- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.331
- 31
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.901
Bizim bina 1.5 yıllık.. Dış cephesi var. Biraz onun etkisiYa bize 330 tl'nin altında gelmiyor, üstelik gündüz düşük derecede çalıştırmamıza rağmen.
100 küsürlü fatura gelenler bunu nasıl başarıyor?
350 TL. 2 artı 1 ev. Küçük çocuğum var. 26 derecenin altına düşmedi hiç evin ici
300 geldi.dubleks ev tüm ev aynı ayarda son 3 hafta geceleri dahi kısmadan yaktık 140 m2 ev komple yandı.sadece salonumda 3 büyük petek var toplamda 8 petek yakıyorum hepsi aynı büyüklükte.
bizim mantoloma iyi yapılmış sanırım ev en düşük ayarda hemen ılınıyo orta ayarlarda da ısınıyoruz güzel bi de her yer açık olunca ısı kaybımız olmuyor.sadece üst katlar bir tık daha soğuk oluyo aşağıya göre ama sadece yatmaya yukarı çıktığımız için (3 tane oda var yukarda anlarda yatak odası bizim ve çocukların) sorun olmuyo
Nasıl bu kadar düşük geliyor sizlere arkadaşlar, 390 tl geldi.
Hem de en düşüklerde yaktık, çok karlı havalarda orta seviyeye çektik.
308 geldi.
Evlilik hayatim boyunca gelen en yuksek fatura.
3+1 ev her yer gece gunduz yaniyor 40 derecede.
Cocuk var evde ve surundugu icin her odaya gidiyor bizde yakiyoruz.
Birde cam sildim temizlik yaptim. Hava cok soguk diye sicak suyla sildim butun evin camlarini. O yuzden bu kadar geldi.
Onceden en fazla 200 gelirdi. Bebek yoktu gunesli gunlerde gunduz kapatirdim. 2 kisiyiz diye bazi odalari hic yakmazdim. O zaman az geliyordu.