Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu doğtaş tan beğendiklerim nasıll ????

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Özellikle yatak odası çok güzel canım,mutfak masasının beyazı varsa bence öyle al,daha iç açıcı olur,nacizane fikrim.:34:mutluluklar şimdiden:3:

Modeller güzel ama Doğtaş'ın kalitesi ve sağlamlığı hakkında burda kullanan arkdaşlar hep şikayetçiydi başka markalar da bakmanı tavsiye ederim.

henüz karar vermedim koltuk takımında değişiklikler yapıcam teklileri berjer olacak ve yastıkların deseninde kaplatacam koltuklarım krem olacak berjerlerde pembe çiçekli desenli olacak farklı bi consept kurdum :P
mutfak masasına gelince beyaz güzel olur haklısınız öyle düşüneyim

valla kızlar kelebek veya doğtaş düşünüyorum mobilya olarak modern tarz arıyorum bana önereceğiniz marka varsa yazın bende inceleme fırsatı bulmuş olurum

canım ben birbuçuk yıllık evliyim ve bütün mobilyalarım doğtaş tan.

şimdilik çok memnunum ben. seçtiğin modellerde çok güzel bu arada :34::34:

henüz karar vermedim koltuk takımında değişiklikler yapıcam teklileri berjer olacak ve yastıkların deseninde kaplatacam koltuklarım krem olacak berjerlerde pembe çiçekli desenli olacak farklı bi consept kurdum :P
mutfak masasına gelince beyaz güzel olur haklısınız öyle düşüneyim

valla kızlar kelebek veya doğtaş düşünüyorum mobilya olarak modern tarz arıyorum bana önereceğiniz marka varsa yazın bende inceleme fırsatı bulmuş olurum

İstanbul'daysan masko ya da modakoya gitmeni önerimim bir sürü mobilya firmasını orada aynı anda gezebilirsin. Saloni ve Milano mobailyaya da bakmanı tavsiye ederim.

sehpa masa yatak odasını koyu secmıssın odan kucukse cok karartır odana göre tercıh yapsan daha iyi olur bence koltukların modelı guzel ama rengı soguk geldı cıvıl bişiyler yapabılrsın benım salon koltuklarım yesıl krem

mutfak takımınıza bayıldım,güle güle oturun:))

teşekkür ederim şekerim:54::54:

sehpa masa yatak odasını koyu secmıssın odan kucukse cok karartır odana göre tercıh yapsan daha iyi olur bence koltukların modelı guzel ama rengı soguk geldı cıvıl bişiyler yapabılrsın benım salon koltuklarım yesıl krem

odam belli değil henüz :)) bilmiyorum çok kararsız bir insanım beğenemiyorum bi türlü :44:

Ayyy.Yatak ve yemek odası benimkilerin aynısı:)))

nasıl peki memnun musun kaliteli mi bi de konsolda çekmece yok zorluk çıkartıyo mu ???

çok modern mutfak için olana bayıldmmm

bende bayıldım ilk görüşte :78:

Canım ben zaten konsoluna bayıldığım için almıştım o yemek odasını.Çok şık görünüyor emin ol.Yatak odasından da çok memnunum.Ama yatak odasını ben alırken bu modelin sadece kapılı dolabı vardı.Şimdi doğtaş sürgülü dolabını yapmış o daha güzel bence.Ben çok memnunum.Sadece bu modelin tv ünitesini de almıştım ondan memnun değilim.Çok büyük geliyor artık gözüme

Canım beğendiğin mobilyalar çok güzel bende carlino oturma odası elegance yatak odası scarlet yemek odasını beğendim... Yatak odasını belki bazalı olduğu için pasifica alabilirim... Umarım herşey gönlünce olur sevdiğinle güzel mutlu günlerde kullanman dileğiyle

Canım beğendiğin mobilyalar çok güzel bende carlino oturma odası elegance yatak odası scarlet yemek odasını beğendim... Yatak odasını belki bazalı olduğu için pasifica alabilirim... Umarım herşey gönlünce olur sevdiğinle güzel mutlu günlerde kullanman dileğiyle

yatağını bende bazalı alacam zaten exculisive baza line başlık (krem rengi) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için şekerim:16:

Back
X