- 13 Ağustos 2022
- 8.752
- 4.450
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Saçlarını actirmadan sarı tutmaz.En fazla kumralimsi bir şey çıkar.Actirip boyatman lazımKuaföre sarı istiyorum dedim.Dogal sarı yakışır dedi.Sac rengi kendi renginizmi dedi.Evet dedim.Dip boyaya gerek yok ombre gibi olur diyor.Sacimin %5 10 beyaz tel üst kısımda dikkat çekiyor.Acik kahve doğal saç rengim nasıl durur ?
Ombre gibi diyor.Dip boya yapmayalim dedi.Saçlarını actirmadan sarı tutmaz.En fazla kumralimsi bir şey çıkar.Actirip boyatman lazım
Ombre olmaz en fazla olacağı sombreOmbre gibi diyor.Dip boya yapmayalim dedi.
Tek istiyorum.Aslinda dipte siyah yapıyorlar ya ben onu sevmiyorum.Dedim hangi renk istiyorsunuz dedi.Sari dedim doğal sarı yakışır saçınızda boya varmı dedi.Hic boyatmadim dedim bu renk üzerine yaparız dip boya yapmayız dedi.Sen tek renk mi yoksa ombre mi istiyorsun?
Sombre tam nasıl oluyordu ona bakayım karistiriyorumOmbre olmaz en fazla olacağı sombre
Tek istiyorum.Aslinda dipte siyah yapıyorlar ya ben onu sevmiyorum.Dedim hangi renk istiyorsunuz dedi.Sari dedim doğal sarı yakışır saçınızda boya varmı dedi.Hic boyatmadim dedim bu renk üzerine yaparız dip boya yapmayız dedi.
Ombre açık sarı platin vs.Somre kahve kopugu badem tonları.Her ikisinde de dipler koyu.Ama anlaşılan siz düz sarı istiyorsunuz.Acici ile açılıp istediğiniz ton yapılacak bu kadar basitSombre tam nasıl oluyordu ona bakayım karistiriyorum
Kuaför iyi olmaz mı.3 bin tl peşin kredi kartı ile %20 komisyon alıyorlar.Çok iyi düşünün sarının hangi tonu olursa olsun sürekli ısı isteyen bir renk. Kuaför iyidir umarımayrıca 3-5 tel için dibinize dokunmayın uzadıkça 3 renk oluyor
Teşekkür ederim Sarıya hevesim var.Bir sene sonra çabuk sıkılırım.Kendi dogal rengime dönerim zaten.Ombre açık sarı platin vs.Somre kahve kopugu badem tonları.Her ikisinde de dipler koyu.Ama anlaşılan siz düz sarı istiyorsunuz.Acici ile açılıp istediğiniz ton yapılacak bu kadar basit
O zaman süper inşallah memnun ayrılırsınızKuaför iyi olmaz mı.3 bin tl peşin kredi kartı ile %20 komisyon alıyorlar.
Onu da seviyorum ama sarı hevesim var.Beyaz tenliyim saç rengim açık kahve kumral arası.Bence brushlight yaptır kesinlikle çok güzel doğal sacta ki sonucu
İnşallahO zaman süper inşallah memnun ayrılırsınız
Onu da seviyorum ama sarı hevesim var.Beyaz tenliyim saç rengim açık kahve kumral arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?