Saç Rengi ve Saç Boyama doğal kahverengi nasıl bir renk

ebruu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
4
0
36
Bursa
arkadaşlar saçım koyu kestane. doğal kahverengine boyamak istiyorum fakat yaşım 18 ve yaşımdan büyük göstermek istemiyorum bu renge boyayanlar genelde daha büyük duruyorlar. aranızda boyayıp memnun olan var mı ve nasıl boyuyorsunuz renk ne kadar açılıyo

arkadaşlar saçım koyu kestane. doğal kahverengine boyamak istiyorum fakat yaşım 18 ve yaşımdan büyük göstermek istemiyorum bu renge boyayanlar genelde daha büyük duruyorlar. aranızda boyayıp memnun olan var mı ve nasıl boyuyorsunuz renk ne kadar açılıyo

canım kahverengi tam türk kahvesinin renginde bildiğin gibi :D ama saçta da aynı renk oluyo. karşılığı o. açık ve koyuları var. koyusunu tavsiye etmiyorum pek kendini belli etmiyo. ama açığı tavsiye ederim. her ten rengine gider kahverengi. ben kullandım. soğuk buğday tenliyim. şu an 7 numara kumral kullanıyorum.

canım kahverengi tam türk kahvesinin renginde bildiğin gibi :D ama saçta da aynı renk oluyo. karşılığı o. açık ve koyuları var. koyusunu tavsiye etmiyorum pek kendini belli etmiyo. ama açığı tavsiye ederim. her ten rengine gider kahverengi. ben kullandım. soğuk buğday tenliyim. şu an 7 numara kumral kullanıyorum.[/QUOTE]

canım doğal saç rengin ne. benim koyu kestane 7 kumrala boyarsam ne kadar açılır ve hiç açmadan boyayı mı sürüyorsun

Back