- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
Yaaa harika cidden yaa ba yıl dıımmmmmIsyerimden güzel bi görsel gardenyalarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa harika cidden yaa ba yıl dıımmmmmIsyerimden güzel bi görsel gardenyalarim
Bay ve bayan derken renklerden dolayı mı yoksa müşterilerden mi bana çiçeklerin cinsiyeti deme sakınBunlarda evimden yarın sahiplerini buluyor bebbislerim bayan orkide ve bay orkideler
Kokuları bi harikaYaaa harika cidden yaa ba yıl dıımmmmm
Renklerinden dolayı tatlım cinsiyet ayrımı yapıyorum o sekil de seviyorum sevgimi veriyorum bayan orkide yada bay orkide diye sesleniyorum dahada bi ayrı güzel oluyorlarBay ve bayan derken renklerden dolayı mı yoksa müşterilerden mi bana çiçeklerin cinsiyeti deme sakın
Kız Allah seni napmasın genelde araştırmayı severim ve değişik bilgiler genelde hafızama işler nasıl ben bundan geri kalmışım dedimRenklerinden dolayı tatlım cinsiyet ayrımı yapıyorum o sekil de seviyorum sevgimi veriyorum bayan orkide yada bay orkide diye sesleniyorum dahada bi ayrı güzel oluyorlar
İklimi ne gardenyanın burada yetişir mi ve nasıl bulurum burası Adana bu aradaFavorim gardenya tabiki
Ahahahaha bilemicem artık belki ben buldum ondandırKız Allah seni napmasın genelde araştırmayı severim ve değişik bilgiler genelde hafızama işler nasıl ben bundan geri kalmışım dedim
Ilk bahar ve yaz ayının bitişinde yani son bahara geçerken açılır genelde yazıda sever ama tropikal bir çiçektir bu çiçeğin anlamı unutulmayan aşk tir nemi sever ayrıca kokusu çok muhteşem diyebilirim muazzamİklimi ne gardenyanın burada yetişir mi ve nasıl bulurum burası Adana bu arada
Hmm bizim burada yetişir bence çiçekçilere bakmam lazım yarın harika görünüyor güle benziyorIlk bahar ve yaz ayının bitişinde yani son bahara geçerken açılır genelde yazıda sever ama tropikal bir çiçektir bu çiçeğin anlamı unutulmayan aşk tir nemi sever ayrıca kokusu çok muhteşem diyebilirim muazzam
Evet fakat gül çiçekleri çok bitişik bu ayrikduruyor biraz doğu cephesinde muhafaza et bide güney cephesini sevmez sabah güneşine bayılıyorlar kokularını salıyorlar iyiceHmm bizim burada yetişir bence çiçekçilere bakmam lazım yarın harika görünüyor güle benziyor
Ohh evim doğuya bakıyor özellikle yatak odam oh mis gibi ay yarın kesin bakmam lazım eğer bulamazsam sizde satılık var değil mi bana kargoyla yollayamaz mısın ölür mü acabaEvet fakat gül çiçekleri çok bitişik bu ayrikduruyor biraz doğu cephesinde muhafaza et bide güney cephesini sevmez sabah güneşine bayılıyorlar kokularını salıyorlar iyice
Bulursun cnmOhh evim doğuya bakıyor özellikle yatak odam oh mis gibi ay yarın kesin bakmam lazım eğer bulamazsam sizde satılık var değil mi bana kargoyla yollayamaz mısın ölür mü acaba
Canıımm gardenya yok yaa burda bulamazsın sanmıyorum dedi çiçekçiBulursun cnm
Aaaaaaaaa nasıl cicekciymis o oyleCanıımm gardenya yok yaa burda bulamazsın sanmıyorum dedi çiçekçi
Maalesef üzüldüm çokAaaaaaaaa nasıl cicekciymis o oyle
Tabiiiki katılabilirsin çok mutlu olurumBen de araniza katilabilir miyim?