En ana bayinin numarasini ara tuketici haklarina verecegini soyle ve hic vakit kaybetmeden ver...hemen ya ucretini ya yenisi veriyolar ..garinti sonuc canim. annem istikbali verdi komple koltuklari deistrdiler...koskoca firmalar 3 kurusluk kalitede urun yapiyolar..sonuclarina katlansinlarMerhaba arkadaşlar ,
Yeni evlenecek ve mobilya alacak olanlara duyurulur , bundan 1 yıl önce düğünde Evimi Doğtaş ve kelebek mobilya ya güvenerek onlardan aldigim ürünlerle dosedim
Çok pişmanım sakin kapısından bile geçmeyin ,
Dolap kapağı arızalı
Konsol üst tabla kırık
Sandalye ayakları yamuk 6 adet
2li koltuk çökme
3lu koltuk çökme
Döşemede ip hataları
Köşe Takımı çökme
Durum bu ve 2015 temmuz ayında teslim oldu ürünler o günden bu güne bekliyorum sürekli teknik servis yönlendireceğiz deyip geçiştiriyorlar
Sadece Bilginize...
benim de mobilyalarım doğtaş..hiç sıkıntı yaşamadım..ama koltuklarında çökme sık yaşanıyor sanırım..başka yerlerden de aynı şikayetleri duymuştum..ama mobilyaları çok kaliteli gerçekten..
evet öyle birşey olsa gerek..benim koltuklarım bellona..sıkıntı yaşamadım cidden çok sağlam süngerleri.yatak ve yemek odam doğtaş..Koltukta çökme dediğiniz nedir tam olarak. En çok oturulan bölümün belli olması mı. Bizim koltuk da tepe home dan almıştık. Orada da koltuğun tam ortasına oturuyorum koltuk popo izi yaptı resmen. Biraz sinir bozucu aslında. 3 yıl oldu. Koltuğu değiştirmek istiyorum bende
Niye bir yıldır dava açmadığını ve şimdi bile açmak gibi bir düşünceyi dillendirmedigini sorabilir miyim?Twitter dan iletilerime hemen dönüş oldu bugün size ulaşmak istiyoruz diye
Ama aynı firma instagramdan yaptığım kesinlikle hiç saygısızlık olmayan sadece sikayet iceren yorumlarımi sildi...
oturulan yerler cukurlasti sungerler aşırı yumusadiKoltukta çökme dediğiniz nedir tam olarak. En çok oturulan bölümün belli olması mı. Bizim koltuk da tepe home dan almıştık. Orada da koltuğun tam ortasına oturuyorum koltuk popo izi yaptı resmen. Biraz sinir bozucu aslında. 3 yıl oldu. Koltuğu değiştirmek istiyorum bende
yemek takımım salonum ve yatak odam doğtaş köşe takımım enza şu ana kadar hepsi taş gibi 4 yıldır kullanıyorum.
eşya olayında şansa inanıyorum. hiç beklemediğin şeyleri yıllarca kullanabiliyorken pahalı marka ürünleri çok daha kısa süre kullanıyor olabiliyoruz. arçelik buzdolabımın garantisi biter bitmez bozuldu mesela motorı değişti 400 tl ödedim.
Twitter'daki yorumlarinizi silebilseler onu da silerlerdi. :)Twitter dan iletilerime hemen dönüş oldu bugün size ulaşmak istiyoruz diye
Ama aynı firma instagramdan yaptığım kesinlikle hiç saygısızlık olmayan sadece sikayet iceren yorumlarımi sildi...
Aynen cocuk odası takımı aldım cok memnun kaldım... Yıllar once sankı daha mı ıyıydı mobilya vs eşyalar...ne şans varmış sizde de böyle.çok can sıkıcı.
bizde doğtaştan almıştık bazı eşyaları ama hiç sorun yaşamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?