu 2.paylaştığın yemek odası takımı doğtaş fresno değil mi?yakından nasıl güsel mi?bende çok beğenmiştim.peki fresnonun yatak odası takımını gördün mü yakından,o nasıl acaba? ben daha gidip bakmadım merak ediyorum çok beğendim de netten:26:

bende netten bakıyorum canım fiyat araştırması yapıyorum birde mobilyacılara girdiğimizde kafamda net şeylerle gezip dolaşmak istiyorum ilk bu takımlara yönelicem. bu yemek odası fresno ama yatak odası bana pek güzel gelmedi nedense arte daha güzel:124:

bende netten bakıyorum canım fiyat araştırması yapıyorum birde mobilyacılara girdiğimizde kafamda net şeylerle gezip dolaşmak istiyorum ilk bu takımlara yönelicem. bu yemek odası fresno ama yatak odası bana pek güzel gelmedi nedense arte daha güzel:124:

canım ben dün doğtaşa gidip baktım,fresnonun ne yatak odası ne de yemek odası hoşuma gitti..ilk modellere yönel ama çok beklenti içine de girme ben acaip girmiştim nette çok beğendim diye görünce hayal kırıklığına uğradım:43:
Allah gönlüne göre versin tatlım:16:

Back
X