• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal gaz kombi yaksak mı yakmasak mı

Peteklerinize termostatik vana taktirin. Ben peteklerk 3 ayarina getiriyorum hic kapatmiyorum gerçi bizim merkezi sistem ama yerden de ısıtmasi var bu sebeple ev sicacik oluyor. Sogugu sevmiyorum. Ama siz vanayi 2ye ayarlayip her yeri yakin surekli acik kalsin. Sadece 1 odayi da yaksaniz yine ayni fatura gelir tavsiye etmiyor uzmanlar.
Faturanız ne kadar geliyor ?

Bizimde tuaf olan yakiyoruz kombiyi ev kisin ortasi ilik oluyo hic ince giyinmedim o derece soguk evim 85 metrekare ayda 450 odedik geçen kis ne olscak bilmiyom nasil isinir bu ev :KK43:

Bu arada bir haftadir geceleri 30 da gunduzleri 45 te yanio hala ilik bu norml havada yarin öbür gun karda ne yapacaz birde 6 aylik kizim var:işsiz:
Evinize nerelerden soğuk gidiyor onu tesbit edin. Pencere kenarları kapı altları vs . Oraları kapattığınızda çok fark ediyor

İyi akşamlar :KK54:

İstanbulda yaşıyorum ve ev konusunda yeni olduğum için tecrübesizim..
Bugün artık soğukların geldiğini anladım buz gibi kat kat giyindim oturuyorum
Kombiyi yaktınız mı siz.. faturalarınız nasıl geliyor.. ??
Yakmaya da korkuyorum açıkcası.
Hiç doğal gaz faturası ödememiştim açıkcası aile evindeydim şimdi yalnız yaşıyorum.

iki oda bir salon ev ve sadece iki oda da ve salonda petekler var ev giriş kat , mutfak banyo hol vs petek yok..

bu üçünü de yaksam mı acaba. tek odayı çamaşırlık olarak kullanıyorum balkonu var oranın. orayı yakmadan sadece yatakodası ve salon mu yaksam. kısıkta hep yanmalı mı kapatmalı mı
hanımlar bir el atıverseniz fikir olarak o_O:KK15: şimdiden tesekkur ederim...
merkezi sistem bulunduğum yerde petekler yandı ama gündüzleri kapatıyorum ben çok sıcak oluyorPay ölçerde var herkes kendi yaktığını ödüyor tabi daha fatura gelmedi.

Back
X