Doğmamış çocuğa don biçiyorum...

Bende aynı durumdayım sizinle hamile değilim ama düşünüyo insan ister istemez kaynanamın evine gitmem ama onun gelme ihtimali korkutuyo beni de
Annemin hayvanları falan var evimde durayım desem gelemez zaten ya ben gideceğim illa insanın da kendi evi rabbim nasıl rahat edeceksek öyle nasip etsin artık gönlümüze göre

Ben hemşireyim ve her şeyi görüyorum.Ayrıca her insanın bünyesi bir olmayabiliyor

Tatlı dille halledin. Anne malum lohusalık. Bazı özel durumlarda senden utanır cekinirim. O yüzden doğum sonrası iyleisnceye kadar annemde kalicam de. Kaynanan gelsin gitsin. Sen toparlaninca istersen bı iki gün kalırsın kaynananda. Ama en az iki hafta annende olmalısın.

Kesinlikle annenizde kalın

Ben gider kw evinde de yatardim,melek gibi de bakardi Allah bin defa razi olsun.. Annem gelmisti dogumdan once, cesitli sebeplerden gitmedi, uzuuunca yanimda kaldi ondan da Allah razi olsun.
Lakin hic oyle hasta gibi olmadim, sezeryanin 3. Gunu eve gelip mememde bebek elimde kitap ders notu yaziyordum :))

Henüz doğum yapmadığım için bilmiyorum mazur görün demek istediğim ilk gün ve ikinci gün şıp diye normal hayatıma dönememek bünyem biraz hafif acı eşiğim düşüktür :)

"ama tabi bana gelmedi kendi annesine gitti durumları da olacak" demişsiniz. iyi de bundan daha normal ne olabilir ki? kimin yanında rahat edecekseniz onun yanında kalın.

"ama tabi bana gelmedi kendi annesine gitti durumları da olacak" demişsiniz. iyi de bundan daha normal ne olabilir ki? kimin yanında rahat edecekseniz onun yanında kalın.
Tabiki bana göre normal kendi annem benim için daha rahat olur.Ama karşıdaki insan bunu düşünebilecek kapasitede değil.

Tabiki bana göre normal kendi annem benim için daha rahat olur.Ama karşıdaki insan bunu düşünebilecek kapasitede değil.

Boşverin karşıdaki insanı. Sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Biri bir şey derse de çat çat verirsiniz cevabınızı. Sinir oluyorum lohusa insanları geren düşüncesiz tiplere.

Haklısınız

Bana gelmedi annesine gitti demek mantıksız olur kendi annen daha yakın olur zaten mantıken biraz toparlandıktan sonra kvyede gidersin ama o ilk dönemde bencede annene git daha rahat olur kafan

Henüz yeni doğum yaptıktan sonra yerinden kalkabilecegimi sanmıyorum kalkan varsa helal olsun illaki birisi yardımcı olacak.Ayrıca ortada abartılan bir şey görmüyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim

Esiniz yok mu, ben kacirdim galiba orayi.

Ilk bir kac gün biraz destek gerekli. Sonra tek basina halledebilirsin esinle. Daha hamilelik yokken lohusa sendromuna giriyorsan bence hic hazir degilsin.

Esiniz yok mu, ben kacirdim galiba orayi.

Ilk bir kac gün biraz destek gerekli. Sonra tek basina halledebilirsin esinle. Daha hamilelik yokken lohusa sendromuna giriyorsan bence hic hazir degilsin.
Hazır olmadığımı bu durumdan anlamanız ilginç tabi doğumdan sonra kimde kalsam diye düşündüğüm için hazır değilim çünkü çocuk bakmak için gerekli olan şey bu(!)

Hazır olmadığımı bu durumdan anlamanız ilginç tabi doğumdan sonra kimde kalsam diye düşündüğüm için hazır değilim çünkü çocuk bakmak için gerekli olan şey bu(!)

Dogadaki her saglikli canli, uygun yasta dogum yapmissa yavrusuna bakabilir. Engellilik durumunuz veya hastaliginiz varsa haksizlik etmis olabilirim.

Kimde kalacağınıza cevaben yazmadim. Alintiladigim mesaj dogumdan sonra ayaga kalkamayacaginizi, kalkabilenlerin asiri buyuk bir is basardigini dusunmenizle ilgiliydi.

Kimsede kalmayın bence benim annem geldi lohusalikta ve annem kadar olmasada birazda kayinvalide deli oldum ben kendin bakmak en iyisi görüşler çatışıyor birde bebek her ağladığında bu bebek aç demeleri yok mu
Göğüsleri taş gibi oluyordu sütte. Ona rağmen 1 aylık bebek ağlayınca aç bu tarhana pişirelimde yedirelim dedi kaynanam. Ama bu sefer kendi kızı doğum yaptı sütü hiç yoktu kocasından habersiz annesinden mama istiyordu siz alın diye bende onlara yedirdim lafı tarhana niye vermiyor ki çocuğa dedim hiç bişey diyemediler konu sahibi sana gelince valla adam zorda kalınca herşeyi yapıyor hastaneden çıktığım gibi misafir geldi yemeğimi yaptım 1 gün yattıgımı hatırlamıyorum bana kalırsa kimsede kalma en rahatı kendi evin kendi kocan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…