Selam, uzun bir süredir meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri bikini, askılı, abiye, sırtı açık elbise giymek hep sorun oldu ve en azından bundan sonra düşünmek zorunda kalmak istemiyorum. Benim için en önemli şey doğal görünmesi, yani 250cc civarı. İkinci en önemli konu da yumuşaklığı.. Damla silikonların daha doğal duracağını düşünüyorum ancak şeklini koruması açısından daha sert yapılıyor ve pürüzlü olması gerektiği için sağlık açısından komplikasyon riski daha yüksek anladığım kadarıyla. Marka olarak da Mentor’un sert olduğuna dair çok fazla kişiden duyum aldım, randevu aldığım bir doktor dahil, ve burda da çok okudum. Nagor ve Arion için yumuşak deniyor ancak ne kadar sağlam ve güvenilir olduklarına emin değilim.
Benim gibi doğallığı önceliklendiren, ben burdayım diyen göğüslerden hoşlanmayanlarınızın yaptırıp memnun kaldığı silikon markalarını paylaşabilirseniz bana çok yardım etmiş olursunuz. İnsanların kendi yaptırdığı silikon hakkında olumsuz yorum yapmaya meyilli olmayacağının farkındayım. Umarım aranızda gerçek deneyimini paylaşacak yardımsever insanlar vardır