İlk defa duydum deneyeceğimMerhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif
ben karbonat denedim uyumadan once. kopurmedi cnimin sikildigiyla kaldim. bata daha var.Merhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif
seker cozulmezse oylece durursa pozitif. cozulurse negatif. kopuren benim bildigim karbanot. limon sikarsan da tortusu dibe cokerse hamilesin. ama bu denklemler tutmayip da hamile kalan cook. kocasina deneyip de idrari kopuren var.İlk defa duydum deneyeceğim
seker cozulmezse oylece durursa pozitif. cozulurse negatif. kopuren benim bildigim karbanot. limon sikarsan da tortusu dibe cokerse hamilesin. ama bu denklemler tutmayip da hamile kalan cook. kocasina deneyip de idrari kopuren var.
seker cozulmezse oylece durursa pozitif. cozulurse negatif. kopuren benim bildigim karbanot. limon sikarsan da tortusu dibe cokerse hamilesin. ama bu denklemler tutmayip da hamile kalan cook. kocasina deneyip de idrari kopuren var.
Dün gece ben şeker testi yaptım kopurmedi diye üzüldüm .. amann dedim daha iki günüm var diye teselli ettim kendimi karbonat ile de bir deniyim bakalım
Ben unuttum denemeyi ilk idrarla yarın denicemDün gece ben şeker testi yaptım kopurmedi diye üzüldüm .. amann dedim daha iki günüm var diye teselli ettim kendimi karbonat ile de bir deniyim bakalım
Aaa bide test yapsanaKızlar biraz önce karbonat testi yaptım köpürdüBat 16 Ağustos
Her yer kapalı yarın yapıcam inşallah alıp da Dis macunu şeker testleri yapıp duruyorumAaa bide test yapsana
Her seferinde denemicem desemde duramıyorumBen hepsini denedim hanile değilm die üzülmüştüm hatta hele çamaşır suyu hep köpüryor şeker hiç köpürmedi güya hamileysen köpürür hiç deneme bnce sadece pislik test al daha iyi
Her seferinde denemicem desemde duramıyorum
Denedinizmi pekiDün gece ben şeker testi yaptım kopurmedi diye üzüldüm .. amann dedim daha iki günüm var diye teselli ettim kendimi karbonat ile de bir deniyim bakalım
Evet karbonati denedim köpürdü. Dış macunuda köpürdü ama rengi değişmediDenedinizmi peki
Evet ya her seferinde de kızıyorum kendime. Ama artık sonBende öle yapyodum sora pişmanlık ve çiş kokusu ile kalıydm
Adet oldunuz mu hamile misiniz?Evet ya her seferinde de kızıyorum kendime. Ama artık son( inşallah)
Evet hamileyim inşallahAdet oldunuz mu hamile misiniz?
Allah analı babalı büyütsün. Karbonat testini nasıl yaptınız adetten kaç gün önce yaptınız acaba?Evet hamileyim inşallah ❤ dün hem normal test hemde erken gebelik testi yaptim iki çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?