Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal yollardan göğüs büyütmenin en etkin yolu

bluebaby35

İzmir'de Hayat Başka Güzeldir!
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
79
14
Sitede yeniyim arkadaşlar. şimdiden hooş bulduk üye olmasamda 4- 5 aydır siteyi takip ediyorum . Göğüs büyütme ile ilgili tüm Formları okudum ve kafam çok karıştı. bana yardımcı olursanız Çok sevinirirm en etkili deneyip gerekten sonuç alan arkadaşlarım bana ne önerirsiniz. Şu an göğüslerim 75 bile değil.

QUOTE="bluebaby35, post: 40228383, member: 669505"]alt 75 üst 78[/QUOTE]
cnm sanki yanlış ölçmüşsün. arada 3 cm var bu kadar da az olmaz 75 beden bi göğüs. göğsünün tam bittiği nokta alt göğsünün en dolgun noktaındsan ölçümde üst oluyor cnm .

meme_olcme.jpg
1 no :73 cm 2 no: 78cm

tuğ tuğ tuğ nerden bulabilirirm ve nasıl kulanmalıyım. beni aydınlatırmısın cnm ve ne kadar sürede nasıl bir sonuç aldın

Şerbetçiotu kremi yaptım arada aklıma geldikçe adaçayı içtim onu da sürdüm karaüzüm çekirdeği yedim.86 idim 3 hafta oldu 90 cm çıktı.Alt 75.Ama şerbetçiotunu bazı gün hiç yapmıyorum bazen günde 3 kez..Bir denge yok yani.Bilgi almak istiyorsan alttaki konuları oku olumlu sonuç alanlar var ona göre bir yol izle ben öyle yaptım.İmkansız belki ama 96 yapabilsem keşke :)

Şerbetçiotu kremi yaptım arada aklıma geldikçe adaçayı içtim onu da sürdüm karaüzüm çekirdeği yedim.86 idim 3 hafta oldu 90 cm çıktı.Alt 75.Ama şerbetçiotunu bazı gün hiç yapmıyorum bazen günde 3 kez..Bir denge yok yani.Bilgi almak istiyorsan alttaki konuları oku olumlu sonuç alanlar var ona göre bir yol izle ben öyle yaptım.İmkansız belki ama 96 yapabilsem keşke :)
CNM BENDE YAPIYORUM HEMDE BİRDEN FAZLA ŞEY VAR PROĞRAMIMDA AMA ÖLÇÜM OLARAK AYNI GELİYOR:KK43: DA DOLGUNLUK BAKINCAKİ HALİ GAYET BÜYÜDÜ AŞİKAR. NASIL ÖLÇEMİYOR MUYUM BİLEMEDİM KİNE:=

roookia bugün aldım srbetçi otunu simdi hazırlamaya başlıyacam ama yağlı kremle yapsam olurmu ?

adaçayımı koydum bende demleniyor :) yağlı kremle yapıyom ama yağlı kremle yaptım bakalım :)

kızlar bir bakarmısnız benim ki biraz cıvıkmı ne oldu sürerken çok döküldü acaba yanlışmı yapmısım şerbetçi otunu

X