- 26 Eylül 2011
- 470
- 228
- 323
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
250'den asagisini hic gormedim. Evim kombili,3 oda 1 salon, mutfak da büyük yalnız. Bu ay 300 gelir muhtemelen.Doğalgaz sobaları her zaman çok yakar malesef. 120 liraya ben bütün evi ısıtıyorum.
Sıcak suda mı var içinde. Yoksa sadece ısınma bedelimi ?Bilmem ki. Sanırım oda termostatı tasarruf sağlıyor. 127 lira gelmiş bu ay.
dış cephe koruması var giriş kattayım ve 350 liracık gelmiş dün
Şahsen ben oluyorum.. Alt katımda oturan yaşlı teyze ile amca var.. Maddi durumları gayet iyi.. Ama cimrilikten doğalgazı açmıyorlar. Zaten bir ayakları çukur da, ne yapıcaklar paraları mezara mı götürecekler.. Parası olup da cimri insanlardan nefret ediyorum..Acaba doğalgazı açan komşular, açmayan komşuna gıcık oluyorlar mı :)
Şahsen ben oluyorum.. Alt katımda oturan yaşlı teyze ile amca var.. Maddi durumları gayet iyi.. Ama cimrilikten doğalgazı açmıyorlar. Zaten bir ayakları çukur da, ne yapıcaklar paraları mezara mı götürecekler.. Parası olup da cimri insanlardan nefret ediyorum..