• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saçlarıma nasıl geri dönebilirim ?

Sydnee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
4
0
16
Adana
Saçlarım sarı ve röfleli. Ama boyatmaktan o kadar çok sıkıldım ki. Doğal saçlarım geri dönmek istiyorum şimdi tekrar boyatmakta istemiyorum.Böyle uzayıp gidince de kötü oluyor. Biliyorum pek mantıklı bir soru olmuyor ama doğal halime nasıl dönebilirim bu şartlarda ?

canım bende doğal halime dönmek istedim. kendi saç rengime boyadım ilkinde akıyor tabi zemin sarı olunca bir kaç kez kendi saç rengine boya . sonrada saçını boyama serbest bırak. kendi haline uzadıkça dönücek zaten. zaten saçlarını kendi saç rengine boyadığın içinde özün alışmış olucak..:28:

dönemezsin! artık kendi saç rengin gitti bir kıyafetin çamaşır suyuyla açıldığını düşün geri rengi gelebilir mi? onlar senin saç rengini silip beyaz yapıyorlar üzerine boyuyorlar zaten bekleyip uzatacaksın mecbur kökü sende sonuçta beklemek istemezsen doğal rengine yakın bir renge boyayabilirsin ama yine de akar bi süre sonra.

bende aynı dertten yakınıodum.sonra gittim koyu kumrala boydım bi süre sonra aktı tekrar aynı renge boyadım şimdi biraz açıldı ama dip boya olduığu bile belli olmuyo rahat rahat uzatıyorum doğal rengime kavuşcam inşallah iki sene sonra :52:

Merhaba. Benim saçımda röfleli dipleri sarı değil ama doğal saç rengimde değil boya kumralı. yaklaşık bir sene önce yaptırdım bu boya ve röfle işlemini. Şimdi bende doğal rengime dönmek istiyorum o yüzden hiç bir işlem yapmadan bekledim saçlarım rahat bir 10 cm falan uzadı ve sadece uçlara ışıltı yapmışım gibi duruyo ombre hair modeli gibi. dipler kendi rengime döndü. Bende işe yaradı. Hiç bir işlem yapmadan uzatma fikri.:34:

Back