• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogalgaz faturası

Acaba doğalgazı açan komşular, açmayan komşuna gıcık oluyorlar mı :)
neden oluyorlarmışki para benim keyif benim ister yakarım ister yakmam komşuyla bir alakası yok nu işin evin mantolaması varsa o ısı hiç bir yere gitmiyor benim alt komşu daha yeni yaptırdı doğalgazı hiç bir fark yok boşuna komşularınıza kızmayın..

Şahsen ben oluyorum.. Alt katımda oturan yaşlı teyze ile amca var.. Maddi durumları gayet iyi.. Ama cimrilikten doğalgazı açmıyorlar. Zaten bir ayakları çukur da, ne yapıcaklar paraları mezara mı götürecekler.. Parası olup da cimri insanlardan nefret ediyorum..

Yaşlıları bende anlamıyorum haklısın,...

Bence en güzeli merkezi ssistem. Evdeki tüm petekler neredeyse sonuna kadar acik, yandaki daireler falan da sürekli yaktigindan ev hep sicacik askili ile geziyoruz evde disarida kar yağarken. 100 120 falan geliyor fatura

neden oluyorlarmışki para benim keyif benim ister yakarım ister yakmam komşuyla bir alakası yok nu işin evin mantolaması varsa o ısı hiç bir yere gitmiyor benim alt komşu daha yeni yaptırdı doğalgazı hiç bir fark yok boşuna komşularınıza kızmayın..
keşke o dediğin gibi olsaydı eğer yakmazsanız sizi şikayet etme hakları var.
keyif benim para benim diye düşünüyorsanız sobalı bir eve yada müstakil bir eve taşının apartmanda yaşamanın ne yazıkkı kuralları var

arkadaslar evim tek dogalgaz sobalı petek döseli ama kombimiz yok suan 120 geldi sizin kac geldi bu zamlarda merak ettim eviniz kacınca kat ve dıstan korunmalı mı benim üstümde daire yok altıda pek yakmıyo
Bizde en üst kattayz. Isı yaltımı yok. Dağa yakın oturuyoruz. Bu ay full ve yüksekte yaktık kar yağınca. 367 tl geldi çok ama napalım :( zaten en üst kattayız alttakide yakmıyor

keyif benim para benim diye düşünüyorsanız sobalı bir eve yada müstakil bir eve taşının apartmanda yaşamanın ne yazıkkı kuralları var
ne alaka ya bireysel kombimi yakmıyorum diye kim nereye şikayet ediyormuş acaba sevmiyorum sıcağı ben kimene bireysel kombinn sobadan ne farkı var onuda anlamadım..

Merkezi sistem ise yakılmak zorunda. Bireysel ise illa öyle bişey yok. Niye şikayet ediyorlarmış. Onlar şikayet etse sanki yetkililer bize birsey yapabilicekler. Üşüyen biziz faturayı ödeyen biziz :/

75 m2 daireme sadece hafta sonları ve akşamdan akşama yaktığım halde 125 tl geldi. Bina dıştan korunmalı fakat alt ve üst katımın dolu olmasına rağmen doğalgaz yakmıyorlar. Alt kattaki karı koca çalışıyor akşamdan akşama da yakmıyorlar geç geliyorlar zaten. Üst komşumda torunu var sadece bir odayı yakıyor o da bu sene geçen yıl torunu yoktu hiç gelmiyordu 25-30 tl doğalgaz geliyordu kadına.

Orta katta oturuyorum binada ısı yalıtımı var bende minimumda yaktım 1.kademeye bile çıkmadanki hali 250 tl oldu suan bazı günler yakmıyoruz battaniyeyle oturuyoruz elektirikte diğer aylara göre 2 misli geldi ,dogalgazda, herkez faturasından şikayetçi bu ara

okada
arkadaslar evim tek dogalgaz sobalı petek döseli ama kombimiz yok suan 120 geldi sizin kac geldi bu zamlarda merak ettim eviniz kacınca kat ve dıstan korunmalı mı benim üstümde daire yok altıda pek yakmıyo
okadar çok tasindimki artik bu ev konularında sıkıntı yasaya yasaya ustalastım diyebilirm:KK48: evin güney cepheden olmasi,diş yalıtıminin olmasi,alt ve üst katının yanıyor olması,kombinin kaliteli olmasi faturada büyük ölçüde etkisi oluyor.oturacagniz evi bu sekilde seçerseniz eviniz nekadar buyuk olursa olsun faturanz 80 geçmez.tecrübe ile sabittir:KK48:

Alt katımda dükkan var torna dükkanı. 145m2 bu ay 335 TL geldi.Dış cephe var.Banyo dahil yakıyorum valla.

Bizim alt kattaki amca 400 tl ödüyor sayesinde biz de ısınıyoruz :)
koridoru, mutfağı, yatak odası ve oturma odasını yakıyorum.
eşim gündüzleri kapatmaya başlamış.
ben eve gelmeden 1 saat önce yanıyor tekrar.
ısınıyorum diyemem. ama üşümüyorum da.
minimum seviyesinde yakmamıza rağmen çok geliyor ya. bu ay 200 ü geçer.
yalıtım mantolama falan yok malesef.

Ogrenci evim eski bi binanin orta kati. Yalitim falan yok. Alt katim bos. 275 geldi. Aile evim en ust kat ve dubleks. 500 falan gidiyor.

bazı cimri alt üst komşular olduğu sürece çoğu insan fazla fazla fatura öder. ben 250 civarı ödüyorum komşularınkine baktım geçen allahım 150 yi geçmemişler. sinir oldum o kadar yakmama rağmen evi ısıtamıorum resmen.

165 geldi en üst kattayım alt katım boş yeni bina olduğundan duvarlarımda soğuk ama evim hiç sıcak olmadı ılıktı hep

Back
X