5 gün kullandm biraz toparlama gördüm ben. şimdi öğrenci evimde unuttum. haftaya arkadaşım getircek. ara tatili bakımla değerlendirmek istedim![]()
bende alışverişe çıkınca alıp bi deneyim bari sonuçları yazarım buraya sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün kullandm biraz toparlama gördüm ben. şimdi öğrenci evimde unuttum. haftaya arkadaşım getircek. ara tatili bakımla değerlendirmek istedim![]()
bende alışverişe çıkınca alıp bi deneyim bari sonuçları yazarım buraya sağol canım![]()
rica ederim cnm. olumsuz bir cvp yok şu an burada. ama güneşe çıkmadan yapma diyorlar.
bir de ciltte tüylenme olur demiş biri.
ama sadece demişler yaşayan yok yani.
tüylenme açısından ben cildime sürmüyorum. sadece göz altlarıma.
dün niveanın göz altı morluğu için bir ürününü gördüm ama kadın sana olmaz mor değil dedi.çukurluğada faydası yok bunun alma dedi![]()
evet yaa bazı ürünler felaketi kurtarma amaçlı oluyo zaten çok sıkıntısı olan biri alıp faydasını görebilir ama az bi durum varsa dediğin gibi mucize olmuyo ama kremi muhakkak denicem..
istersen bekle biraz ben ilerleyen günlerde değişimleri yazarım ama baya bekleyebilirsen. kremim cumartesi gelicek çünkü cnm. 1-2 haftada denerim falan
sorun değil tatlım bende zaten ayın 15ine belki bikaç gün sonrasına alabilicem
zaten aylık alışverişimi o zaman yapıyorum..bekliyorum güzel gelişmelerini..
canım ben malatyadan tatlı kayısı cekırdegı yagı getırtmısıtm nıvea bebenın ıcıne dokuyorum goz altı ve dıger bölgelerde yıllardır kullanıyorum muhteşem degıl hıc bıseyde muhteşem etkı beklemiyorum gercı ama fena degıl başka hıcbısey kullanmıyorum krem olarak aksam yatmadan once suruyorum yeterlı geliyor he goz altını dolgunlastrma gıbı seyler soz konusu bıle olamaz![]()