Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Kumral saçıma gölge.. fikirlerinize ihtiyacm var. -resimli-

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
Daha önce saçlarım hiçbir işlem görmedi.yüzde yüz doğal rengim.
sac rengimi tamamen değiştirmeden aralara gölge attırmayı düşünüyorum bu aralar. fakat nasıl olur ne renk gider saclarıma bi fikrim yok..
fikir ve önerilerinizi bekliyorum..tskr ederim vakit ayırdığınız için.

canım saçların çok güzel maşallah hem canlı hemde rengi çok güzel bence hiiç gölgelere falan bulaşma yıpratma güzelim saçlarını illa değişiklik istiyosan uçlarına açık sarı değilde bebek sarısı gibi bi gölge attır

önerin için tskr ederim canım .değişiklik istiyorum aslında gölge olması sart değil yani. güzel durabilcek bi değişikliğe ihtiyacm var su aralar. gittikçe koyulasıyolar bide.diplerden kumral-kahverengi cıkıyo.

Son düzenleme:
saçlarınız çok güzel maşallah bencede kimyasal işlem yaptırmayın ne olursa olsun saçlar çok yıpranıyor doğal yoldan açan arkadaşlar var papatya suyu limon suyu gibi bu konuda bir araştırın isterseniz ama ne yaparsanız yapın veya yaptırın bir tutamında öncelikle deneyin öyle karar verin derim bence

saçların çok güzel hiç doğallığını bozma bence ufak bir değişiklikle yola çıkacaksın sonra arkası gelecek röfle veya balyajda yaptırsam saçlarımın dipleri kötü duruyor dip boya yaptırsam derken benim gibi her ay kuaför yolu tutarsın boya için... senin gibiydi saçlarım millet deli olurdu her zaman fönlü gibi dururdu canlı havalıydı saçlarım şimdi yıpranmış ama boyalı...

Bencede tatLm ya hiç bozma saç rengini o kadar güzel ki bi kere bulaştın mı bu işe sonu gelmez benden söylemesi

Tamam kızlar bi süre daha biişey yaptırmamak en iyisi sanırım. zaten diplerden koyu kumral cıkıyo,biraz daha uzadıktan sonra ucları acık kumral kalacaktır.

cok tskr ediyorum hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…