Cilt Bakımı Ürünleri Doğal-Bitkisel Sabun Deneyimlerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kükürtlü sabun kullanmıstım T bölgem yaglı olmasına ragmen asırı kurutup yüzümün kızarmasına neden oldu. Simdi yosun sabunu kullanıyorum memnunum. Argan sabunu yazmıssınız. Ne icin kullanılıyor o ?

Markası Diolivos'muş.
Aktar bunu önermişti.
Neyse ki kokusu çabuk geçiyor.

Selam kızlar, duş jelleri temizlemiyor gibi hissediyorum o yüzden banyo sabunu almayı düşünüyorum. Cildim kuru, özellikle kollarım ve bacaklarım yazın daha çok kurudu güneşten. Nemlendirici krem bile sürsem kurtarmıyor. Nemlendiren kurutmadan yumuşacık yapan bir banyo sabunu arıyorum. Tamamen doğal olsun istiyorum çünkü bazı ürünler alerji ve kaşıntı yapabiliyor. Nemlendirsin diye zeytinyağlı almayı düşünüyordum ama internetten araştırınca zeytinyağlı sabun dışında defne, aloe vera, keçi sütü sabunlarının da nemlendirici etkili olduğunu öğrendim. Hangisini önerirsiniz? Bir de Diolivos markası sadece online mı alınıyor, yoksa satıldığı bir aktar var mı, ankarada yaşıyorum. Keçi sütlü sabun çok mu kötü kokuyor, normalde süt içemeyen ve kokusuna dayanamayan biriyim, eğer kokuyorsa kullanamayabilirim teşekkürler şimdiden

duş jelı kullanma arkadasım cok kımyasal var ıcınde beyaz sabun tercıh edıyoruz artık bız vazgectık cunku dus jelı kullandıgımızdan berı vucudumuzda kırmızı lekeler olustu...beyaz hacı şakır kullanıyoruz.bırde ben aktardan cıldım yaglı dıye defne sabunu aldım ama yaglanmasına hıcc faydası olmadı nemlendırmesı fena degıl..egeer cıldın yaglı degılse defne sabununu dene derım...ama dus jelı bencede kullanma hacı sakır:)))oyle guzel temızlıyorkı vucudu nasıl rahatlatıyor.tavsıye ederım...mıs gıbıde kokuyor

Kesinlikle otacı kükürt sabununu öneririm, benim yüzüm karma bir kısmı hafif yağlı gibi bir kısmı ise kuru gibi bu zamana kadar kullandığım sabunlar arasında en iyi bu geldi, sivilce oluşumunu filanda etkiliyor kullanmaya başladğımdan beri yeni bi sivilce çıkmadı.Zaten doktorun tavsiyesi üzerine denemiştim. Eczaneden temin ediliyor, diğer kükürt sabunları gibi kötüde kokmuyor ve çokta uygun. :)

kızlar benim cildim çok yağlı ve sivilce ve siyah nokta çok oluyor o yüzden sabun alacam ama karar veremedim yosun sabunu ve lavanta düşünüyorum ama bunlar hep zeytinyağlı zaten yağlı olan cildime zararı olur mu:44:

kimyasal şampuanların içerini öğrendikten sonra artık yüzüme ve saçıma hiç kimyasal sürmüyorum ben çok araştırdım aktardan bir kaç defa sabun aldım 1 tl ye ama pek sevmedim internette gezinirken bi kaç kullanıcı duyduktan sonra almaya karar verdim hatayda şenköylüler sitesi diye bi site sipariş verdim lavantalı defneli zeytin yağlı 2 gün sonra elime geldi siparişim kargoyla para almadılar aradım dedim benden ücret almadılar hanfendi 3 kalıp sabuna para almayız bu rası şen köy dedi çok sevindim 1 haftadır kullanıyorum güzel yüzüme vucuduma saçıma çok memnunum kokusuda güzel bugun arkadaşlarım içinde sipariş vercem killi reyhanlı sabundan farklılarınıda deniycem valla para almamalarına hayret ettim

cildi beyazlatıyo mu acaba yada bildiğiniz böle bi sabun var mı pirinç sabunu hariç malm nişasta olduğundan kurutuyo iyce bnmde cildim karma neresine ne kullanayım şaştım kaldım..:26:

soruma cevap almış oldum tşk

3 gündür defne sabunu kullanıyorum. Karma bir cildim var düzenli sivilce çıkar. Defne sabunu şimdilik iyi gibi. Ama kurutuyor biraz. Nemlendirici almam gerek cildime uygun. Ama cildinizin temizlendiğini hissediyorsunuz. Antakyada elde yapılan sabunlardan aldım, paketli, fabrika işi değil.

ben koyu tenliyim işe yarar mı cnm ?

bence mümkün canım kişiye bağlı oluyo bu tip şeyler..ten renginden öte cilt yapına göre araştırmalısın bence bu ürünleri o daha önemli oluyo ben kullanamadım pirincin suyu bile yetti mesela kurutmaya nerde kaldı sabunu ztn cildim karma onun için çok kafama göre takılamıyorum keçi sütlü sabun aradım onuda bulamadım gerek de kalmadı aslında eski beyazlığıma döndüm

nar sabunu cildi gerçekten iyi temizliyor sivilcelerime de iyi geldi gibi bakalım inşallah devam eder etkisi

bende naz sabunu kullanmaya başladım. dokusunu sevdim. ama bunun dışında ğek bir etkisini göremedim :44:

passion savon diye bi markanın standı vardı bi avm de. havuç - elemi sabununu almıştım sivilceli ve kızarmış yüzüme çok iyi gelmişti. ama bi dahaki gittiğimde standın yerinde yeller esiyordu. başka bi yerde de görüp alamadım malesef.

osmanlı sabunları markasının salyangoz özlü ve kefir özlü sabununu kullananlar var mı acaba? ben kullanıyorum 3 gündür, ama tam olarak nasıl etki gösterdiğini anlayamadım. ilk yıkamada beyazlatıyor sanki ama gözeneklerde genişleme yapıyor olabilir, kullanıp memnun kalan var mı?

bende bugün eczaneden keçi sütlü sabun aldım bitkisel olduğunu söylediler fiyatı da 5 lira gelince kullandım baştan cildim çok sert oldu sonradan yumuşadı :) sanırım aradığım sabunu buldum ben de kimyasal şampuanlara karşıyım artık doğal sabunlar kullanacağım :)

kızlar benimde yüzümde siviceler çıkıyo ve izleri lekeleri kalıyo küçük küçükte alnımd sivilceler çıkıyo bana hangi sabunu önerirsiniz peeling kullandım temizleme jelleri dovenin sabunu falan derken bi sürü şey denedim hiçbiri işe yaramadı artık doğal sabunları deniycem bakalım

canım sivilce lekeleri için de keçi sütü sabunu kullanabilirsin kataloğa baktım şimdi fransız lavantası 17 yaş ve üzeri akne ve sivilce sabunu , kükürt sabunu 14-17 yaş arası da kükürt sabunu kullanılıyormuş :)

teşekkür ederim cnm bende eczaneden alayım ozaman fransız sabunuda eczanedemi var

teşekkür ederim cnm bende eczaneden alayım ozaman fransız sabunuda eczanedemi var

Eczanede olabilir canım katalog da yazdığına göre vardır nette sitesi de var ama sitesinde 10 lira gözüküyor eczaneden 5 liraya almıştım istersen net adresini verebilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…