• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogalgaz faturasi nasil duser

fatmaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
109
21
98
Arkadaşlar afyon da oturuyorum. Alt ve üst katim bos. Evim yeni oldugu için tüm yalitimlari mevcut. Yerden ısıtma sistemi var. Kasım ayında devamlı kombiyi yakmamama rağmen faturanın 455 tl gelmiş. Nasıl faturayı azaltabilirim. Gündüzleri yapmıyorum, geceden sabaha bu miktar çok değil mi sizce de

Arkadaşlar afyon da oturuyorum. Alt ve üst katim bos. Evim yeni oldugu için tüm yalitimlari mevcut. Yerden ısıtma sistemi var. Kasım ayında devamlı kombiyi yakmamama rağmen faturanın 455 tl gelmiş. Nasıl faturayı azaltabilirim. Gündüzleri yapmıyorum, geceden sabaha bu miktar çok değil mi sizce de
ayni durumdayim benim ustum.bostu doldu ama pek farketmedi ev buzz..gecen kis marta kadar 800 den asagi inmedi fatura 💁
ben de takipte kalayim belki degisik fikir gelir 😅

Sobalı eve geçersen düşer. Zira bu zamlarla faturaları düşürmek imkansız ..

üst katın dolmasının anlamı yok. ısınan hava genleşip yükselir, alt katınız boş oldukça ısınmanız zor.
geceden sabaha hangi ayarda açık kalıyor ? soğuk ve ısınması için birden yüksekte açıyorsanız enerjiyi daha çok harcayarak daha fazla gaz tüketir. tüm gün en kısıkta tutmanızı öneririm.
bknz: ısı transferi ders notları.

Aç kapa yapınca daha çok enerji harcanıyor . Sürekli aynı derecede durursa daha az gelir hem de eviniz aynı sıcaklıkta kalır . Aç kapa yapınca evi ısıtması zor oluyor ve alt kat boş olunca zor ısınır .

Back
X