Eşimin anne babasının akranları torun torba sahibi olup biz geç kalınca şimdiden hevesliler. Lütfen beni nankörlükle suçlamayın Ancak bu heves artık canımı sıkmaya başladı. Her görüştüğümüzde bir plan, işte şöyle yapacağım böyle edeceğim. Yazları yazlığa gönderirmişiz biz de haftasonu gelirmişiz o babaannesiyle tatil yaparmış biz çalışırken. Okul bölgesine biraz uzak bi yere taşınmayı düşünüyoruz, hooop ‘hafta içi bende kalır benden gider gelir okula’ . Oldu canım? Başka? En son geçen hafta ben torunum olunca kimselere bırakmam dedi. Görümcem de atlıyor ‘aa annem varken bakıcı düşünmeyin neler yapar çocuğa’ Ben de şakayla karışık ‘Hadi ordan herkes kendi çocuğunu alsın ben çocuğumu alırım oğlunu da senin yanına yollayıveririm valla’ dedim. Anlayana... yahu bi durun çocuk olacak da doğacak da okula gidecek de... en sonunda durun bi doğsun da allah ne gösterecek o zaman düşünürüz dedim ben şimdiden bunları konuşmayı doğru bulmuyorum dedim.
Bazı arkadaşlarım var coronadan bakıcıları giden kreşleri kapanan keşke kayınvalidem/annem baksa gelse diye bekleyen. Şimdi onları düşününce nankörlük mü diyorum ama beni de bu muhabbetle fena bayıyorlar artık
Bazı arkadaşlarım var coronadan bakıcıları giden kreşleri kapanan keşke kayınvalidem/annem baksa gelse diye bekleyen. Şimdi onları düşününce nankörlük mü diyorum ama beni de bu muhabbetle fena bayıyorlar artık