Herkese Selam ; Uzun zamandır forumları takip ediyorum ancak bazı şeylerin tek başlık altında toplayalım dedim. Şimdi ben 26 yaşındayım ve haziran ayında evleniyorum. 15 yaşımdan beridir de iş hayatındayım ve doğal güzelliğimi erkenden bozdum :) şimdi evlenince takdir edersiniz ki ben sabahın köründe uyanınca saçımı yapmayacağım ya da dışarı çıkar gibi makyaj yapmayacağım. ama bir iki doğal şeylede bakımlı gözükmük istiyorum :) Yaptığım bir iki bir şeyler var saçlarım için , vucudum için, tırnaklarım ve cildim için :) Sizin tavsiyeleriniz var mı mesela gözaltı morlukların içinde şunu yap vs vs diye :) bekliyorum...
Kalıcı çözümler bul cildin için ağır makyajlardan kaçınmalısın. dudağına ruj sürmemelisin mesela. çünkü erkekler rujlu boyalı kadınları pek beğenmezler dogal güzellik duru güzeellik hoşlarına gider.
-beyazlatıcı diş macunu ile limonu karıştır tırnalarına sür beyaz bi etki verir ve çok bakımlı olur eğer oje kullanmıyorsan :) Ayırca oriflamenin tırnak bakım setini öneririm foto bu Eki Görüntüle 1088914
3. adımda kullandığın törpü tırnaklarını cilalamadan palatıyor mükemmel ürünn :)
-BB krem kullan ve farmasi bb krem Plusu yaşına öneririm yaşlanmanı da önler ayrıca mükemmel bi cilde sahip olursun. tamamen bitkisel ve cilde zzarar vermiyor doğal ve kapatıcılığı mukemmel ... Eki Görüntüle 1088926
-Doğal ruj öneremeyeceğim daha kendim keşfedemedim :) Ama dolgun görünmesini istersen dudaklarına vazelin sür ve ardından tarçın sür dış fırçasıyla dairesel hareketler yap dolgun ve pürüzsüz dudaklara sahip olcaksın.
-Sa ve saçların için elma sirkesini öneririm duşta kullanmalısın ipek gibi yapıyor ve uzatıyor. erkeklr uzun saçlı kadınlara sempati duyarlar hep o yüğzden beline kadar uzat :) Saç uzatıcı maskeler uygula.
-Ellerin yumuşak olsun istiyorsan : Gece yatarken el kremini sür ve beyaz eldivenler var ya geçir eline uYANDğında ellerin pamuk gibi olacaktır.
-Gece uyumadan gece kremi kullanmanı öneririrm uyanduığında muhteşem bi ışıltı oluyor gece cilt kendini yeniliyor o yüzden gece kremi ile daha çok yenileme özelliğine sahip oluyor.
-vücudunda yüzünde geçmeyen yaralarına da Bal sür iz bile kalmadan iki günde geçiriyor.. Aklıma daha gelmedi ama sor yardımcı olurummm.. çok deneyimim var. :)
:) Harikasın tek kelimeyle bunları da deneyeceğim mutlaka özellikle BB krem ile hayatımı kurtartın resmen :) Ben de benim yaptıklarımı söyleyeyim şimdi - -saçlarımı uzatmak için ben şampuanımın içine çamterebendi yağı ,i badem yağı ve b vitamini ampulunü kırıyorum ve her banyoda saçımı şampuanlarken doğal olarak bakım yapmış oluyorum :) krem kullanmama bile gerek kalmıyor hem saçlarım ışıl ışıl hemde yumuşacık oluyor :) çamterebendi dökülmeyi mucizevi önlüyor badem yağı gürleştiriyor b vitamini direk kafadan bakım yapıyor saçlarım ciddi uzadı :)
- sirke olayını da annem zaten çok diretiyor bana her banyoda mutlaka bir kova suya azcık suya döküp onu döküyorum. Hem sünnet hem kötü enerjiyi kırıyor (nazar vs) hem de cildime inanılmaz iyi geliyor kepekleri önlüyor :)
- evde kendim brezilya fönü yaptım. saçlarım saçma sapan benim kıvırcığın bozulmuş hali şimdi hiç değilse tam düz değil ama bakımlı oldu :) tabi yaparken keratini saç derime değdirince kavladı hep kepek oldu ona da dediğim gibi sirke çare oluyor :)
- o vazelini ben yoğun bir şekilde kırmızı biberle karıştırdım. dudaklarıma kırmızılık da verdi ama canım acıyor tarçın bin kat daha iyi :)
- birde ayda birkere annem beni elma sirkeli suya oturtur. İlerde özür dilerim hamile falan kalınca mantar olurmuş ona çok iyi geliyor diye ayrıca tüm mikrobik şeyleri temizliyormuş. ondan reglim çok düzenlidir ve ben öle sıkıntı ağrı çekmem :)
- vücudumdaki lekeler ve kuru bir cildim var onun içinde her banyodan sonra has kakao kullanıyorum. Ama yağı falan değil kalıp şeklinde bir kakao dondurma gibi kesilerek verilir. Lokman Hekimlerde. Bunu da tır kazasında komple yanmış bir adam sürekli uyguladı her banyodan sonra sürmüş ve mümkün oldukça güneşlenmiş bildiğin tekrar cildine kavuştu inanılmaz bir yenileme ve nemlendirme özelliği var zaten hakiki olanın özelliği tene değer değmez eriyor :)
Göz altı torbalarımdan şikayetçiyim benkapkara göz altlarım buna çare bulamadım
tırnak ve BB kremini mutlaka kullanacağım ayrıca şu eldiven olayı çok mantıklı :) nemi hapseder çoook sağolasın benim uyguladıklarım da bunlar işte :)
:) Harikasın tek kelimeyle bunları da deneyeceğim mutlaka özellikle BB krem ile hayatımı kurtartın resmen :) Ben de benim yaptıklarımı söyleyeyim şimdi - -saçlarımı uzatmak için ben şampuanımın içine çamterebendi yağı ,i badem yağı ve b vitamini ampulunü kırıyorum ve her banyoda saçımı şampuanlarken doğal olarak bakım yapmış oluyorum :) krem kullanmama bile gerek kalmıyor hem saçlarım ışıl ışıl hemde yumuşacık oluyor :) çamterebendi dökülmeyi mucizevi önlüyor badem yağı gürleştiriyor b vitamini direk kafadan bakım yapıyor saçlarım ciddi uzadı :)
- sirke olayını da annem zaten çok diretiyor bana her banyoda mutlaka bir kova suya azcık suya döküp onu döküyorum. Hem sünnet hem kötü enerjiyi kırıyor (nazar vs) hem de cildime inanılmaz iyi geliyor kepekleri önlüyor :)
- evde kendim brezilya fönü yaptım. saçlarım saçma sapan benim kıvırcığın bozulmuş hali şimdi hiç değilse tam düz değil ama bakımlı oldu :) tabi yaparken keratini saç derime değdirince kavladı hep kepek oldu ona da dediğim gibi sirke çare oluyor :)
- o vazelini ben yoğun bir şekilde kırmızı biberle karıştırdım. dudaklarıma kırmızılık da verdi ama canım acıyor tarçın bin kat daha iyi :)
- birde ayda birkere annem beni elma sirkeli suya oturtur. İlerde özür dilerim hamile falan kalınca mantar olurmuş ona çok iyi geliyor diye ayrıca tüm mikrobik şeyleri temizliyormuş. ondan reglim çok düzenlidir ve ben öle sıkıntı ağrı çekmem :)
- vücudumdaki lekeler ve kuru bir cildim var onun içinde her banyodan sonra has kakao kullanıyorum. Ama yağı falan değil kalıp şeklinde bir kakao dondurma gibi kesilerek verilir. Lokman Hekimlerde. Bunu da tır kazasında komple yanmış bir adam sürekli uyguladı her banyodan sonra sürmüş ve mümkün oldukça güneşlenmiş bildiğin tekrar cildine kavuştu inanılmaz bir yenileme ve nemlendirme özelliği var zaten hakiki olanın özelliği tene değer değmez eriyor :)
Göz altı torbalarımdan şikayetçiyim benkapkara göz altlarım buna çare bulamadım
tırnak ve BB kremini mutlaka kullanacağım ayrıca şu eldiven olayı çok mantıklı :) nemi hapseder çoook sağolasın benim uyguladıklarım da bunlar işte :)
Senin yaptıkların da süpermiş canımm ya.. bende yapcam o elma sirkesine oturma olayı çok mantıklı bu arada belki bilrsin. ben pazartesi mazeretli olmam gerekyordu bi haftadır karnım ağrıyor ama olmadım ne yapmalııyım bilgin var mı hala adet sancısı var ama olmuyorm stresden ölcem hiç böyle olmamştımm(
Göz altı morlukları için de yeşil ve siyah sallama çay torbalarını ılık gözünde beklet hem şişliği hem de morluğu alacaktır. hemde yorgun görünmez gözlerin uykusuz kalsanda. patates veya salatalık gözünün üstüne koyabilcğin şekilde kesip koymanda düzenli yapman sonucu morluğu almaya yardımcı olcak .
daha farklı yöntemler var ablam hepsşnş yapotı çok düzelme oldu: onlardan bitanesi de :
Bir ampul E vitamini
Bir ampul B vitamini
iki çay kaşıgı badem yagı
bir çay kaşıgı zeytin yagı
Bi haftada cidi anlamda düzelme olur son uygulama ile ampuller eczanelrde var. aile hekimine yazdır uygun fiyata al :)
Kirpiklerine de badem yğı sürmeni öneririm benimkiler kısaydı şimdi ciddi anlamda uzadıı :) belirgin ve siyahlar :)
AAA tamam mutlaka deneyeceğim :) Bende bir yerde doğal hemoroid kremleri çok iyi geliyor diye duymuştum ünlüler genelde uyguluyormuş ama ne bileyim içime sinmedi :) adet söktürücü civanperçemi otunu biliyorum kaynatıp iç birde bol bol dere otu yemelisin hatta regl döneminde karnımız şişiyor ya onun için bir salata var ben onu uyguluyorum :) yeşil mercimek haşlıyorsun , içine dere otu (bolca) , maydonoz , nar ekşisi , limon , haşlanmış mısır (tat veriyor) güzelce karıştırıp yiyorsun sindirim mükemmel oluyor midedeki şişlik iniyor ve rahat geçiyor tadı güzel deneyebilirsin
tamam bunu da uygulayacağım :) zatan göz altı morluklar ve torbalar içindeki tavsiyede yer alıyor :) badem yağını başka yere değdirmemek lazım kıllanma yapıyor demi ? :)
kakao yu nerden alıyorsunuz ve tam olarak adı ne ?? bi tanıdğımızın küçük kızına sıcak su döküldü ona önereyim
kakao yu nerden alıyorsunuz ve tam olarak adı ne ?? bi tanıdğımızın küçük kızına sıcak su döküldü ona önereyim
çok sağol canım salatayla aram iyi kesin yapcam çok kötüyüm hemen yapcam hattasağolllllll yapmadığım şey kalmadı 300 kere zıpladım. duş aldım. tarçınlı su içtim. maydonz suyu içtiim işe yaramadı.. bakalımm inş. işe yara :) mevsim değiştiğinde hep böyle oluyorm
Düzenli bakım yapacıksın,kısa süreli değil..
Dermokozmetik kullanmaya dikkat et..
Temizleme,tonikleme ,nemlendirme(cilt tipine göre)
Göz için ayrı ürün..
Haftada bir peeling..
Haftada bir nem maskesi.
Arada meyvelerle+yoğurt+bal maskesi..Meyveler:çilek,muz,elma ..:yoğurt nemlendirme açısından özellikle kuru ciltlerde..
Buz kalıplarıyla kompres(tonik niyetine) sabah akşam..
Buz içeriği şöyle de olabilir :maden suyu + suda kaynatılmış süzülmüş+biberiye+maydanoz,nane,ısırgan,elma,muz,çilek :bunlardan birkaçı..+portakal,mandalina suyu olabilir.(özellikle karma yağlı cilt için)
makyaj olarak mineral makyaj ve organic sertifakalı herşey
Dudak için brust bee koruyucu veya ruj
lilakutu.com bakabilirsin orda da organik ürünler satışı var..
saçlar için zeytinyağı+bademyağı+hindistancevizi yağı gibi saça iyi gelen yağlar :saçta bir gün beklerse daha iyi..H.cevizi yağı katı olacak mesela doa'nınki..
Anaaammm benim bildiğim duş ve maydanoz regli keser :) hatta maydonoz suyunu ilk duyunca çok şaşırmıştım bende rahatlatır diye biliyordum :)
Evet haftada bir yağ yeter..İki haftada bir de olur..Şampuanı kaliteli ve saç tipine göre seç..Eğer uygun fiyatlı bir şampuan aldıysan içeriğini yumuşatmak içine saç yağlarından ve bal da katabilirsin..
Dermokozmetik için turuncukasa.com a bak..güzel indirimler var.%30 ten %50 ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?