Doğal Görünümlü Yapay El Çiçekleri

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Arkadaşlar, forumdan bir arkadaşımızın tarifiyle onun gelin buketini yapan yeri buldum. Bu gelinbuketlerini yapan kişiyi birkaç zamandır farklı başlıklarda duyuyordum, konusunu açayım dedim. Benim gibi, doğal görünümlü yapay çiçek arayanlar için inanılmaz bir seçenek. Bir bakın derim, ben çok beğendim...

Hem canlı hem yapay çiçek yapıyormuş, ekliyorum ama hangisi yapay hangisi canlı emin değilim

Facebook'da "GELİNBUKETLERİM yapay ve canlı"

Son düzenleme:

bunun to pembesi benim gein çiçeğimdi.
eminönünden alıp gelinlikçiye süsletmiştim 10 lira ya bile gelmemişti:)
eminönünde bu çiçeklerin bir sürü rengi şekli mevcut aklınızda olsun
ve gerçekten de fotolarda gerçek gibi duruyor
ama gerçek gibi dağılmıyor solmuyor:)

Eklentiler

• $225641_128859367189819_123745874367835_196968_538307_n.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 270
Benim anlamadığım, neden gelinlikçiler gelinlik paketi içinde bunlardan vermek yerine hep şu tip çiçekler veriyorlar:

ben buradan buket ısmarladım. yalnız düşünen arkadaşları uyarayım, düğünden 1 ay kadar önce sipariş verin. çünkü yoğun bir satıcı ve siparişinizi üretmesi zaman alabiliyor...

canım hepsi süperler ya bayıldım resmen..lila olan tercihim..eminönünden mi aldın çiçekleri :) ona göre bende alayım

Konuda da dediğim gibi, facebook üzerinden satış yapan bir kişinin buketleri bunlar. googleda veya facebookta "gelinbuketlerim yapay ve canlı" yazarsanız kendisine ulaşırsınız...

lepi eminönünde nerden buldun aca yer tarif edebilirmisin?

Kızlar Mahmutpaşada var bu buketlerden, yani mısır çarşısının arkası...İsterseniz Beyazıttan Kapalıçarşı içinden inebilirsiniz, isterseniz Eminönü Meydandaki Mısır Çarşısını merkez kabul edip yukarıya Mahmutpaşaya doğru yürüyebilirsiniz. Buket vs. çok var:)

aynen ben de böle doğal görünümlü bişi istiodum süper oldu :) bana kalırsa da gelinlikçiler o saçma çiçekleri vermek yerine keşke bunlardan verseler de uğrasmak zorunda kalmasak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…