Merhabalar, ben de internetten uzun araştırmalar sonucu ulaştığım Diolivos'un kimya bilen iki kişi tarafından el yapımı olarak yapıldığı ve çok iyi olduğu bilgisine istinaden telefonla bu kişilere ulaştım ve taaa İzmir'den (orada yapılıyor) 3 tane keçi sütü sabunu siparişi verdim. Böylece dedim tekrar tekrar isteyip de kargo parası vermem. Bu arada önceden büyük bir aktardan keçi sütü sabunu almıştım ve inanılmaz memnun kalmıştım. Aynı aktara gidip bulamayınca böyle bir sipariş verme yoluna gitmiştim. Neyse bugün geldi sipariş, bu nedir allah aşkına dedim ya o kadar kötü kokuyor ki anlatamam. Yani içine temizlik maddesi dökülmüş bozuk peynire benzer iğrenç bir kokusu var. Hayır ilk defa kullanıyor olsam dicem ki tamam bu da böyle kokuyor ama arkadaşlar önceki kullandığım ve markasını hatırlamadığım sabun bildiğiniz keçi gibi kokuyordu, sanki keçiyi alıp bağlamışım küvete resmen öyleydi yani
bu niye böyle anlamadım. Henüz kullanmadım ama kokusu beni inanılmaz itti. Ne yaparım bu kadar sabunu bilmem