Doğru bir tavır sergilemiş miyim?

Bence kendilerine alsinlar evi.Gelin ata binmis ya nasip demis.Daha evli degilsiniz,nisanli bile degilsiniz.Üc seneye Kadar evlilik diyorsun.Üc senede neler degisir neler.

hem 5senedir çıkıyomuşsunuz 3sene daha niye bekliyonuz kız, evlenin artık bir sorun yoksa: ))))

Bence kendilerine alsinlar evi.Gelin ata binmis ya nasip demis.Daha evli degilsiniz,nisanli bile degilsiniz.Üc seneye Kadar evlilik diyorsun.Üc senede neler degisir neler.
bende öyle diyorum alsınlar kendileri otursunlar ama siyahkuguyla oturursun demelerine gerek yok

5 yildir suren iliskiye saygim sonsuz ama ben kayinvalide adayinizin yerinde olsam oglumun benim alicagim evi arada henuz hicbir resmiyet bulunmayan kiz arkadasina sormasi beni son derece rahatsiz ederdi. Sizin demeniz gereken bu annenle senin kararin siz bilirsiniz demekti

evlilik ne çetnefirli demi: )
sen takmasan takacak bulunur yani, eksik olmaz: DD

Ooo turk milletimizin hobbysi bu.
Vazgecilmez.
Akilli olucanki fenomen haline gelmeyesin.
Yoksa gelen gecen senin derdine takar.

resmiyet yok bana sormasına gerek yoksa o Zaman siyahkuguyla oturursun da demeyecek.

resmiyet yok bana sormasına gerek yoksa o Zaman siyahkuguyla oturursun da demeyecek.
Ne desin ki kadin sizi gelini olarak gormus oturursunuz demis. Bu devirde hangi aile cocuguna evlenirken ev alabiliyo ki. 3 seneye kadar cok sey degisir zaten

Ne desin ki kadin sizi gelini olarak gormus oturursunuz demis. Bu devirde hangi aile cocuguna evlenirken ev alabiliyo ki. 3 seneye kadar cok sey degisir zaten
gelini olarak görüyorsa oğlunun da bana sormasına farklı bir açıdan yaklaşmaz sanırım.
evet almaları güzel bir şey ama o evde oturacak bensem seçim Hakkımız olmalı,, diye düşünüyorum

güncelleme : sevgilimle konuyu konuştuk, daha evlenmemize çok var, evi kendimiz de alabiliriz dedik. ayrıca çok aşırı yakınlığın yanlış anlamalara ve sıkıntılara yol açabilceğini kendisi söyledi ben de onayladım. ilerleyen zamanlarda ilişkimizde her şey yolunda gitmeye devam ederse benim çalıştığım yere yakın bir yerden ev alcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…