Doğal yollarla gögüs büyütme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GezentiiShiyani

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
6
6
Merhaba Kızlar, ne kadar da doğal desem de.. aslında doğal dengemize zarar veren fakat psikollojik olarak kötü de hissetmemek için kullanmak zorunda hissettiğim, erkek arkadaşımdan utandığım için bu öneriyi sizden almak istiyorum.. saraçoğlu'nun kürü , ve bazı yağlar haricinde bildiğim yöntem yok. En iyi sonucu aldığınızı düşündüğünüz yöntemi bekliyorum

Merhaba Kızlar, ne kadar da doğal desem de.. aslında doğal dengemize zarar veren fakat psikollojik olarak kötü de hissetmemek için kullanmak zorunda hissettiğim, erkek arkadaşımdan utandığım için bu öneriyi sizden almak istiyorum.. saraçoğlu'nun kürü , ve bazı yağlar haricinde bildiğim yöntem yok. En iyi sonucu aldığınızı düşündüğünüz yöntemi bekliyorum
Ben inanmıyorum o tür şeylere baharatlar kısa süreli şişirebilirsonra eskiye dönüyor yani mantıken meme içinde nasıl doku oluşturacak yağ ve kürler anlamış değilim aynı dudak için olan rujlar gibi düşünün

Ameliyat olmadan önce çok farklı kremler masajlar yağlar denedim hiç biri bir işe yaramıyor hepsi palavra. Spor yapmak sadece göğüsü dik tutuyor ben 25-30 kilo vermiş olmama rağmen doktorum şaşırdı sarkmamış diye düzenli spor yaptığımdan. Göğüs büyütmenin ameliyat olmadan tek çaresi ya kilo almak yada yağ enjeksiyonu ki oda geçici. Bende sonunda ameliyat oldum yani :)

Vakti zamanında ben de doğal yöntemlerden denemiştim. Kürü uyguladığın esnada büyüme oluyor ama bunlar anlık bir iki günlük durumlar, sonra aynı boyutuna geri dönüyor boşuna uğraşmayın derim ben.

Saraçoğlunun bir ay serbetçi otu içilen ,bir ay hayıt tohumu içilen kürünü sitesinden edinip uygulamıştım Yanında yenilmesi tavsiye edilen besinleri de yemeye çalıştım Serbetçi otunu içerken ilk bir ay işe yaramıyor gibi geliyor bir değişiklik olmuyor Sonra hemen ardından hayıta devam edince 1ay sonunda 1, 2 cm bir büyüme ve dolgunluk oldu ben de baya şaşırmıştım O kadar emek ettim sonunu getireyim dedim hiçte bakmamıştım göğüslerime süreç sonunda ben de şaşırdım görünce Göğsüm 75B Benim yuvarlak hattım bile yoktu Yuvarlak göğüs hattım oluştu dolgunlaştı yapalı 1sene olmuştur Etkisi kalıcı yani Hatta yeniden edindim Tekrar başlamaya niyetlendim Küçük olunca çok az büyüme ve dolgunluk bile çok iyi hissetiriyor denemelisiniz ben tavsiye ediyorum Yanındaki besinleri yemeye özen gösterin aksatmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X