Bende öyle düşündüm ama ne bilim çiçek sepeti falan nasıl çalışıyor yakınlardaki çiçekçilerle falan mı çalışıyorlar acabaTatlım olur onlar ya nasıl yollucam ki bi yol biliyosan soyleyollayim
Olabilir hic bir bilgim yok biz yakın yerlere gönderiyoruz araç ileBende öyle düşündüm ama ne bilim çiçek sepeti falan nasıl çalışıyor yakınlardaki çiçekçilerle falan mı çalışıyorlar acaba
Anladım canım sağolOlabilir hic bir bilgim yok biz yakın yerlere gönderiyoruz araç ile
Yaaa bak bu harika bir fikir BA YIL DIMMM harikasınBalkonda gübre yapımına başladım. 2 tane 10 litrelik su bidonunu kestim. Birinin altına delikler açtım. Delikli kaba bugün yemek yaparken çıkan çöpleri koydum. Üzerini toprakla örttüm. Delik olmayan kabın üzerine koydum ki suyu içine aksın. Keşke bahçem olsaydı da bütün çöpleri toprağa gömseydim.
Gübreyi yeni aldığım 30 litrelik balkon saksısı için hazırlıyorum. Henüz hangi tür çiçekleri dikeceğime karar vermedim. Ya gülleri ve sardunyaları ya da sukulent ve kaktüsleri dikeceğim. Ya da hepsi yerinde dursun baharda sebze dikerim.
Yaaa bak bu harika bir fikir BA YIL DIMMM harikasın
Hadi yaa çok iyi yumurta sularını veya salata falan yıkadığım suları kullanıyorum çiçeklerde ama sebze kabuklarını tavuklara veriyorum ben çöpe atmıyorumDaha önce küçük bir leğende yapmıştım. Toprağın içinde 4-5 tane iri solucan oluşmuştu. Onları aldım ve toprağı kullandım. Çiçekler coşmuştu. Hazır aldığım toprakları çiçekler çok sevmiyor. Vitamin takviyesi yapsam maliyetli oluyor, çok faydasını da görmedim. Arada sırada haşlanmış sebze ve yumurta sularını, sebze ve meyve yıkadığım suları, pirinci ısladığım suyu döküyorum. Bunlar tuz katılmamış sular olmalı. Fazla güneş görmeyen balkonumda çiçekler açıyor
Hadi yaa çok iyi yumurta sularını veya salata falan yıkadığım suları kullanıyorum çiçeklerde ama sebze kabuklarını tavuklara veriyorum ben çöpe atmıyorum
Gübre komşunun ineklerinden geliyor zaten köyde oturuyorum benSenin tavukların varsa gübreye ihtiyacın yok zaten
Gübre komşunun ineklerinden geliyor zaten köyde oturuyorum ben
Başlarda bi afalladım da alıştım sonradanNe güzel. Çok isterdim ben de köyde yaşamak.
Başlarda bi afalladım da alıştım sonradan7 senedir köydeyim
Eşim köyde oturuyordu zaten ben ilçedeydim evlendik 1 sene ilçede oturduk kirada köyde kira ucuzdu köye geldik sonra burda arsa vardı eşimgilin arsaya ev yaptırdık 6 senedir kendi evimdeyim çok şükür darısı olmayan herkese olsun (köy ilçeye 10 dk uzaklıkta bu arada çok yakınNasıl karar verdin orda yaşamaya.
Eşim köyde oturuyordu zaten ben ilçedeydim evlendik 1 sene ilçede oturduk kirada köyde kira ucuzdu köye geldik sonra burda arsa vardı eşimgilin arsaya ev yaptırdık 6 senedir kendi evimdeyim çok şükür darısı olmayan herkese olsun (köy ilçeye 10 dk uzaklıkta bu arada çok yakın)
Teşekkür ederim darısı olmayan herkese olsunGüle güle oturun☺ En güzelini yapmışsınız.
Hoşgeldimmm
Hani ennn doğal etiketler
@Brunello Cicinelli
@Dilos06
@malii
@imzaben
@Kurkmantolumdnn
A n n e y i m
@ChocolateCookie
İlk aklıma gelenlergelmeyenlerede etiket yapıştırırız seve seve
Ben neden yeni görüyorum ilk başta etiketlemelerine rağmenÇok utandımm
Sen kimsiniz :) bende yaptığım etiketi unutumuşum adın mı değişti?
Yerini değiştirme bence yatmaya bilir tekrarBalkonda kumru saksıya yuva yaptı. Şimdilik hava iyi oturuyor orda. Yağmur yağarsa kumru kaçar mı diye düşünüyorum. Saksının yerini değiştirsem kumru tekrar oturur mu yumurtalara. 2 sene önce salon camına yumurtalamışlardı, kargalar rahat bırakmadılar. Bunlara bir şey olsun istemiyorum.
Sukulentlerimi de yediler ama olsun onlar yine büyür