Doğru erkek mi?

fistikkrokan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
149
127
103
Hanımlar merhaba, ben burda aktif olarak konu acıp yorumları dıkkate alan biriyim. Böyle bir sayfanın varlıgından yakın arkadasımın haberı yoktu. simdi merak edip sizlere danısmak ıstediği bi konusu var. Ben anlatıyorum ama sizden de duymak istiyor belliki.
Arkadaşım 20 yasında memur kendi parasını kendi kazanan gayet güzel alımlı bir kadın. Fakat sevgili konusunda cok tecrubesiz. Hayatında biri var 26 yasında ancak cocuk calısmıyor. Sabah 4 5 lere kadar uyanık ve öğlen 3 4 lere kadar da yatan biri. Arkadaşımı sevdiğini söylüyor. Ancak 2 ayda tahmini 10 kez bulusmalarının ilki dısında hepsi arabada sessiz yerlerde olmuş. Arkadaşım erkek arkadaşı calısmadığı ıcın cafeye gitme konusunda baskı yapmıyor ancak arkadaşım cafe tarzı bır yerde bulusmak ıstedıgınde olmaz vs diyip bahane buluyor. Sürekli parklarda bulusuyorlar bu yuzden. Bu adamın bana göre güvenilir bir profili yok ancak arkadasım nedense guvenip gorusmeye devam ediyor. Ne yapması lazım sizce görüsmemiz dogru mu, sizce dogru kişi mi diye soruyor. Ben ne dersem diyeyim pek de aldırmıyor ancak sizden yani hic tanımadıgı insanlardan objektif yorum almak istiyor.

Son düzenleme:
26 yaşına gelmiş hala bir kız arkadaşıyla cafeye oturup çay bile içemiyor araba köşelerinde buluşuyor sizce doğru mu? aşk karın doyurmuyor 26 yaşına kadar sorumsuz davranan insan o şekilde devam eder. Evlenseler ne yiyip içecekler? arkadaşın çalışacak eve bakacak adam öyle yan gelip yatacak mı kendine verdiği değer bumuymuş?

26 yaşına gelmiş ama işi gücü olmayan bir erkekten bahsediyoruz sanırım.

Bence burda arkadaşına tavsiye vermek için önce şunu bilmemiz lazım, çocuk keyfinden mi çalışmıyor yoksa işleri mi rast gitmedi de çalışmıyor?

Yani kısacası çocuk sorumsuz mu?

Bu durumun olmama sebebinin maddi durumla hiçbir ilgisi yok. Çalışsaydı, daha az kazansaydı, eminim böyle bir şüphe duymazdı arkadaşınız.

Arkadaşım 20 yaşında ve memur diyorsunuz. Bu kızcağız geleceği için didinirken beyefendi aylak aylak yatıyordu. Öyle sorumsuz biri ki 26 yaşına kadar hayatını düzene sokmadığı gibi o yolda bir çabası da yok. Kendi hayatıyla ilgilenmekte bile bu kadar sorumsuz olan birinin bir aile kurduğunda değişmiş olacağını mı düşünüyorsunuz?

Yol yakınken ayrılsın. Zamanına yazık

Bnce yol yakınken bıraksın.cafelere gitmemesi parasız olmasından mı yoksa sessiz yerlere gidip opusme vs yaşamak istediğinden mi ??parasız geleceğine eşek kadar adam olmuş iş bulsun çalışsın.sewgili yapmayı biliyor.bnce arkadaşınızda hiç akıl yok.bu adamdan ne bekliyorken.adsmin ne olduğu apaçık ortada..ise yaramaz tembel sabahlara kadarda oyun oynuyorum ya chat yada flim izliyordur.hayati tembellik içinde.kiz arkadaşın evlenince oğlan evde otursun kız arkadaşın çalışsın para getirsin.bide kaynana dırdırı bide kocanın memnuniyetsizligj vs vs uzar gider...Bi an önce bundan kurtulsun

Arkaya bakmadan kaçsın ilerde arkadaşından parada ister

Arkadasinizin derdiyle bu kadar dertlenmeyin ya.

Demek ki seviyor kuytuda kosede bulusmayi, sevmese niye gitsin size yok mok diyordur belki de.

Evin geçimini ve düğün masraflarını arkadaşın halledecekse bence olur bu ilişki

Ne gerek var böyle sorumsuz ve tembel bir adamı çekmeye? Gönlü olan kendi mesleğinde iş bulamasa birlikte gider kasiyerlik yapar yine de parasını kazanır, kız arkadaşıyla yer içer, geleceğini düşünüp birikimini yapar. Ayrılsın uğraşmasın. Kimseyi de düzeltmeye çalışmasın. Bu adamdan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…