Doğrusunu Bilip De Yapamamak...

İlişkinin başlarındaysan özellikle hiç yapma. İlerleyen zamanlarda yapma hakkın doğar ama tabi direk başkası mı var dersen hem boğulmuş hisseder hem de tabiri caizse bi yerleri kalkar. Erkekleri biraz böyle kazımıyormuş gibi davranmak lazım. Onlar avcı konumunda çünkü.
Senin ilişkinin başında isen yapman gereken sadece tadını çıkarmak kendin kendini kasıyorsan da ona hissettirmemek. Zaten kesin net bir adı konduğunda sevgililiiğinizin her ikiniz de belli şeyleri sorma hakkına erişeceksiniz. Fakat o zaman da sorarken dediğim gibi direk başkasımı var diye bir cümle kullanmamalısın bence.
Arkadaş yengeç burcu olduğu için kacak kovalanır olayına girmedim. Ters tepebilir diye 🙄

Arada ite davranır gibi
Bazen aşktan ölüyormuş gibi
Bazen depresif
Bazen olgunca davranacaksın
Kafası karışacak
Psikopat mı bu kız diyecek
Ama aşık olacak
Sende keyfine bakacaksın:KK53:
Megg ayrıca sana bir şey sormak istiyorum. Iznin olursa

Arkadaş yengeç burcu olduğu için kacak kovalanır olayına girmedim. Ters tepebilir diye 🙄
O zaman ona şefkatli davran
Napıyorsun dediğinde kek yapıyorum börek açıyorum evdeki boncuklardan tablo yapıyorum falan de:KK53:
Yengeç erkeklerinin %70i hamarat evcil kız sever😀

Sadece kendiniz olsaniz? Boyle "guclu kadin, o kadin, bu kadin" gibi olmaya kasarak ilişki devam etmez. İlişkinin başlarinda tutar belki ama yillarca neyi soracagini, neyi konusacagini, konusmayacagini planlayarak geçmez.
Sen davranmaya calistigin gibi biri olsan kafanda bu kadar soru olmazdi. Karakterin başka, olmak istedigin kişi başka.
Boyle "oyle mi yapsam, boyle mi deseydim mera ediyorum ama soramam, sunu yapacagim ama yok yapamam" okurken beni bile yoruyor.

Bir suru sevgilim filan oldu hic boyle seyler dusunmedim.

Sadece kendiniz olsaniz? Boyle "guclu kadin, o kadin, bu kadin" gibi olmaya kasarak ilişki devam etmez. İlişkinin başlarinda tutar belki ama yillarca neyi soracagini, neyi konusacagini, konusmayacagini planlayarak geçmez.
Sen davranmaya calistigin gibi biri olsan kafanda bu kadar soru olmazdi. Karakterin başka, olmak istedigin kişi başka.
Boyle "oyle mi yapsam, boyle mi deseydim mera ediyorum ama soramam, sunu yapacagim ama yok yapamam" okurken beni bile yoruyor.

Bir suru sevgilim filan oldu hic boyle seyler dusunmedim.
Yanlışlarımı düzeltmeyi tercih ederim. Çünkü bu halimden rahatsız oluyorum. Doğru gelmiyor.

Yanlışlarımı düzeltmeyi tercih ederim. Çünkü bu halimden rahatsız oluyorum. Doğru gelmiyor.

Yanliş duzeltmek degil ki bu sen karakterini redediyorsun resmen. Evet bazi seyler degisebilir ama bu kadarini degistirebilecegini sanmiyorum. Senin gibi olanlar sadece zamanla kendini kandiriyor, içsel savaşlari devam ediyor arka planda devamli.

Hem yengeç burcu hem de daha önceki ilişkilerinde aldatılmış hep. Biraz kısıtlayıcı bana karşı. Işte ınstagram'da dmleri falan okumaya çalışıyor vs.
Sence nasil davranmalıyım?
Hayır dmleri okutma
Sadece ona de ki "geçmişte yaşadığın üzücü durumları ve sana yapılan hataları günümüze taşırsan hata edersin. Bana güvenmeni isterim ama bunu herşeyimi kontrol ederek elde edemezsin. Senden sakladığım bir durum yok sadece kız arkadaşlarımla kızsal şeyler konuşuyor olabiliriz bana derdini anlatan oluyor bunu senin okuman yakışık almaz. Bana güveneceksen kanıta ihtiyaç duymadan güven. Bana güvenmeyen hayatımda olmasın kafasında bir insanım ben ama sana değer veriyorum benim için özelsin. Benden sana yanlış olmaz yalnız bende sendemi yerimi bilmek isterim. Benim içim dürüstlük ve sadakat çok çok önemli çünkü." Mesela ben olsam böyle yazardım

Hayır dmleri okutma
Sadece ona de ki "geçmişte yaşadığın üzücü durumları ve sana yapılan hataları günümüze taşırsan hata edersin. Bana güvenmeni isterim ama bunu herşeyimi kontrol ederek elde edemezsin. Senden sakladığım bir durum yok sadece kız arkadaşlarımla kızsal şeyler konuşuyor olabiliriz bana derdini anlatan oluyor bunu senin okuman yakışık almaz. Bana güveneceksen kanıta ihtiyaç duymadan güven. Bana güvenmeyen hayatımda olmasın kafasında bir insanım ben ama sana değer veriyorum benim için özelsin. Benden sana yanlış olmaz yalnız bende sendemi yerimi bilmek isterim. Benim içim dürüstlük ve sadakat çok çok önemli çünkü." Mesela ben olsam böyle yazardım
Saçma bir şekilde insan kafasına taktiği şeyi düşünür diyerek, acaba kafasında soru işaretleri mi bıraksam diye düşünmüyorum değil.

Saçma bir şekilde insan kafasına taktiği şeyi düşünür diyerek, acaba kafasında soru işaretleri mi bıraksam diye düşünmüyorum değil.
Önce bi böyle uyar
Baktın aynı kafada o zaan rest çeker gibi yaparsın

Duygusalligin dibine vurmussun evet ama bence herkesin basina gelebilir bu ruh halleri. Bir sekilde kendini mesgul etme ve yeni hobi diyorum.

Yengeç burcunun üstüne fazla düşme bence
İlgi severler ama baskıya gelemezler
Zaten aldatma olayına falan pek girmezler eğer ilişkiye değer veriyorsa
O yüzden bence çok ilgili davranma arada sığuk yap trip vs atma

Marcel proust oku adam dunyanin en uzun romanini yazmis. Icinde bol bol ask acisi kiskanclik da var. Cocuk aklina gelmez.

Yengeç burcunun üstüne fazla düşme bence
İlgi severler ama baskıya gelemezler
Zaten aldatma olayına falan pek girmezler eğer ilişkiye değer veriyorsa
O yüzden bence çok ilgili davranma arada sığuk yap trip vs atma
Serbest bırak diyorsun, yanina geldiğinde de sevgini ver. Kedi gibi yani

Serbest bırak diyorsun, yanina geldiğinde de sevgini ver. Kedi gibi yani
ilişkide bence olması gereken bu
Onu ekledin bunu çıkardın şu saatte ç içisin bilmem ne bunlar çok basit davranışlar
Sakın bunlara girme
Zaten bir adam gideceği varsa gider yani
Bunları yapsan da yapmasan da

X