- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
hayır canım kadın adil yani hepsi buEvlat evlattır da kaynananın daha eşi ölmeden babanıza bişi olursa kızlarımın payını vereceksiz düşüncesini yanlış buldum ne var bunda, bunu diyen kvalide demek içten içe oğlunun o evde oturmasına gönlü razı demek değil bence.......
hayır canım kadın adil yani hepsi bu
tabiki mal mülk 20 bın tl paylasılmış onu yazan arkadas dua etsınde evı 150 satıp 75 bınle ayrılabılırler o evden.
bu her aılede konusurulur ve soylenır
Markanın kullanım kulavuzunda yazar.Y
Yogusma nedir nasil anlasilir
işte bunu hesaplasın ama benim kaynana uyanık ciftciler inekler haric hersey kaynatamın üstüne gecen 4 tane dana satmırmıs 20 bin üstüne hesap actırmıs kaynana kızlarına yedirmeyeKaynanan da hiçte düşünce yokmuş bişi olsa gidip kızlarında mı kalacak, paraları kızlara verirler baktırmaya geline gelirler..
Bir an bölüşün siz bu evi o zaman
evi 0 degistirdik ama ev 99 da yapılmıs yani satlsa 110 anca eder cünkü 7 kat ve asansörsz yani sayıp benim ev almam imkansız 1500 2000 arası maasıa 50 yıl ödemek lazım ömür yetmezhayır canım kadın adil yani hepsi bu
tabiki mal mülk 20 bın tl paylasılmış onu yazan arkadas dua etsınde evı 150 satıp 75 bınle ayrılabılırler o evden.
bu her aılede konusurulur ve soylenır
2016 yeni yıl faturaları :)))bodrum katta oturuyorum altim bos ve evim yaklasik 100 m2 gecen sene en cok 270 odemistim bu sene gecen ay 120 geldi ama bu ay kar kis derken 250 felan bekliyorum
Malesef bu ay bayaa bayaa zam ödüyoruz. Haybeye para ödedik. Dogal gaz en fazla 200 gelirken 300 odedk. Elektrk 60lardan yukari gelmezken bu ay 118 lira odedik. Cevremdeki herkes ayni sikintilardan müzdarip. Elektrik ve dogal gaz fena geciriyor. Anlamis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?