Doğal Görünümlü Meme Büyütme

merhaba benimde ikisi arasında 50 veya 100 cc fark olacak sanırım ve hemen hemen sizin ölçülerde küçük olur mu diye tereddüt ettim sisin olmadan önce ki büyüklüğü nasıldı ?

Merhaba canim ameliyatimin 3. Gunu diklestirme silikon takimi ve kucultme yapildi 165 boyunda 34 beden 53 kg yim meme derim cok sarkikti ayrica sag gogusum sola gore 2 kat buyuktu meme derim cok sarkik oldugu icin damla

silikon zamanla donme yapabilir ve cokme olusturabilir dedi oyuzden yuvarlak POLYTECH marka silikon kullandi bence dr secimi cok onemli israrla dr ‘uma belirttim ben en fazla 75 beden istiyorum diye oda sagolsun kucuk gogusume 255 buyuk olanada 220 takmis birbirini dengelemesi adina bukadar kucuk olmasina ragmen suanda gozume 100 bedenmis gibi gozukuyor ve yarin ilk kontrolum var sis ve iri ama dr ‘um ozellikle soyledi inecek ufalacak ama 2 aya anca goruntusu duzelecek dedi ayrica arkdaslarimdan duyduklarim ve burada okuduklarimdan anliyorum ki en az 6-8 ayda dogru goruntuye ulasiyor..sanirim en buyuk handikap dogru dr bulmak ve guvenebilmek.ben ameliyatimi izmirde oldum dr uma cok guveniyorum..fakat surec agrisiz sizisiz falan degil ilk gun kabus gibi 2. Gunden sonra bitik rahatlanabiliyor ama agri esigi yuksek olmayanlar iyi dusunmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…