- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
şimdiden gerildim mesela benevlilik ne çetnefirli demi: )
sen takmasan takacak bulunur yani, eksik olmaz: DD
okulumu bekliyoruz :)hem 5senedir çıkıyomuşsunuz 3sene daha niye bekliyonuz kız, evlenin artık bir sorun yoksa: ))))
bende öyle diyorum alsınlar kendileri otursunlar ama siyahkuguyla oturursun demelerine gerek yokBence kendilerine alsinlar evi.Gelin ata binmis ya nasip demis.Daha evli degilsiniz,nisanli bile degilsiniz.Üc seneye Kadar evlilik diyorsun.Üc senede neler degisir neler.
şimdiden gerildim mesela ben
evlilik ne çetnefirli demi: )
sen takmasan takacak bulunur yani, eksik olmaz: DD
Ooo turk milletimizin hobbysi bu.
Vazgecilmez.
Akilli olucanki fenomen haline gelmeyesin.
Yoksa gelen gecen senin derdine takar.
ben de bu KKya geleli çok değiştim: )))))
ben çok safmışım, ben hiç gerilmemiştim evlenmeden önce ama evlenince gördüm: )))
demek sen benden daha akıllısın: )
ah benim aklım yarım aklım
resmiyet yok bana sormasına gerek yoksa o Zaman siyahkuguyla oturursun da demeyecek.5 yildir suren iliskiye saygim sonsuz ama ben kayinvalide adayinizin yerinde olsam oglumun benim alicagim evi arada henuz hicbir resmiyet bulunmayan kiz arkadasina sormasi beni son derece rahatsiz ederdi. Sizin demeniz gereken bu annenle senin kararin siz bilirsiniz demekti
Ne desin ki kadin sizi gelini olarak gormus oturursunuz demis. Bu devirde hangi aile cocuguna evlenirken ev alabiliyo ki. 3 seneye kadar cok sey degisir zatenresmiyet yok bana sormasına gerek yoksa o Zaman siyahkuguyla oturursun da demeyecek.
gelini olarak görüyorsa oğlunun da bana sormasına farklı bir açıdan yaklaşmaz sanırım.Ne desin ki kadin sizi gelini olarak gormus oturursunuz demis. Bu devirde hangi aile cocuguna evlenirken ev alabiliyo ki. 3 seneye kadar cok sey degisir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?