Doğal olurken nasıl bakımlı olunur ?

Yüzümün rengini acmak istemiyorum ben :) bence o krem şişen yerler için yani goz alti torbaları için cunku amaci meme yapmis seyleri indirmek ya mantigini ole kuruyorum ;) suna bak goz altlarimiz manav dükkanına döndü neyse deneyelim ne iyi gelirse artik :) tarih tıp icin kendini feda edenlerle dolu :P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaa meme yapan şeyleri indirmek için,bu güzeldi :) Düz mantık aynen deneyelim bakalım belki işe yarar hem ne kadar kötü olabilirki ;) Birde ben aklıma geldikçe yüzümde buz gezdiriyorum göz altlarımda dahil bir sakıncası yoktur dimi göz çevresi için ?

Hahaa meme yapan şeyleri indirmek için,bu güzeldi :) Düz mantık aynen deneyelim bakalım belki işe yarar hem ne kadar kötü olabilirki ;) Birde ben aklıma geldikçe yüzümde buz gezdiriyorum göz altlarımda dahil bir sakıncası yoktur dimi göz çevresi için ?

Hemen onunda mantığını kuralim :) yok bence süper olur cunku buz soklama yapar buz spor kan dolasimini hizlandirma bunlar tüm insanlık için yararlı bizim icinde ole olmalı bence :) bence su kremi lokman hekim abide deneyelim :) bende buz isterim ama soguktan nefret ederim ben ya iyyyy ama yazın maden suyu dondurup tüm cilde uygulamak lazim bence

evet kakao cilt yenilenmesine yardimci olduğu için lekelere çatlaklara vs yardimci olu. Ama banyodan sonra surmeniz lazim ole banyoda surup yikamayacaksiniz zaten teninize deyince erimeye başlıyor. Her banyodan sonra sürün tabi pat diye gecirmez zamanla geciriyor :) goz cevresi bakimindan bende sikintiliyim :( kaz ayaklarina en guzel sey parmak uclariyla tempo tutarak masaj yapmak diye biliyorum. Birde yastik ne kadar yüksek olursa gözaltı torbaları o kadar az olurmuş.

yüzede sürüyormusunuz çatlaklarda denedinizmi

ben şimdi aldım kakaoyu krem rengi sabun gibi bişey. acaba uygulayanlar tüylenme yaptımı? yüze uygulayan varmı? birde ben forumda kakao yagıyla alakalı bir kadın yıllarca kakao yagı sürmüş sonra anlam veremedikleri yag bezesi gibi bişiler çıkmış vücudunda anlamışlarki o sürdügü yaglar yapmış diye bişe okumuştum ogünden beri yaglara karşı tedirginim aynı şekilde bu kakao sürdükten sonra yag bezesi gibi bişiler yaptımı yorum bekliyorum?

ben şimdi aldım kakaoyu krem rengi sabun gibi bişey. acaba uygulayanlar tüylenme yaptımı? yüze uygulayan varmı? birde ben forumda kakao yagıyla alakalı bir kadın yıllarca kakao yagı sürmüş sonra anlam veremedikleri yag bezesi gibi bişiler çıkmış vücudunda anlamışlarki o sürdügü yaglar yapmış diye bişe okumuştum ogünden beri yaglara karşı tedirginim aynı şekilde bu kakao sürdükten sonra yag bezesi gibi bişiler yaptımı yorum bekliyorum?

Evet sabun gibi bir sey ve cildi yeniliyor ama bir ayda olmaz o is. Ben ole bir etki duymadım kakao yağı ayni zamanda mükemmel bronzlastirici belki onla bir alakasi vardir. Zaten gunes kremleride kakaoludur ya. Hintliler bunu tarçın ile ama cok az tarcin karistirip kullanıyorlar ben nemlendirici olarak kullaniyorum ve benim vucudumda leke bile yok

:) Harikasın tek kelimeyle bunları da deneyeceğim mutlaka özellikle BB krem ile hayatımı kurtartın resmen :) Ben de benim yaptıklarımı söyleyeyim şimdi - -saçlarımı uzatmak için ben şampuanımın içine çamterebendi yağı ,i badem yağı ve b vitamini ampulunü kırıyorum ve her banyoda saçımı şampuanlarken doğal olarak bakım yapmış oluyorum :) krem kullanmama bile gerek kalmıyor hem saçlarım ışıl ışıl hemde yumuşacık oluyor :) çamterebendi dökülmeyi mucizevi önlüyor badem yağı gürleştiriyor b vitamini direk kafadan bakım yapıyor saçlarım ciddi uzadı :)
- sirke olayını da annem zaten çok diretiyor bana her banyoda mutlaka bir kova suya azcık suya döküp onu döküyorum. Hem sünnet hem kötü enerjiyi kırıyor (nazar vs) hem de cildime inanılmaz iyi geliyor kepekleri önlüyor :)
- evde kendim brezilya fönü yaptım. saçlarım saçma sapan benim kıvırcığın bozulmuş hali şimdi hiç değilse tam düz değil ama bakımlı oldu :) tabi yaparken keratini saç derime değdirince kavladı hep kepek oldu ona da dediğim gibi sirke çare oluyor :)
- o vazelini ben yoğun bir şekilde kırmızı biberle karıştırdım. dudaklarıma kırmızılık da verdi ama canım acıyor tarçın bin kat daha iyi :)
- birde ayda birkere annem beni elma sirkeli suya oturtur. İlerde özür dilerim hamile falan kalınca mantar olurmuş ona çok iyi geliyor diye ayrıca tüm mikrobik şeyleri temizliyormuş. ondan reglim çok düzenlidir ve ben öle sıkıntı ağrı çekmem :)
- vücudumdaki lekeler ve kuru bir cildim var onun içinde her banyodan sonra has kakao kullanıyorum. Ama yağı falan değil kalıp şeklinde bir kakao dondurma gibi kesilerek verilir. Lokman Hekimlerde. Bunu da tır kazasında komple yanmış bir adam sürekli uyguladı her banyodan sonra sürmüş ve mümkün oldukça güneşlenmiş bildiğin tekrar cildine kavuştu inanılmaz bir yenileme ve nemlendirme özelliği var zaten hakiki olanın özelliği tene değer değmez eriyor :)
Göz altı torbalarımdan şikayetçiyim ben :( kapkara göz altlarım :( buna çare bulamadım
tırnak ve BB kremini mutlaka kullanacağım ayrıca şu eldiven olayı çok mantıklı :) nemi hapseder çoook sağolasın benim uyguladıklarım da bunlar işte :)

Evde nasil Brezilya fonu yaptin tatlim

ne kadar bakımsızım ben ya... saçlarımı yıkayıp kurutmak dişlerimi fırçalamak tek bakımım.. ne krem ne oje.. güzel bi topic olmuş:)

Evde nasil Brezilya fonu yaptin tatlim

Buradaki tarife gore yaptim. Once sulfatsiz sampuanla yikadim sonra keratin surup duzlestirici ile presledim 4 gun sürekli duzlestirdim. Sonra sulfatsiz sampuanla yikadim :)

Kalıcı çözümler bul cildin için ağır makyajlardan kaçınmalısın. dudağına ruj sürmemelisin mesela. çünkü erkekler rujlu boyalı kadınları pek beğenmezler dogal güzellik duru güzeellik hoşlarına gider.

-beyazlatıcı diş macunu ile limonu karıştır tırnalarına sür beyaz bi etki verir ve çok bakımlı olur eğer oje kullanmıyorsan :) Ayırca oriflamenin tırnak bakım setini öneririm foto bu Eki Görüntüle 1088914
3. adımda kullandığın törpü tırnaklarını cilalamadan palatıyor mükemmel ürünn :)

-BB krem kullan ve farmasi bb krem Plusu yaşına öneririm yaşlanmanı da önler ayrıca mükemmel bi cilde sahip olursun. tamamen bitkisel ve cilde zzarar vermiyor doğal ve kapatıcılığı mukemmel ... Eki Görüntüle 1088926

-Doğal ruj öneremeyeceğim daha kendim keşfedemedim :) Ama dolgun görünmesini istersen dudaklarına vazelin sür ve ardından tarçın sür dış fırçasıyla dairesel hareketler yap dolgun ve pürüzsüz dudaklara sahip olcaksın.

-Sa ve saçların için elma sirkesini öneririm duşta kullanmalısın ipek gibi yapıyor ve uzatıyor. erkeklr uzun saçlı kadınlara sempati duyarlar hep o yüğzden beline kadar uzat :) Saç uzatıcı maskeler uygula.

-Ellerin yumuşak olsun istiyorsan : Gece yatarken el kremini sür ve beyaz eldivenler var ya geçir eline uYANDğında ellerin pamuk gibi olacaktır.

-Gece uyumadan gece kremi kullanmanı öneririrm uyanduığında muhteşem bi ışıltı oluyor gece cilt kendini yeniliyor o yüzden gece kremi ile daha çok yenileme özelliğine sahip oluyor.

-vücudunda yüzünde geçmeyen yaralarına da Bal sür iz bile kalmadan iki günde geçiriyor.. Aklıma daha gelmedi ama sor yardımcı olurummm.. çok deneyimim var. :):1:

geçmeyen yaralara bal sür demişsiniz, güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba? çillerim, güneş lekelerim ve doğumdan sonra geçmeyen hamileleik lekelerim var yüzümde :-( doğal maskeler, kremler vs. arıyorum ben de

geçmeyen yaralara bal sür demişsiniz, güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba? çillerim, güneş lekelerim ve doğumdan sonra geçmeyen hamileleik lekelerim var yüzümgula de :-( doğal maskeler, kremler vs. arıyorum ben de
Canım 1 yemek kaşığı yoğurt
3 damla limon suyu
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı zeytinyağı karıştır.

Haftada iki kere uygula her türlü lekelerini açar. Ayrıca pirinç unu süt karışımını da bu maske dışında haftada 3 kere uygula.3 tatlı kaşığı pirinç unu 2 tatlı kaşığı sütü karıştır. maske kıvamına gelince yüzüne sür yirmi dk bkle. diğer maskede de 20 dk bkle. daha sonra maske yüzünde kurucak gerilcek hafif nemli elinle nazik hareketlerle yüzünü ov. bu gözenekleri temizleecek cilt rengini açacak lekelerden kurtaracak. bu iki tarif de lekeler için kesin çözüm. düzenli uyhgularsan farkı göreceksin. :)
ayrıca ayda bi kere de maya ile suyu karıştır yaş maya olsun bu kırışıklıkları da önler. verdiğim pirinç maskesi de kırışıklıkları önler giderir.

Son düzenleme:
Canım 1 yemek kaşığı yoğurt
3 damla limon suyu
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı zeytinyağı karıştır.

Haftada iki kere uygula her türlü lekelerini açar. Ayrıca pirinç unu süt karışımını da bu maske dışında haftada 3 kere uygula.3 tatlı kaşığı pirinç unu 2 tatlı kaşığı sütü karıştır. maske kıvamına gelince yüzüne sür yirmi dk bkle. diğer maskede de 20 dk bkle. daha sonra maske yüzünde kurucak gerilcek hafif nemli elinle nazik hareketlerle yüzünü ov. bu gözenekleri temizleecek cilt rengini açacak lekelerden kurtaracak. bu iki tarif de lekeler için kesin çözüm. düzenli uyhgularsan farkı göreceksin. :)
ayrıca ayda bi kere de maya ile suyu karıştır yaş maya olsun bu kırışıklıkları da önler. verdiğim pirinç maskesi de kırışıklıkları önler giderir.

Teşekkür ederim, deneyeceğim

Back