Amin inşallah. Hayır ilaç kullanmıyorum. Progesteron fitil kullanmıyorum günde iki kez. Bir de transferden bir hafta önce ovitrella iğne vurdum o kadar.Eger ilac kullaniyorsaniz adet olmazsiniz merak etmeyin. Oldu da tutunmadiysa beta bakildiktan sonra ilaclari kestiriyorlar oyle oluyor adet. 2 Subat'ta transfer olduysaniz daha bugun ikinci gunu transferinizin, cok erken. Biliyorum cok stresli bir donem, kan testi gunune kadar da boyle olacak malesef. Rabbim size sabir versin, saglikla tutunsun insallah.
Takviye progesteron da hormon ilaci oldugu icin adet olmazsiniz. Allah gostermesin eger tutunmazsa ancak progesteronu doktor kestirirse adet basliyor. Transferden sonra adet sancisi gibi agrilar, yorgunluk, uyuma hissi, gosguslerde sertlesme hepsi cok normal. Vucutta hormonlar yukseliyor bir de progesteronun yan etkileri bunlar. Bol bol su icin, gunluk kendinizi zorlamayacak sekilde yuruyuslere cikin. Endiselenmeniz ve stres yapmaniz cok dogal, bu bir hafta boyle gececek. Rabbim guzel sonuclar aldirsin.Amin inşallah. Hayır ilaç kullanmıyorum. Progesteron fitil kullanmıyorum günde iki kez. Bir de transferden bir hafta önce ovitrella iğne vurdum o kadar.
Takviye progesteron da hormon ilaci oldugu icin adet olmazsiniz. Allah gostermesin eger tutunmazsa ancak progesteronu doktor kestirirse adet basliyor. Transferden sonra adet sancisi gibi agrilar, yorgunluk, uyuma hissi, gosguslerde sertlesme hepsi cok normal. Vucutta hormonlar yukseliyor bir de progesteronun yan etkileri bunlar. Bol bol su icin, gunluk kendinizi zorlamayacak sekilde yuruyuslere cikin. Endiselenmeniz ve stres yapmaniz cok dogal, bu bir hafta boyle gececek. Rabbim guzel sonuclar aldia
Neye göre doğal ya da ilaçlı siklus oluyor canımBen daha önce duymuştum ama hiç bende böyle olacağımı düşünmemiştimilaçsız olması baya rahat ama daha uzun bir süreç
Canım doktor bana bir hastalığın yok düzenli adet oluyorsun yumurtan da oluşuyor doğal siklus yapalım dedi. Sanırım düzenli adet olup yumurta oluşumunda sıkıntı yok diye.Neye göre doğal ya da ilaçlı siklus oluyor canım
Anladım canım hayırlı olsun inşallah sürecinCanım doktor bana bir hastalığın yok düzenli adet oluyorsun yumurtan da oluşuyor doğal siklus yapalım dedi. Sanırım düzenli adet olup yumurta oluşumunda sıkıntı yok diye.
Amin canım senin deAnladım canım hayırlı olsun inşallah sürecin
Merhabalar , hiiç canınızı sıkmayın zaten gebelik belirtileri ile regl ağrısı da benziyor , sonuç günü belli olur ancakMerhaba, kafamdaki sorulara cevap bulamıyorum yardımcı olur musunuz. Ben adetin 25inci günü 2 Şubat'ta transfer oldum, bugün ise adet olacakmışım gibi oldum. Canım sıkıldı. Adet olursam tutmamış mı oluyor, iki günde mi belli oluyor yani
Ay çok tatlısınız Allah razı olsun. Hepinizin gönlüne göre versin inşallah, uğraşlarımızın karşılığını en iyi şekilde alalımMerhabalar , hiiç canınızı sıkmayın zaten gebelik belirtileri ile regl ağrısı da benziyor , sonuç günü belli olur ancakProgestan kullanırken regl olunmuyor ki olumlu düşünelim inşallah gebelik oluşmuştur zaten regl olmazsınız Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sizden de Allah razı olsun o sizin tatlılığınızAmin Allah razı olsun inşallah
Ay çok tatlısınız Allah razı olsun. Hepinizin gönlüne göre versin inşallah, uğraşlarımızın karşılığını en iyi şekilde alalımduymak istediğim buydu ya, zaten regl olmuyorsa progesteron olunca, boşuna düşünüp durmusum
Selamlar transfer oldunuz mu süreciniz nasıl ileriıyor benim 2. Denememde doğal siklus olcak mart adetıyle başlayacağız merak ediyorum..Canım doktor bana bir hastalığın yok düzenli adet oluyorsun yumurtan da oluşuyor doğal siklus yapalım dedi. Sanırım düzenli adet olup yumurta oluşumunda sıkıntı yok diye.
Transfer oldum canım 25inde..5 Ocakta regl oldum sonrasında 4 kere kontrolüm oldu her defasında e2 değerine bakıldı ve ilaç olarak sadece folik asit kullandım sonra son gittiğim kontrol günü çatlatma iğnesi vurulmamı söylediler 2 gün sonrada günde 2 adet progestan fitil ( sabah-akşam) + günde 2 adet monodoks (sabah-akşam) + 1 prednol kullandım bu ilaçları 4 gün kullandım. transfer gününde de progestan değerine bakıldı progestan fitile ek olarak günde 1 adet progestan dex iğne başladım. Adetimin 20. Gününde transfer olmuş oldum, ilaçsız kolay bir süreçti. 3 Şubat da pozitif sonucumu aldım :))Selamlar transfer oldunuz mu süreciniz nasıl ileriıyor benim 2. Denememde doğal siklus olcak mart adetıyle başlayacağız merak ediyorum..
İnşallah benimde bi aksilik çıkıp iptal olmaz. sizin adınıza çok sevındim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTransfer oldum canım 25inde..5 Ocakta regl oldum sonrasında 4 kere kontrolüm oldu her defasında e2 değerine bakıldı ve ilaç olarak sadece folik asit kullandım sonra son gittiğim kontrol günü çatlatma iğnesi vurulmamı söylediler 2 gün sonrada günde 2 adet progestan fitil ( sabah-akşam) + günde 2 adet monodoks (sabah-akşam) + 1 prednol kullandım bu ilaçları 4 gün kullandım. transfer gününde de progestan değerine bakıldı progestan fitile ek olarak günde 1 adet progestan dex iğne başladım. Adetimin 20. Gününde transfer olmuş oldum, ilaçsız kolay bir süreçti. 3 Şubat da pozitif sonucumu aldım :))
Umarım herkes alır canım :) emeklerimizin karşılığını alırız inş :)İnşallah benimde bi aksilik çıkıp iptal olmaz. sizin adınıza çok sevındim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sonuç ne oldu acaba inşallah pozitiftirbir negatif tüp bebek denemesinden 2 ay sonra dondurduğum 2 embriyo ile bu yöntemi denedik
adetten sonraki 22 veya 23. gün transfer olmuştu. biz çatlatma iğnesi bile kullanmamıştık 4-5 günde bir muayene vardı sık sık kontrol edildi ve direkt transfer yapıldı
inşallah sizi bebeğe götüren en doğru yolla en kısa zamanda bebişinize kavuşacaksınız
evettt çok şükürSonuç ne oldu acaba inşallah pozitiftir