şu an zeytinyaglı dogal sabun kullanıyorum beslıyor yumusatıyor. bir zamanlar kükürtlü sabun ve keçi sütü kullandım. keçi sütü bende iltihaplı sivilce yapmıştı ve hıc begenmemıstım. kükürtlü sabun cıldı yaglı olanlara tavsıyem kurutur ve sıvılce ızlerını soyuyor.
•Cildi nemlendirir.
•Bakterilerin sebep olduğu akne problemlerini çözer.
•Sütün ihtiva ettiği alfa-hidroksi asitler sayesinde doğal peeling sağlar.
•Kaşıntı ve kızarıklığı giderir.
•Güneş lekesi, sivilce lekesi ve doğum lekesi olanların kullanımına uygundur.
•%100 doğal bitkisel yağlardan ve keçi sütünden üretilmiştir.
•Sentetik kimyasal içermemektedir.
•Özellikle alerjiye yatkınlığı olanların ve bebeklerin yıkanmasında idealdir
Ben yosun sabunu hic sevmedim mecitefendi idi galiba markası. Aktardan keçi sütlü sabun aldım adam özellikle önerdi diğer keçi sütlü sabunlara benzemez ailem de bunu kullanıyor dedi harika idi. 5 lira idi ama daha sonra bulamadım o sabunu. Defne lavanta kullandım doa dan cok güzel cok sevdim. Ama atkestanesi ve okaliptus cok da güzel gelmedi bana. Isırgan da güzel. Genelde ısırganı en az beğenen ben oldum kullanan herkes hastası oldu. Kıl sabunu arkadaşımın suratni temizledi. Ben şimdi argan sabunu aldım sırada nar ardıç nane sabunu var . Ayrıca lushda 10 lira 20 liraya aldığım sabunlara acıyorum tamam koku cok harika ama o paraları nasıl verdim ben ya
Sen hangi markanin keçi sütlü sabununu kullanıyorsun. Ama ben yüzüme kullanmıyorum pek fazla. Ve gerçekten kokusu kötü.
otacı otal kükürt ve çam katranlı sabunu 2 gündür kullanıyorum. cildim kuru lekeli ve son günlerde şampuan yüzünden büyük sivilcelerim çıktı. halaa geçmediler..
arkadaşım kullan hem lekelerine hemde sivilcelerine iyi gelir dedi ama cildim resmen çöl oldu :S
bide sabunu kullandıktan sonra yüzüm kıpkırmızı olup kaşınıyor
kızlar bana bi sabun önerin lütfen
doa'nın kil sabununu almalımıyım? başka ne kullanmalıyım?