keske hepsini geri iade etseydinizMerhaba arkadaşlar ,
Yeni evlenecek ve mobilya alacak olanlara duyurulur , bundan 1 yıl önce düğünde Evimi Doğtaş ve kelebek mobilya ya güvenerek onlardan aldigim ürünlerle dosedim
Çok pişmanım sakin kapısından bile geçmeyin ,
Dolap kapağı arızalı
Konsol üst tabla kırık
Sandalye ayakları yamuk 6 adet
2li koltuk çökme
3lu koltuk çökme
Döşemede ip hataları
Köşe Takımı çökme
Durum bu ve 2015 temmuz ayında teslim oldu ürünler o günden bu güne bekliyorum sürekli teknik servis yönlendireceğiz deyip geçiştiriyorlar
Sadece Bilginize...
Tüketici mahkemesine başvurMerhaba arkadaşlar ,
Yeni evlenecek ve mobilya alacak olanlara duyurulur , bundan 1 yıl önce düğünde Evimi Doğtaş ve kelebek mobilya ya güvenerek onlardan aldigim ürünlerle dosedim
Çok pişmanım sakin kapısından bile geçmeyin ,
Dolap kapağı arızalı
Konsol üst tabla kırık
Sandalye ayakları yamuk 6 adet
2li koltuk çökme
3lu koltuk çökme
Döşemede ip hataları
Köşe Takımı çökme
Durum bu ve 2015 temmuz ayında teslim oldu ürünler o günden bu güne bekliyorum sürekli teknik servis yönlendireceğiz deyip geçiştiriyorlar
Sadece Bilginize...
Canım şimdi anlıyorum seni ama senin kaderine çürük çıktı diye bu markalar kötü değil ayrıca servisi de kötü değil. En kaliteli hizmet veren markalar bunlar. Hangi şehirde yaşıyorsun ? Bazen şehirden kaynaklı olabiliyor. Mesela Erzurumda tüm sistemler yavaş çalışıyor. Bence sitelere yazmak yerine reel olarak bu işin peşine git. Mesela servisi arama aldığın yere git tartışma çıkar. Bazıları bu dilden anlıyor. Dünyanın parasını vermişsindir şimdiYazdım bütün sitelere herkes duysun istiyorum mobilyayi seçen biz olduğumuza göre kadınlar kulübüde bilsin