- 8 Mayıs 2024
- 336
- 203
- 30
-
- Konu Sahibi blackwiccan
Dudak kalemiyle çerçevelemek.. Tek geçerimSelam kızlar ..Ben nane yağını yeni keşfettim.Dudakları yakarak dolgunlastiriyor.Ben lip oil in içine 10-15 damla ekleyip karıştırdım.Cidden işe yarıyor..Sizin bildiğiniz yöntemler var mı?
Kullandığınız belirli bı marka var mı surdugunuzde doğal duranDudak kalemiyle çerçevelemek.. Tek geçerim
Emily trendyolda var mıdır bakicam teşekkür ederimKahverengi dudak kalemi ile çerçevelemek kesinlikle çok güzel bir etki veriyor . Emily 203 ve 211 dudak kalemleri favorim
AA harika bı peelinge benziyor Deniycem mutlaka teşekkür ederimBal+toz şeker karıştırıp dudaklarına sürüp, peeling yapar gibi yaparsan dudakların kızarıp şişiyor, bu tabiki dolgu şişliği kadar değil. Düzenli nemlendirmek işe yarıyor ek olarak.
Hiç duymamıştım nasıl bı etki veriyorTarçın yağı
Rica ederim var sanırım…Ben genelde gratise alıyorumEmily trendyolda var mıdır bakicam teşekkür ederim
Hadi ya süpermiş denemeye değerParmağınızı tarçın yağına batırıp dudaklarınıza pıt pıt değdiriyorsunuz. Sonra dudaklarınız yanmaya kızarmaya başlıyor. Dolgunlaşıyor tabi. Dışarı çıkmadan hemen önce yapmayın bazen çok şişiyor. Çok uzun süreli kalıcı bir etki değil tabi. Bir de sanırım kaliteli bir yağ bulmak gerekiyor. İki markanın yağında sıfır etki oldu. Biri furkan markaydı diğerini hatırlamıyorum