Doğal dudak dolgusu

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.625
1.121
Arkadaşlar doğal duran bir dudak dolgusu mümkün mü yoksa en doğal duran dudak dolgusu bile hemen anlaşılıyor mu? Bazen dışarıda rast geliyorum ve dolgu yapılmış dudağı hemen anlıyorum. Çünkü doğal orantıların dışında, yüzden ayrı duruyor ve insan, içinden "böyle olmaktansa doğal ince dudaklarıyla kalsaymış çok daha güzel olurmuş" diye geçiriyor. Fakat bir yandan da çok ince ve burnumdan çok aşağıda duran üst dudağımdan kurtulmak istiyorum. Doğal bir dolgu mümkünse yaptırmayı düşünüyorum. Mümkün müdür :110:

Dudağımda istediğim tam olarak böyle bir değişim. Sanırım parası olan böyle aşırı doğal ve kusursuz bir görünüm elde edebiliyor dolguda. Biz vasat sonuçlara mecbur muyuz nedir...
1715518798263.png

Dudağımda istediğim tam olarak böyle bir değişim. Sanırım parası olan böyle aşırı doğal ve kusursuz bir görünüm elde edebiliyor dolguda. Biz vasat sonuçlara mecbur muyuz nedir...
Eki Görüntüle 3426266
Hyalünorik asit bazlı dolguları araştırmanızı öneririm. Geçici dolgu hatta dudak vitamini gibi isimlerle de uygulayanlar var. Kalıcılık olarak ömürlük uygulamalar değil ama beğenmeme durumunda geri dönüşü kolay işlemler..Attığınız görseldeki gibi değişiklikler için birebir olduğunu düşünüyorum.Kullanım ömrü kişiye göre değişiyor 8 ay sonra eski haline dönen de var 1 buçuk sene kullanan da.. Belirli aralıklarla birkaç kere tekrarlandığında daha kalıcı ve uzun ömürlü oluyor.
Ben dudak dolgusu yaptırdım.10 gün oldu. İlk günler gerçekten ne yaptım ben diye ortalarda dolaştım ödemden dolayı..Fakat şu an çok çok memnunum. Asla dolgu oldugu belli değil aynen attığınız görseldeki gibi görünüyor.diş etlerim gülünce Biraz görünüyordu o görüntüden kurtuldum.
Kaş dizaynı, kirpik lifting ve doğal dudak dolgusu aynı gün yaptırdım.küçük işlemler ama epey fark yarattı.
Hyalünorik bazlı dolgular ağız çevresindeki çizgiler için ve hatta burun kemeri ve ucu için de uyguluyorlar. Burun dolgusu diye araştırın..

Hyalünorik asit bazlı dolguları araştırmanızı öneririm. Geçici dolgu hatta dudak vitamini gibi isimlerle de uygulayanlar var. Kalıcılık olarak ömürlük uygulamalar değil ama beğenmeme durumunda geri dönüşü kolay işlemler..Attığınız görseldeki gibi değişiklikler için birebir olduğunu düşünüyorum.Kullanım ömrü kişiye göre değişiyor 8 ay sonra eski haline dönen de var 1 buçuk sene kullanan da.. Belirli aralıklarla birkaç kere tekrarlandığında daha kalıcı ve uzun ömürlü oluyor.
Ben dudak dolgusu yaptırdım.10 gün oldu. İlk günler gerçekten ne yaptım ben diye ortalarda dolaştım ödemden dolayı..Fakat şu an çok çok memnunum. Asla dolgu oldugu belli değil aynen attığınız görseldeki gibi görünüyor.diş etlerim gülünce Biraz görünüyordu o görüntüden kurtuldum.
Kaş dizaynı, kirpik lifting ve doğal dudak dolgusu aynı gün yaptırdım.küçük işlemler ama epey fark yarattı.
Hyalünorik bazlı dolgular ağız çevresindeki çizgiler için ve hatta burun kemeri ve ucu için de uyguluyorlar. Burun dolgusu diye araştırın..
Keşke dolgudan sonraki dudaklarınızı görme şansımız olsa

Yapan doktorun el ayarı ve dolgunun kalitesi çok önemli. Ben yaptıralı 1 ayı geçti fakat benim dudaklarım çok ince değildi. Görenler çok olumlu yorum yaptılar ve bende beğendim.

Ben de arayıştayım. İlk yaptırdığım doğaldı ancak bıyık bölgesine taşma oldu. Kore tarzı bir dolgu yaptırmak istemiştim böyle m şeklinde. Şekil güzel olsa da o taşmadan dolayı doktoru öneremiyorum. Bir buçuk yıl sonraki ikinci dolgumda ise doktor sadece Rus tekniği ile çalışıyormuş, istediğim şekli yapamadı sosis gibi oldu. Yarın Konya’da bir doktora erittireceğim. Ankara, İstanbul veyahut çevre illerde bu tarz isteğe göre doğal gözüken dolgu yapabilen doktor tavsiyesi olan varsa önerileri bu başlıktan takip edeyim ben de.

X