Cilt Bakımı Ürünleri Doğal-Bitkisel Sabun Deneyimlerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
Merhaba arkadaşlar
Kullandığınız - denediğiniz doğal sabunlar hangileri?
Denediğiniz,memnun kaldığınız,zararını gördüğünüz ya da herhangi bir etki göremediğiniz sabunları,deneyimlerinizi burada paylaşalım

Bu aralar doğal ürünlere ve yöntemlere yöneldim,doğal sabunlar konusunda deneyimlerinizi almak istiyorum,kullanmak isteyenlere de faydası olur

bu ara nilera sabun kullanıyorum siyah noktalar için olanı var mavi renk özellikle almadım elimde vardı ölesine kullandım:) ama güzel hoşuma gitti normalde sabun kullanmam ancak bu sabun güzel tavsiye edebilirim

ben kil sabunu kullandım resmen kuruttu tavsiye etmiyorum argan sabunu almayı düşünüyorum thali markası olarak...

Dün keçi sütlü sabun aldım
Aslında pirinç sabununu çok merak ediyorum ama bir türlü bulamıyorum
Alternatiflerim defne sabunu ve keçi sütlü sabundu
Cildim kuru
Keçi sütünün doğal nemlendirici olduğunu okumuştum aktarın da tavsiyesiyle aldım
Dün ve bugün kullandım,hiç kuruluk yapmadı
Bakalım zamanla nasıl bir etkisi olacak şimdilik memnunum
Ondan önce Dalinin bebek sabununu kullanmıştım bir süre sonra kuruttu cildimi bıraktım
Kokusu çok kalıcıydı ama güzeldi

şu an zeytinyaglı dogal sabun kullanıyorum beslıyor yumusatıyor. bir zamanlar kükürtlü sabun ve keçi sütü kullandım. keçi sütü bende iltihaplı sivilce yapmıştı ve hıc begenmemıstım. kükürtlü sabun cıldı yaglı olanlara tavsıyem kurutur ve sıvılce ızlerını soyuyor.

Keçi sütlü sabundan korktum şimdi.
Umarım bende böyle bir etki göstermez uzun zamandır sivilce problemim yok
Sabun kullandığımda hemen nemlendirici sürme ihtiyacı duyuyordum geriliyordu cildim,keçi sütü kuruluk hissi yaratmadı
Etkileri bunlarmış;

Sabun kullananlar cilt tipini de yazarsa daha iyi olur.
Kil sabunu ve kükürt sabununu sanırım yağlı ciltler için,kuru ciltleri daha çok kurutuyor.

Ben yosun sabunu hic sevmedim mecitefendi idi galiba markası. Aktardan keçi sütlü sabun aldım adam özellikle önerdi diğer keçi sütlü sabunlara benzemez ailem de bunu kullanıyor dedi harika idi. 5 lira idi ama daha sonra bulamadım o sabunu. Defne lavanta kullandım doa dan cok güzel cok sevdim. Ama atkestanesi ve okaliptus cok da güzel gelmedi bana. Isırgan da güzel. Genelde ısırganı en az beğenen ben oldum kullanan herkes hastası oldu. Kıl sabunu arkadaşımın suratni temizledi. Ben şimdi argan sabunu aldım sırada nar ardıç nane sabunu var . Ayrıca lushda 10 lira 20 liraya aldığım sabunlara acıyorum tamam koku cok harika ama o paraları nasıl verdim ben ya

Banyo sabunu olarak yosun sabunu denemeyi düşünüyordum.
Keçi sütlü sabun kullanıyorum ben de,çok memnunun sanırım sabunumu buldum.
Çok kuru olan cildimi çok nemlendirdi sabun olmasına rağmen.
Ayrıca cildi parlatıyor çok beyaz tenliyim iyice ruh gibi oldum yalnız
Cildi beyazlatma etkisi var mı bilmiyorum ama görenler pudrayı fazla mı kaçırdın diyorlar.
Leke problemi olanlar mutlaka denemeli rengi beyazlattığına göre lekeleri de giderir.
Kokusu iyi değil ama. :/
Ama defneyi de denemek istiyorum.

Sen hangi markanin keçi sütlü sabununu kullanıyorsun. Ama ben yüzüme kullanmıyorum pek fazla. Ve gerçekten kokusu kötü.

otacı otal kükürt ve çam katranlı sabunu 2 gündür kullanıyorum. cildim kuru lekeli ve son günlerde şampuan yüzünden büyük sivilcelerim çıktı. halaa geçmediler..
arkadaşım kullan hem lekelerine hemde sivilcelerine iyi gelir dedi ama cildim resmen çöl oldu :S
bide sabunu kullandıktan sonra yüzüm kıpkırmızı olup kaşınıyor
kızlar bana bi sabun önerin lütfen
doa'nın kil sabununu almalımıyım? başka ne kullanmalıyım?

Ben kükürt sabunu kullanıyorum koza markası çok memnunum ne pudra ne fondötene ihtiyacım kalmadı :)

kızlar çeşitli sabunları buldum aktardan fiyatı çok uygun 3 tl...markası aydın osmanlı sabunları netten bulursunuz içinde herşey var biraz farklı fiyatı 7 tl yazıyor bence aktardan bulunur ama önce netten özelliklerine bi göz atmalısınız ona göre uygun sabunu seçersiniz

Son düzenleme:
Ben nar ve kükürt sabunu kullandım.
Cildim yağlı-karma.
Kükürt sabunu gercekten cok iyi gelmişti,sivilce falan varsa kurutuyor.
Nar da iyiydi aslında ama bıraktım nedense duruyor öyle.
Şimdi nane sabunu aldım.
Bakalım kullanayım,sonuc yazarım.

Kükürt sabunu kuru ciltleri daha çok kurutur diye biliyorum.
Kil sabunu da yağlı ciltler için uygun.
Benim de cildim çok kuru keçi sütlü sabundan çok memnunum.
Tavsiye ederim.

Vücut için yosun sabunu aldım bugün.
Selülit başlangıcım var kabak lifiyle kullanacağım sonucu yazarım.

Son düzenleme:
doa dan siyah üzüm çekirdegi sabunu aldım bi degişik yok tarçın sabunu denecemm kırışık ve sarkmalarım için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…