doğru yere mi açtım bilmiyorum :)

adaa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
112
6
Selam arkadaşlar :)

yurtdışında özellikle ingiltere de yaşama hevesimi biliyorsunuz:) ingiltereye yerleşemiyorum ama 18 marttaki gs.-chelsea maçına gelmeye karar verdik :):) ancak internetten bilet alma konusuna pek güvenemiyorum ... daha biletler satışa çıkmadı ama hangi yoldan alma imkanım var yardım edebilir misiniz? Eşleriniz bilir belki...şimdiden geleceğim için heyecanlanadım :) şimdiden tşk ederim.

Selam arkadaşlar :)

yurtdışında özellikle ingiltere de yaşama hevesimi biliyorsunuz:) ingiltereye yerleşemiyorum ama 18 marttaki gs.-chelsea maçına gelmeye karar verdik :):) ancak internetten bilet alma konusuna pek güvenemiyorum ... daha biletler satışa çıkmadı ama hangi yoldan alma imkanım var yardım edebilir misiniz? Eşleriniz bilir belki...şimdiden geleceğim için heyecanlanadım :) şimdiden tşk ederim.

zaten bilet satış noktası tek bi tane var diğerleri zaten sahte. o sitede biletix bileti internetten alıyosun ödemesini yapıyosun sonra gidip bilet satış noktasından biletini alıyosun. bunda güvenilmicek bişey yok çünkü herkes biletini o siteden alıyo :KK34: