Evet arkadaşlar son zamanlarda çok sık duyar olduk bu lafı. Düzgün birisini bulamamak...
Bu konuyla ilgili bir şey paylaşmak istedim. Benimde çalıştığım yerde kız var. 30 yaşında. Neden bekârsın diye soranlara düzgün birisini bulamamaktan yakınıyor. Geçen hafta biriyle tanıştırılmış. 33 yaşında daha önce evlenmemiş. Bize fotoğrafını gösterdi. Tamam çok yakışıklı birisi değil ama uzun boylu eli yüzü düzgün karizmatik bir adam. Üstelik kendi söylediğine göre işi gücü yerinde efendi birisiymiş. Neyse bunlar bir akşam bir kahve içip tanışmışlar. Adam ertesi gün tekrar aramış ama bizimki sallamış adamı. Nedenini sorduğumuzda ben yüksek lisans mezunuyum o lisans mezunuymuş dedi. Resmen şok geçirdim. Hatta içimden adamın verilmiş sadakası varmış dedim.
Asıl merak ettiğim sizler ne düşünüyorsunuz? Acaba benim yaşadığım olay gibi bazen aradığımız kişiyi çok mu ütopik hayal ediyoruz? Yada kendimizi çok mu üstün görüyoruz ?
Sizin yaş kaç? Bekar mısınız?
Kismet olmayinca gozunun ustunde kasi olmasi bile bahane olabiliyor.zaten derler ya kismetse agiz dil baglanirmis.belkide adam begenmedi onu soyleyemedi oda oda bu sekilde olmadigini belirtti.ama gonul oyle yuksek lisan vs..bakmiyor.bi tanidigim kiz onlisans mezunu esi ortaokul deli gibi severek evlendiler ve cokta mutlular..yukarda bi arkadasin dedigine katiliyorum;erken yasta evlendin evlendin yoksa armudun sapi uzumun copu kaliyorsun boyle...bende bu ara kismetsizim cok ama gercekten kendine gore kafana gore birini bulmak cok zormus cooook...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sen kaç yaşındasın ?
31'e 2 ayim kaldi ;(( ve yasim gectikce umudum azaliyorr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
'Dogru duzgun birini bulamamak' kisinin kendi kabahati de olabilir...
Forumda ornegini cok gordum, kiz ilgisizlikten bikmis, gelip burada taktik istiyor... Seven erkegin ilgisiz olamayacagini, en fazla yogunluk, hastalik vs sebeplerden bir donem kabuguna cekilecegini ama sonra bunu kiz hicbir sey yapmadan sonradan telafi edecegini dusunemiyor, olmazi oldurmaya calisiyor... Taktikler ise yaradi diye gecici zafer sarhoslugu, gelip burada taktik verenlerle gecici kutlama... Ardindan ayni seyler... Sonra ne diyor? 'Dogru durust erkek kalmamis, bunlarin dertleri ne?' Ne olsun, adam seni sevmiyor...
Bir baskasi... Adam hakaret etmis, ailesine de agir sozler soylemis... 'Ne yapmaliyim?' Bir daha ne zaman hakaret edecek diye bekle cunku hakaret etmek bir karakter ozelligidir ve sinirlenince gozu donen hakaret de eder el de kaldirir...
Yine baskasi... Adam terk etmis, bunu hirs yapiyor, ne yapsam diye dusunerek oyle kafa patlatiyor ki o enerjiyle atomu parcalar... Geri dondurmek icin edilen dualarla kac fakir ekmek as sahibi olur... Sonuc... Adam telefona tek cagri biraksa dunyanin en mutlu kadini... Ama sonu ne oluyor, seven erkegin asla terk etmeyecegini, geri donerse amacinin sadece 'yasiyor mu' diye yoklama ya da ondan faydalanma istegi olacagini aci bir sekilde anliyor...
Ve sonuncusu... (Ornekler bol ama bu kadar yeter herhalde) Adam onceki iliskilerinde hep cinsellik yasamis, ucari bir tip... Kiz naif ev kizi... Bu adami etkilemek icin ne yapacagini soruyor... Taktikler, tavsiyeler, cocuk ilgi gosteriyor... Kiz havalara ucuyor ama adam daha muhafazakar bir kiza da mavi boncuk dagitti diye tovbekar olacak degil ya bu kizdan da ayni seleri talep ediyor... Kizimizin gozleri faltasi, 'Dogru durust erkek kalmamis...'
Bu ve benzeri ornekleri yasayanlarin duzgun insani bulmalari mumkun mu? Bataklikta dolas gul koklamayi bekle, boyle sey olur mu? Cok usta yalancilar, bastan rengini belli etmeyen adamlar icin boyle soylenebilir belki ama bile bile lades diyenlerin sikayetleri mizmizliktan oteye gitmez... Dogrusunu ara, mantikli ol, gozu kapali gitme, yine de direge toslarsan ona da kader de, degil mi ama?
Verilen ornekteki kadina gelince... O, o adamdan hoslanmamis, egitim durumu bahanesi olmus, zaten 'dogru durust erkek kalmamis' ornegine de uymuyor onun durumu, adam ickici, kumarci, yalanci degilmis ki kadinin begeni kriterlerine uymuyormus, o baska mevzu... Ustelik buna kimse bir sey diyemez, evlenecek olan o, onun begenmedigi biza ideal gelebilir, bizim donup bakmayacagimiz adama da o korkutuk asik olabilir...
Demek o ki, kalp atar da atar... Onu dinleyip mantigini devre disi birakan da aglar da aglar... Biz dogru duzgun olalim, dogru durust davranip ona gore tercihler yapalim, bakin isler nasil da yoluna girecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?