• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogalgaz faturası

Ust kattakiler yazları 1 ay geliyor, yani boş.
Alttakiler de çok yakmiyor sanırım.
Dış cephe mantolaması var.
286 geldi bu ay.
Eve her gelen cok sıcak bu ev diyor ama ben biraz kanım sogukmu nedir hep ılıkmış gibi sogukmuş gibi hissediyorum.

Maalesef bana da 358 lira fatura geldi. Evin dış cephe kaplaması yok.. Altımda ki ve üstümdekiler de yakmıyorlar.. İşin ilginç tarafı kutu gibi evim var.. Ama ben ısınamadım. Hakkıyla ısınsaydım, acaba kaç para doğalgaz gelirdi?

ara kat
dış cephe ve iç yalıtımı var
7 yerde petek yanıyor banyoda da tabı
185 tl geldi sıcacık oluyor ev

ara kat
kızım okulda eşim ve ben de işte olduğumuz için
akşam 5 6 saat kadar yanıyor
bide sabahları kızım uyanıp okula gidene kadar 45 dk herhalde
geçen ay 140 geldi bu ay 200 bekliyorum ama çok soğuk oldu
ben kolay kolay ısınamam kızım da çabuk hasta oluyor
tabi çok zamlandı bu sene yakacak doğalgaz bayağı

150 tl geldi mantolama var alt kat üst kat yakıyor 2. kat sabah akşam açık ve 1 hafta falan 40 da yaktık hep 36 da yanıyor ve gayet iyi ısınıyor.

sağım solum bebekli.. İşe gelirken kombiyi kapatsam bile eve girince ev ılık oluyor bende 120 tl ödüyorum ve ciddi iyi ısınıyorum sadece yatak odası ve oturma odamı yakıyorum:)

Merkezi sistem 230 geldi. mutfakta kullandığımız hariç. ayrıya mutfak için 30 tl. Ama ev bildiğiniz fırın gibi yani.
kısa kolluyla gezersiniz.

En üst kattayım 3 oda 1 salon 4 petek yanıyo 216 ödedik geçen ay bu ay daha gelmedi bakalım ne olacak alt komşu çok iyi yakıyo iyiki yeni yeni yürümeye çalışan bi kızım var çünkü

Acaba doğalgazı açan komşular, açmayan komşuna gıcık oluyorlar mı :)
Şahsen ben oluyorum.. Alt katımda oturan yaşlı teyze ile amca var.. Maddi durumları gayet iyi.. Ama cimrilikten doğalgazı açmıyorlar. Zaten bir ayakları çukur da, ne yapıcaklar paraları mezara mı götürecekler.. Parası olup da cimri insanlardan nefret ediyorum..

Şahsen ben oluyorum.. Alt katımda oturan yaşlı teyze ile amca var.. Maddi durumları gayet iyi.. Ama cimrilikten doğalgazı açmıyorlar. Zaten bir ayakları çukur da, ne yapıcaklar paraları mezara mı götürecekler.. Parası olup da cimri insanlardan nefret ediyorum..

Bende yakmıyorum ama cimrilikten değil :)
Salon doğalgaz+elektrikli sobada yansa ısınmıyor. Çünkü binanın önünde koskocaman birağaç var Güneş'i kesiyo üstüne bide rüzgarr.
Mecburen tüm bina kışın arkada oturuyo.
Alt,üst ve yankomşu sayesinde kışın askılıyla oturuyorum.
Bide ben yaksam çıplak oturmam lazım.

O teyzeyle amca dipdipe polar battaniyenin altında romantizm yapıyolardır:)

Back
X