Markası Diolivos'muş.
Aktar bunu önermişti.
Neyse ki kokusu çabuk geçiyor.
Selam kızlar, duş jelleri temizlemiyor gibi hissediyorum o yüzden banyo sabunu almayı düşünüyorum. Cildim kuru, özellikle kollarım ve bacaklarım yazın daha çok kurudu güneşten. Nemlendirici krem bile sürsem kurtarmıyor. Nemlendiren kurutmadan yumuşacık yapan bir banyo sabunu arıyorum. Tamamen doğal olsun istiyorum çünkü bazı ürünler alerji ve kaşıntı yapabiliyor. Nemlendirsin diye zeytinyağlı almayı düşünüyordum ama internetten araştırınca zeytinyağlı sabun dışında defne, aloe vera, keçi sütü sabunlarının da nemlendirici etkili olduğunu öğrendim. Hangisini önerirsiniz? Bir de Diolivos markası sadece online mı alınıyor, yoksa satıldığı bir aktar var mı, ankarada yaşıyorum. Keçi sütlü sabun çok mu kötü kokuyor, normalde süt içemeyen ve kokusuna dayanamayan biriyim, eğer kokuyorsa kullanamayabilirimteşekkürler şimdiden
Merhaba arkadaşlar
Kullandığınız - denediğiniz doğal sabunlar hangileri?
Denediğiniz,memnun kaldığınız,zararını gördüğünüz ya da herhangi bir etki göremediğiniz sabunları,deneyimlerinizi burada paylaşalım
Bu aralar doğal ürünlere ve yöntemlere yöneldim,doğal sabunlar konusunda deneyimlerinizi almak istiyorum,kullanmak isteyenlere de faydası olur
Keçi sütlü sabundan korktum şimdi.
Umarım bende böyle bir etki göstermez uzun zamandır sivilce problemim yok
Sabun kullandığımda hemen nemlendirici sürme ihtiyacı duyuyordum geriliyordu cildim,keçi sütü kuruluk hissi yaratmadı
Etkileri bunlarmış;
Banyo sabunu olarak yosun sabunu denemeyi düşünüyordum.
Keçi sütlü sabun kullanıyorum ben de,çok memnunun sanırım sabunumu buldum.
Çok kuru olan cildimi çok nemlendirdi sabun olmasına rağmen.
Ayrıca cildi parlatıyor çok beyaz tenliyim iyice ruh gibi oldum yalnız
Cildi beyazlatma etkisi var mı bilmiyorum ama görenler pudrayı fazla mı kaçırdın diyorlar.
Leke problemi olanlar mutlaka denemeli rengi beyazlattığına göre lekeleri de giderir.
Kokusu iyi değil ama. :/
Ama defneyi de denemek istiyorum.
ben koyu tenliyim işe yarar mı cnm ?soruma cevap almış oldum tşk
ben koyu tenliyim işe yarar mı cnm ?
kızlar benimde yüzümde siviceler çıkıyo ve izleri lekeleri kalıyo küçük küçükte alnımd sivilceler çıkıyo bana hangi sabunu önerirsiniz peeling kullandım temizleme jelleri dovenin sabunu falan derken bi sürü şey denedim hiçbiri işe yaramadı artık doğal sabunları deniycem bakalım
canım sivilce lekeleri için de keçi sütü sabunu kullanabilirsin kataloğa baktım şimdi fransız lavantası 17 yaş ve üzeri akne ve sivilce sabunu , kükürt sabunu 14-17 yaş arası da kükürt sabunu kullanılıyormuş :)
teşekkür ederim cnm bende eczaneden alayım ozaman fransız sabunuda eczanedemi var