- Konu Sahibi damlacross
Tesekkurler sizinde Basarabileceginize inaniyorum, simdiden stres yapmayin saglikla gelsin gönlünüzdeki insallahTercih meselesi :) bravo ama gerçekten ben tek basıma başarabileceğimi sanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler sizinde Basarabileceginize inaniyorum, simdiden stres yapmayin saglikla gelsin gönlünüzdeki insallahTercih meselesi :) bravo ama gerçekten ben tek basıma başarabileceğimi sanmıyorum
E normal değil mi ona gitmeyip annenizde kalmanız?bana gelmedi kendi annesine gitti durumları da olacak
Ben hemşireyim ve her şeyi görüyorum.Ayrıca her insanın bünyesi bir olmayabiliyorDoğum yaptıkları günün sabahında yürüyerek ellerinde bebekleriyle çıkıyor insanlar hiç mi doğum yapan kadın görmediniz ne enteresan. Sezaryen oldunuz diyelim onda bile 1 hafta da toplarsınız kendinizi. Ben çevremde hiç görmedim öyle günlerce yatan kalkamayan. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde lütfen.
Tabiki normal.Fakat böyle laflar can sıkıcı olabiliyor yoksa öncedenmiş direk kaynana evine gelmek vs.E normal değil mi ona gitmeyip annenizde kalmanız?
Tatlı dille halledin. Anne malum lohusalık. Bazı özel durumlarda senden utanır cekinirim. O yüzden doğum sonrası iyleisnceye kadar annemde kalicam de. Kaynanan gelsin gitsin. Sen toparlaninca istersen bı iki gün kalırsın kaynananda. Ama en az iki hafta annende olmalısın.Kızlar merhaba
Evliyim tayin nedeniyle farklı bir şehirdeyiz eşimin aileside benim ailemde aynı şehirdeler.
Şu an yaşadığımız yer kırsal bir kesim eşimle çocuk düşünmeye başladık ve malum her şeyi düşünmeye başladım gerek maddi gerek manevi.Burası küçük bir yer olduğu için devlet hastanesi var bir tane en yakın özel hastane iki saat uzaklıkta.Ben burda yaşadığımız yerde doğum yapmak istemiyorum.Eğer burda doğum yaparsam gelip bir ay kadar kalabilirler ve malum doğumdan sonra hem lohusalık psikolojisi hemde her kafadan farklı bir ses çıkmasıyla çatışmalar yaşayabilirim.
Memleketimde doğumdan sonra kendi annemde mi kalsam kayınvalidemde mi bilmiyorum ve şu an bunu düşünmeye başladımKendi annemde kalsam daha rahat olurum malum bir kaç gün kendini toparlayamıyorsun ve annemle daha rahat iletişim kurabilirim.Kayınvalidem biraz yavaş birisi ve rahat örnek veriyorum mutfağa girse yemek yapmak için abartısız üç saat boyunca oradan çıkmaz bana bakabileceğini düşünmüyorum hemde evleri kalabalık üst katında eltisi karşıda ablası oturuyor,ama tabi bana gelmedi kendi annesine gitti durumları da olacak bu konuda tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum biliyorum biraz erken bunları konuşmak için ama kendi kendime sıkıntı yaptım iyi akşamlar diliyorum
Kesinlikle annenizde kalınKızlar merhaba
Evliyim tayin nedeniyle farklı bir şehirdeyiz eşimin aileside benim ailemde aynı şehirdeler.
Şu an yaşadığımız yer kırsal bir kesim eşimle çocuk düşünmeye başladık ve malum her şeyi düşünmeye başladım gerek maddi gerek manevi.Burası küçük bir yer olduğu için devlet hastanesi var bir tane en yakın özel hastane iki saat uzaklıkta.Ben burda yaşadığımız yerde doğum yapmak istemiyorum.Eğer burda doğum yaparsam gelip bir ay kadar kalabilirler ve malum doğumdan sonra hem lohusalık psikolojisi hemde her kafadan farklı bir ses çıkmasıyla çatışmalar yaşayabilirim.
Memleketimde doğumdan sonra kendi annemde mi kalsam kayınvalidemde mi bilmiyorum ve şu an bunu düşünmeye başladımKendi annemde kalsam daha rahat olurum malum bir kaç gün kendini toparlayamıyorsun ve annemle daha rahat iletişim kurabilirim.Kayınvalidem biraz yavaş birisi ve rahat örnek veriyorum mutfağa girse yemek yapmak için abartısız üç saat boyunca oradan çıkmaz bana bakabileceğini düşünmüyorum hemde evleri kalabalık üst katında eltisi karşıda ablası oturuyor,ama tabi bana gelmedi kendi annesine gitti durumları da olacak bu konuda tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum biliyorum biraz erken bunları konuşmak için ama kendi kendime sıkıntı yaptım iyi akşamlar diliyorum
Henüz doğum yapmadığım için bilmiyorum mazur görün demek istediğim ilk gün ve ikinci gün şıp diye normal hayatıma dönememek bünyem biraz hafif acı eşiğim düşüktür :)Ben gider kw evinde de yatardim,melek gibi de bakardi Allah bin defa razi olsun.. Annem gelmisti dogumdan once, cesitli sebeplerden gitmedi, uzuuunca yanimda kaldi ondan da Allah razi olsun.
Lakin hic oyle hasta gibi olmadim, sezeryanin 3. Gunu eve gelip mememde bebek elimde kitap ders notu yaziyordum :))
Tabiki bana göre normal kendi annem benim için daha rahat olur.Ama karşıdaki insan bunu düşünebilecek kapasitede değil."ama tabi bana gelmedi kendi annesine gitti durumları da olacak" demişsiniz. iyi de bundan daha normal ne olabilir ki? kimin yanında rahat edecekseniz onun yanında kalın.
Tabiki bana göre normal kendi annem benim için daha rahat olur.Ama karşıdaki insan bunu düşünebilecek kapasitede değil.
HaklısınızBoşverin karşıdaki insanı. Sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Biri bir şey derse de çat çat verirsiniz cevabınızı. Sinir oluyorum lohusa insanları geren düşüncesiz tiplere.
Bana gelmedi annesine gitti demek mantıksız olur kendi annen daha yakın olur zaten mantıken biraz toparlandıktan sonra kvyede gidersin ama o ilk dönemde bencede annene git daha rahat olur kafanKızlar merhaba
Henüz yeni doğum yaptıktan sonra yerinden kalkabilecegimi sanmıyorum kalkan varsa helal olsun illaki birisi yardımcı olacak.Ayrıca ortada abartılan bir şey görmüyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim
Hazır olmadığımı bu durumdan anlamanız ilginç tabi doğumdan sonra kimde kalsam diye düşündüğüm için hazır değilim çünkü çocuk bakmak için gerekli olan şey bu(!)Esiniz yok mu, ben kacirdim galiba orayi.
Ilk bir kac gün biraz destek gerekli. Sonra tek basina halledebilirsin esinle. Daha hamilelik yokken lohusa sendromuna giriyorsan bence hic hazir degilsin.
Hazır olmadığımı bu durumdan anlamanız ilginç tabi doğumdan sonra kimde kalsam diye düşündüğüm için hazır değilim çünkü çocuk bakmak için gerekli olan şey bu(!)
Göğüsleri taş gibi oluyordu sütte. Ona rağmen 1 aylık bebek ağlayınca aç bu tarhana pişirelimde yedirelim dedi kaynanam. Ama bu sefer kendi kızı doğum yaptı sütü hiç yoktu kocasından habersiz annesinden mama istiyordu siz alın diye bende onlara yedirdim lafı tarhana niye vermiyor ki çocuğa dedim hiç bişey diyemediler konu sahibi sana gelince valla adam zorda kalınca herşeyi yapıyor hastaneden çıktığım gibi misafir geldi yemeğimi yaptım 1 gün yattıgımı hatırlamıyorum bana kalırsa kimsede kalma en rahatı kendi evin kendi kocan olurKimsede kalmayın bence benim annem geldi lohusalikta ve annem kadar olmasada birazda kayinvalide deli oldum ben kendin bakmak en iyisi görüşler çatışıyor birde bebek her ağladığında bu bebek aç demeleri yok mu