- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi Siyah Kugu
doktor bana tedaviye başlarken çenende bir sorun yok demişti. o yüzden aklıma takıldı, sürekli aynada ağzıma bakıyorumDoğru olan bu zaten. Üst diş alt Dişe tam denk gelecek geride yada ileride olmayacak.
Hayır doğru olan çenenizi kapattığında arka dişler üst üste olacak üst dişiniz alt dişinizin üstünü örtecek.Doğru olan bu zaten. Üst diş alt Dişe tam denk gelecek geride yada ileride olmayacak.
ay çok sevindim bundan takan ilk defa birisini buldumBende tel tedavisi gördüm. Çenemi kapatınca üst çene ve alt çene tam üst üste oluyordu. Ama normali olması gerekeni üst çene ve alt çene kapandığında alt çene arkada olacak üstteki dişler alttaki dişleri kapatacak. Resimdeki aparattan bendd taktım lanet birşeydi ağzımı açamıyordumama ortodontistiniz bunu zamanla düzeltiyor. Siz ona güvenin
evet başta çenende bir problem yok demişti, sonradan oldu bu; çok teşekkür ederimSizin başta zaten yarısını kapatıyorsa çene de bir probleminiz yokmuş. Taktığınız aparattan kaynaklı geçiçi süreliğine değişmiş olabilir.doktorunuz geri onu ayarlar.
teşekkürlerKonu ilgili bolume tasindi
Valla benim bile düzeldiyse herkesin düzelir. Tam 4 yıl tel tedavisi gördümay çok sevindim bundan takan ilk defa birisini buldum
sormayın ne lanet bir şey ya. 1 ay yemek yiyemedim bunun yüzünden.
yani başıma yeni bir iş açılsın istemiyorum zaten zor bir tedavi geçiriyorum düzelir değil mi ya
benim de köpek dişim çıkamamış yer bulamayıp, yay taktılar. yaydan sonra çenem böyle olunca moralim bozuldu. şimdi yer açıldı damağı yarıp tel takıp geri diktiler, gelmesini bekliyoruzValla benim bile düzeldiyse herkesin düzelir. Tam 4 yıl tel tedavisi gördümçenemde problem vardı üstteki dişimi çektiler yenisi gelmedi lazerle yaktı eti . Etin içindeki dişe tel taktı onu aşağı çekti bla bla bla derken 4 yılın sonunda inci gibi dişlerim oldu
Hay
Hayır doğru olan çenenizi kapattığında arka dişler üst üste olacak üst dişiniz alt dişinizin üstünü örtecek.
yok dişlek gibi değil. sadece ön dişler değil. tüm üst çenedeki dişler alt çenedeki dişlerin yarısının üstüne çıkıyor.Dişlek olmak mı doğru olan :)
zor valla ben çok çektim. ama inanın ki sonunda o tel çıkarken içinizi bir huzur kaplıyor bir mutlu oluyorsunuz kendinizi yadırgıyorsunuz bu ben miyim falan diyorsunuzbenim de köpek dişim çıkamamış yer bulamayıp, yay taktılar. yaydan sonra çenem böyle olunca moralim bozuldu. şimdi yer açıldı damağı yarıp tel takıp geri diktiler, gelmesini bekliyoruz
ben önceden dişlek değildim üst çenemdeki dişlerin hafif önde olmasına rağmenDişlek olmak mı doğru olan :)
ay çok teşekkür ederim içimi ferahlattınzor valla ben çok çektim. ama inanın ki sonunda o tel çıkarken içinizi bir huzur kaplıyor bir mutlu oluyorsunuz kendinizi yadırgıyorsunuz bu ben miyim falan diyorsunuzsonuç olarak çekilen acılara değiyor. inci gibi dişlere kavuşmanız dileğimle
benim de üst diş aralığını açması için.Dogru kapanis alt dislerin geride olmasi seklindedir. Ben de yay taktım ve bununla ilgili konu acmisligim var. Ama benimki sadece altta dis arasını açmak içindi. Yine de berbatti