Cilt Bakımı Ürünleri Doğal-Bitkisel Sabun Deneyimlerimiz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Eczanede olabilir canım katalog da yazdığına göre vardır nette sitesi de var ama sitesinde 10 lira gözüküyor eczaneden 5 liraya almıştım istersen net adresini verebilrim

sultanahmette falanda vardır aslında doğal sabun satan yerler varya oraya bakarım sağol cnm

Markası Diolivos'muş.
Aktar bunu önermişti.
Neyse ki kokusu çabuk geçiyor.

Merhabalar, ben de internetten uzun araştırmalar sonucu ulaştığım Diolivos'un kimya bilen iki kişi tarafından el yapımı olarak yapıldığı ve çok iyi olduğu bilgisine istinaden telefonla bu kişilere ulaştım ve taaa İzmir'den (orada yapılıyor) 3 tane keçi sütü sabunu siparişi verdim. Böylece dedim tekrar tekrar isteyip de kargo parası vermem. Bu arada önceden büyük bir aktardan keçi sütü sabunu almıştım ve inanılmaz memnun kalmıştım. Aynı aktara gidip bulamayınca böyle bir sipariş verme yoluna gitmiştim. Neyse bugün geldi sipariş, bu nedir allah aşkına dedim ya o kadar kötü kokuyor ki anlatamam. Yani içine temizlik maddesi dökülmüş bozuk peynire benzer iğrenç bir kokusu var. Hayır ilk defa kullanıyor olsam dicem ki tamam bu da böyle kokuyor ama arkadaşlar önceki kullandığım ve markasını hatırlamadığım sabun bildiğiniz keçi gibi kokuyordu, sanki keçiyi alıp bağlamışım küvete resmen öyleydi yani :KK52: bu niye böyle anlamadım. Henüz kullanmadım ama kokusu beni inanılmaz itti. Ne yaparım bu kadar sabunu bilmem :KK25:

slm bayanlar bende daha önceleri evime market sabunu ve şampuanını sokuyordum lakin 4 aydır hiçbir şekilde evime sokmuyorum ben eşim ve çocuklarımı cilt tipine göre doğal şampuanlar alıyorum çok şükür ki işede yarıyor eşimin saç dökülmesi vardıinternetde sarımsak şampuanı gördüm ondan alıp denedik kendimede makyaj sebebi ile yüzüm çok yorulmuştu bunun için araştırma yaptım ve acı badem sabunu buldum kullanıyorum hala süper ötesi birşey resmen bunları temin ettiğin firma asıl önemli olan osmanlısabunları diye bir firma var e-ticatet siteleri var aylık olarak ordan sürekli sipariş veriyorum bi şikayetim olmadı hiç zaten patronlarıda bayanmış

Merhabalar, ben de internetten uzun araştırmalar sonucu ulaştığım Diolivos'un kimya bilen iki kişi tarafından el yapımı olarak yapıldığı ve çok iyi olduğu bilgisine istinaden telefonla bu kişilere ulaştım ve taaa İzmir'den (orada yapılıyor) 3 tane keçi sütü sabunu siparişi verdim. Böylece dedim tekrar tekrar isteyip de kargo parası vermem. Bu arada önceden büyük bir aktardan keçi sütü sabunu almıştım ve inanılmaz memnun kalmıştım. Aynı aktara gidip bulamayınca böyle bir sipariş verme yoluna gitmiştim. Neyse bugün geldi sipariş, bu nedir allah aşkına dedim ya o kadar kötü kokuyor ki anlatamam. Yani içine temizlik maddesi dökülmüş bozuk peynire benzer iğrenç bir kokusu var. Hayır ilk defa kullanıyor olsam dicem ki tamam bu da böyle kokuyor ama arkadaşlar önceki kullandığım ve markasını hatırlamadığım sabun bildiğiniz keçi gibi kokuyordu, sanki keçiyi alıp bağlamışım küvete resmen öyleydi yani :KK52: bu niye böyle anlamadım. Henüz kullanmadım ama kokusu beni inanılmaz itti. Ne yaparım bu kadar sabunu bilmem :KK25:

slm dediğin sabunu 1 kere kullandım ama öyle kokmuyordu illa bir koku vardı fakat okadar abartılı degildi gayet iyiydi sen aldıgın firmayı değiştir ben osmanlı sabunları diye bir firmadan 4 aydır düzenli alıyorum acı badem sabununu onuda burdan almıştım ordan dene derim siteyi attım sana
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
meraklı anne arkadaşım ben bu ürünü osmanlı sabunları diye bir firma var ondan alıyorum gayet düzğün ve iyi bir firma uzun zamandır bunlardan alışveriş yapıyorum bir çok doğal sabun ve ürünleri var sitesine girip alışveriş yapabilirsiniz aşağıdaki linke tıkla

...

Ben lavanta ve defne sabunu kullandim. Lavanta sabunu asitli gibi geldi yüzüm kasindi ellerim kizardi hemen bıraktım ama cildime yine de faydası dokunmadı değil. Defne ye gelince de o çok mükemmel otesiydi, sivilce çıkınca hemen söndürüp kurutuyordu fakat cildimin dengesi bozuldu. T bolgem kupkuru pul pul geri kalan her yer nemli güzel yumuşak oldu. Ben de cilde sabun kullanmayı bıraktım bu aralar cilt temizleme jeli arayışları içindeyim.

slm dediğin sabunu 1 kere kullandım ama öyle kokmuyordu illa bir koku vardı fakat okadar abartılı degildi gayet iyiydi sen aldıgın firmayı değiştir ben osmanlı sabunları diye bir firmadan 4 aydır düzenli alıyorum acı badem sabununu onuda burdan almıştım ordan dene derim siteyi attım sana
...

Öneri için teşekkürler bakmam lazım ama bu aralar inci tozu sabunu almıştım onu kullanıyorum çok çok memnun kaldım kokusu çok güzel bulursam tekrar alıcam

lavanta sabununuda aldım onuda deneyecem
Öneri için teşekkürler bakmam lazım ama bu aralar inci tozu sabunu almıştım onu kullanıyorum çok çok memnun kaldım kokusu çok güzel bulursam tekrar alıcam
ben firmadan 30a yakın çeşit aldım doğal sabun olarak eşe dosta hediye için :KK70: o ara dikkatimi çekti süt bal inci tozu 3ü bir arada sabunları var senin için sitelerine tekrar baktım ve hafızam iyimiş gerçekten varmış linki aşağıda bunu kullanmadım ama ben nasıl sabun açıklarsan belki bir dahaki siparişimde onu isterim

....

X