- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdi bir nalbura uğrayıp kalın naylon al 3-5 metre, sağlam şeffaf bir de koli bandı. İlk olarak pimapen olmayan pencereleri boydan boya kalın naylonla kapla ki içeri rüzgar ve soğuk girmesin.Bu pencerelere sadece ısı yalıtım bandı yetmiyor çünkü. Evet görüntü olarak hoş olmayacak ama bu şekilde sağlam bir ısı tasarrufu yaparsın. Bunun dışında yine ahşap kapı için ısı yalıtım bandı al, onunla da 3 köşeyi kapla.şöyle bir şey var salona pimapen yapıldı ama yatak odası büyük ve camlar pimapen değil macunlu tahta o yüzden cok soğuk uzun ve ıkı adet petek var.. enerjiyi cok alacak sanırım yatakodası ama giyinirken bile üsüyorum en iyisi her oda kısıkta yanması sanırım..
İyi akşamlar
İstanbulda yaşıyorum ve ev konusunda yeni olduğum için tecrübesizim..
Bugün artık soğukların geldiğini anladım buz gibi kat kat giyindim oturuyorum
Kombiyi yaktınız mı siz.. faturalarınız nasıl geliyor.. ??
Yakmaya da korkuyorum açıkcası.
Hiç doğal gaz faturası ödememiştim açıkcası aile evindeydim şimdi yalnız yaşıyorum.
iki oda bir salon ev ve sadece iki oda da ve salonda petekler var ev giriş kat , mutfak banyo hol vs petek yok..
bu üçünü de yaksam mı acaba. tek odayı çamaşırlık olarak kullanıyorum balkonu var oranın. orayı yakmadan sadece yatakodası ve salon mu yaksam. kısıkta hep yanmalı mı kapatmalı mı
hanımlar bir el atıverseniz fikir olarakşimdiden tesekkur ederim...
nasıl ısınıyorsunuzEski evimdeki uçuk faturalardan sonra artik dogalgaza para odemiyorum Allaha şükür.
Ay masallah sizin eve valla aynı apartmana mı taşınsam bendeBiz hala balkon açık tshirtle oturuyoruz. Akşamları balkonu kapatmak yetiyor. Artık nasıl evse cehennem gibi valla. (Tek cepheli, güneye bakıyor, devamlı güneş alıyor) Geçen sene en kara kışta evi 26 dereceye sabitleyip 120 mi ne verdik. (115 m2 olması lazım evin ama 1 oda yanması) Daha var yakmamıza.
Bence çamaşır kuruttuğun odayı yakma, çek kapısını. Oturma odası ve yatak odasını yak. Her kombi de bir olmuyor bir ay yak kontrol et faturanı.
Ay masallah sizin eve valla aynı apartmana mı taşınsam bende![]()
Edit: Mesaj tekrarışöyle bir şey var salona pimapen yapıldı ama yatak odası büyük ve camlar pimapen değil macunlu tahta o yüzden cok soğuk uzun ve ıkı adet petek var.. enerjiyi cok alacak sanırım yatakodası ama giyinirken bile üsüyorum en iyisi her oda kısıkta yanması sanırım..
Valla ben kombiyi körükledim ilaca hastaneye para vereceğimee yansıııınnnn petekler bende ooohh sıcak sıcak keyif yaparımİyi akşamlar
İstanbulda yaşıyorum ve ev konusunda yeni olduğum için tecrübesizim..
Bugün artık soğukların geldiğini anladım buz gibi kat kat giyindim oturuyorum
Kombiyi yaktınız mı siz.. faturalarınız nasıl geliyor.. ??
Yakmaya da korkuyorum açıkcası.
Hiç doğal gaz faturası ödememiştim açıkcası aile evindeydim şimdi yalnız yaşıyorum.
iki oda bir salon ev ve sadece iki oda da ve salonda petekler var ev giriş kat , mutfak banyo hol vs petek yok..
bu üçünü de yaksam mı acaba. tek odayı çamaşırlık olarak kullanıyorum balkonu var oranın. orayı yakmadan sadece yatakodası ve salon mu yaksam. kısıkta hep yanmalı mı kapatmalı mı
hanımlar bir el atıverseniz fikir olarakşimdiden tesekkur ederim...
Merkezi sistem dogalgaz yine ama para odemiyoruz. apartmanin kira geliri var ve butun dairelerin isinma giderleri o kiralardan karsilaniyor.nasıl ısınıyorsunuz![]()