- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.861
Bende eve akşamları geldim eşimde olmadığı için ablamlarda yemek yiyip geldim bana 5 TL geldi gecen ay bu ay 50 TL geçer çünkü bir haftadır evdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin çok fazla değil mi
Bende eve akşamları geldim eşimde olmadığı için ablamlarda yemek yiyip geldim bana 5 TL geldi gecen ay bu ay 50 TL geçer çünkü bir haftadır evdeyim
Canım benim çocuğum yok eşimde şehir dışında idi ben sadece duş aldım birde bulunduğum il gecen ay sıcak geçti sadece klimayı çalıştırdım o kadar bu ay yüksek gelir eşimde buradaydı bende 1 haftadır evdeyim şuan hava sıcaklıklarıda düştü malesef bakalım önümüzdeki ay kaç gelecek5 tl mi doğalgaz mı ? Bir aylık mı
Ocağı hiç kullanmasanız bile doğalgazı/ petekleri kullanmasanız bile , duş/ banyo için 5 tl ne güzelmiş öyle
Bize yazın da 30 gelir ailece günde bir kaç kez duş aldığımız için .. Oğlum da çok seviyor suyu , girince çıkmıyor 3,5 yaşında
Yalıtım nasıl sizin birde kaçıncı kat kombide önemli benim dijital termostatım var2 aylık gelmiş ama yine de çok bence
Yalıtım nasıl sizin birde kaçıncı kat kombide önemli benim dijital termostatım var
Yalıtım nasıl sizin birde kaçıncı kat kombide önemli benim dijital termostatım var
Bluetooth ile istediğin odanın sıcaklığını ayarlıyorsun benim viesman kombi onun kimi aldım benim alt dairem ve üst dairem 300 TL öderken ben en soğuk günlerde 110 TL ödedim birde evim küçük 85 metrekareDijital termostatın artısı eksisi ne oluyor ?
Anladım biz evimiz gecen yıl kendimize aitdi bu yaz satmak zorunda kaldık malesef gecen kış eşim tekrardan camlarından silikon çekti bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorumAslında geçen kış genelde 180 200 civarı geldi
Isınmamız da iyiydi
Bir katta 4 daire var yanımdaki çok yakmıyor ama alt geçen yıl iyi yakıyordu onun etkisi vardı bu yıl pek yakmadı sanırım
Ama bizim bir odanın peteği eskimiş akıtıyor , o barı sürekli düşürüp çıkardı , ondan oldu sanırım.. Ev sahibi de oyalayıp durdu değiştircem diye , şimdi de siz değiştirin dedi yeni .. Haftasonu onu halletmeye çalışacağız , o zaman düzelir inşaAllah
Bu arada komşulara da bu civarda gelmiş , belki de istanbula çok zam geldi bilemiyorum ..
Alt kat fazla yakmıyor canım bu pencere ile mermer arasına çekti eşim birde Petek önleri kapalı değil bizim üstünüde bir şey koymuyorum perdelerim Zaten zebra onlarda engel değilMiyav_su alt katla üst katın çok yakmasının da etkisi vardır ..
Pencerelere mi silikon çekti anlamadım ?
Onların kendi lastikleri oluyor neresine nasıl silikon çekti ki
Biz de 2 yıl önce pencerelerin lastiklerini değiştirtmiştik ..