Doğru olan ne bilmiyorum?

gonluyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
103
25
98
Kızlar iyi geceler. Salı günü beta hgc 207 çıktı bu sabah tekrar verdim kan sağlık ocağında. Yarın da Kadın Doğuma gidip kese var mı diye bakılacak. Şuan çok küçük ultrason da görünür mü acaba. Alttan baktırmak istemiyorum bi kaç kişi riskli dedi. Bilgisi olan var mı, ?

Kızlar iyi geceler. Salı günü beta hgc 207 çıktı bu sabah tekrar verdim kan sağlık ocağında. Yarın da Kadın Doğuma gidip kese var mı diye bakılacak. Şuan çok küçük ultrason da görünür mü acaba. Alttan baktırmak istemiyorum bi kaç kişi riskli dedi. Bilgisi olan var mı, ?
Ozel bi durum.olamadigi surece baktirma cogu kisi riskli diyor

Canim değerin 2kati ciksa bile görünmez ultrason da henüz.
1500-2000 arası vajinal yolla.
5000 ustunde ise gobekten görünür.

Bu vajinal yoldan bakma riskli olayida tamamen şehir efsanesi, öyle riskli olsa doktorlar bakar mı hiç bu riski göze alırlar mı sence?
Kuzenimin eşi doktor o da bana demişti bakarlarsa korkma daha iyi bir sorun var mi yok mu daha iyo anlaşılır bir şey olmaz diye.
Kaldi mki kimi 9 ay boyunca iliski yaşıyor o da yasak olmalı bu durumda.
Doktorda cihazin kafasını sokuyor sadece dibine kadar ittirmiyor zaten. Bir de çoğu kişiden duydum yurt dışında belli bir haftaya kadar hep vajinal yoldan baykılıyormuş Allah korusun her hangi bir risk var mı daha net görünüyor diye.

Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Canım şuan kesen gözükmez benim değerim bile 700 cıktı carsamba günü doktor cuma gel dedi ama ben kesin olsun diye salıya erteledim

Eğer 6 haftalık olmuşsa dr gidebilirsiniz ultrasonda kese görünebilir

Back
X