- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
Tabiiiki katılabilirsin çok mutlu olurum
Hoş geldiiinnnn aramıza baktığın beslediğin yetiştirdiğin can var mı hiçO halde doga icin ben de varim. ✌
Hoş geldiiinnnn aramıza baktığın beslediğin yetiştirdiğin can var mı hiç
Yaaaa çok guzelleeer
Kız yumurtaları bahçede buldum kırılacak bir yere bırakmış anneleri bende saksıya koydum toprağığla birlikte 2 hafta falan oldu çıkalıYaaaa çok guzelleeerben de çok istedim ama korktum ya iyi bakamazsam diye. Kuş özellikle çok seviyorum ama kafeste olunca içim acıyor
Yook artıkKız yumurtaları bahçede buldum kırılacak bir yere bırakmış anneleri bende saksıya koydum toprağığla birlikte 2 hafta falan oldu çıkalı
Sabah uyanıp direk onlara işten geliyorum direk onlara koşuyorum Olişim var bir de o da profilimde kendimden önce onların boğazıİyi besleniyor minnaklar
EvetYook artık
Yaa ne güzel tabii ki katılabilirsinBende katılabilirmiyim
Evde besledigim hayvan yok ama yüzlerce kuş camimin önündeki su kabindan su iciyo 11yildir
Hemde mutfak cami önü gelen ayy hergun camı silmekten bikmiyormusun diyorlar camlar su damlasi izi oluyo
Kargalar serçeler sığırcık kuşları guvercinler gelip içiyorlar evim 5. Kat onlar benim canlarim bi ara bulgur koyuyordum
Karsi binanın çatısı yapılınca bayatlamis ekmekleri islayip catiya atiyorum nasıl yiyorlar anlatamam
Buradan doğa severler kulübüne katılmak istiyorum yapabilirsinBende katılabilirmiyim
Evde besledigim hayvan yok ama yüzlerce kuş camimin önündeki su kabindan su iciyo 11yildir
Hemde mutfak cami önü gelen ayy hergun camı silmekten bikmiyormusun diyorlar camlar su damlasi izi oluyo
Kargalar serçeler sığırcık kuşları guvercinler gelip içiyorlar evim 5. Kat onlar benim canlarim bi ara bulgur koyuyordum
Karsi binanın çatısı yapılınca bayatlamis ekmekleri islayip catiya atiyorum nasıl yiyorlar anlatamam
Glayöre benziyor ne buuuuSonunda son çiçeğimde ailesini buldu
Orkide canim bu kadar çiçek actirana kadar canim ciktiGlayöre benziyor ne buuuu
Aaa değişiiik çok güzelOrkide canim bu kadar çiçek actirana kadar canim cikti
Bana da gardenya yollaOrkide canim bu kadar çiçek actirana kadar canim cikti
Tatlım olur onlar ya nasıl yollucam ki bi yol biliyosan soyleyollayimBana da gardenya yolla