• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı DOĞACI GÖZ ALTI VE CİLT KAYISI KREMİ kullanan var mı?

5 gün kullandm biraz toparlama gördüm ben. şimdi öğrenci evimde unuttum. haftaya arkadaşım getircek. ara tatili bakımla değerlendirmek istedim:9::9:

bende alışverişe çıkınca alıp bi deneyim bari sonuçları yazarım buraya sağol canım:34:

bende alışverişe çıkınca alıp bi deneyim bari sonuçları yazarım buraya sağol canım:34:

rica ederim cnm. olumsuz bir cvp yok şu an burada. ama güneşe çıkmadan yapma diyorlar.
bir de ciltte tüylenme olur demiş biri.

ama sadece demişler yaşayan yok yani.
tüylenme açısından ben cildime sürmüyorum. sadece göz altlarıma.
dün niveanın göz altı morluğu için bir ürününü gördüm ama kadın sana olmaz mor değil dedi.çukurluğada faydası yok bunun alma dedi:1::1:

rica ederim cnm. olumsuz bir cvp yok şu an burada. ama güneşe çıkmadan yapma diyorlar.
bir de ciltte tüylenme olur demiş biri.

ama sadece demişler yaşayan yok yani.
tüylenme açısından ben cildime sürmüyorum. sadece göz altlarıma.
dün niveanın göz altı morluğu için bir ürününü gördüm ama kadın sana olmaz mor değil dedi.çukurluğada faydası yok bunun alma dedi:1::1:

evet yaa bazı ürünler felaketi kurtarma amaçlı oluyo zaten çok sıkıntısı olan biri alıp faydasını görebilir ama az bi durum varsa dediğin gibi mucize olmuyo ama kremi muhakkak denicem..

evet yaa bazı ürünler felaketi kurtarma amaçlı oluyo zaten çok sıkıntısı olan biri alıp faydasını görebilir ama az bi durum varsa dediğin gibi mucize olmuyo ama kremi muhakkak denicem..

istersen bekle biraz ben ilerleyen günlerde değişimleri yazarım ama baya bekleyebilirsen. kremim cumartesi gelicek çünkü cnm. 1-2 haftada denerim falan

istersen bekle biraz ben ilerleyen günlerde değişimleri yazarım ama baya bekleyebilirsen. kremim cumartesi gelicek çünkü cnm. 1-2 haftada denerim falan

sorun değil tatlım bende zaten ayın 15ine belki bikaç gün sonrasına alabilicem
zaten aylık alışverişimi o zaman yapıyorum..bekliyorum güzel gelişmelerini..

sorun değil tatlım bende zaten ayın 15ine belki bikaç gün sonrasına alabilicem
zaten aylık alışverişimi o zaman yapıyorum..bekliyorum güzel gelişmelerini..

tamam canım riske etmeyelim hem. ben yanarsam sen yanma:1::1:

kızlar burada bi arkadasın yrumunu okumuştum cok önceden aklımda kalmış. bu kaş ve kirpikleri için bu kremi kullanıyordu cıkartıyor falan demişti. yüzde de tüylenme yapıyormuş var mı öyle ibşi

evet kızlar merak ediyoruz kullanıcı yorumlarını
ne düşünüyorsunuz bu krem hakkında işinize yaradı mı alalım mı bizler de

canım ben malatyadan tatlı kayısı cekırdegı yagı getırtmısıtm nıvea bebenın ıcıne dokuyorum goz altı ve dıger bölgelerde yıllardır kullanıyorum muhteşem degıl hıc bıseyde muhteşem etkı beklemiyorum gercı ama fena degıl başka hıcbısey kullanmıyorum krem olarak aksam yatmadan once suruyorum yeterlı geliyor he goz altını dolgunlastrma gıbı seyler soz konusu bıle olamaz :54::54:

canım ben malatyadan tatlı kayısı cekırdegı yagı getırtmısıtm nıvea bebenın ıcıne dokuyorum goz altı ve dıger bölgelerde yıllardır kullanıyorum muhteşem degıl hıc bıseyde muhteşem etkı beklemiyorum gercı ama fena degıl başka hıcbısey kullanmıyorum krem olarak aksam yatmadan once suruyorum yeterlı geliyor he goz altını dolgunlastrma gıbı seyler soz konusu bıle olamaz :54::54:

teşekkürler canım
ben de aslında herşeyi yüzüme süren biri değilim ki cildim karma zaten herşey tutmuyor
bunu çok merak ediyordum hatta bi ara da nar çekirdeği yağını söylediler ama
denemedim hiç bilemiyorum valla
neyse sağol canım teşekkürler tekrar bilgilendim en azından boşuna para vermicem :)

doğacının kayısı çekirdeği kremini kullandım kokusu çok güzel üründe fena değil fakat ciltte kalıntı bırakıyor cilt kremi tam emmiyor ben mecitefendi nin kayısı çekirdeği kremini içine 5-6 şar damla kayısı çekirdeği yağı,at kestanesi kayı, buğday yağı, kantaron yağı katıp göz çevremde ve yüzümde 4-5 senedir kullanıyorum memnunum cildimi kurutmuyor kremin içine yağ katarken çok yağlı bir karışım hazırlamamaya dikkat ediyorum sizde denerseniz eğer cilt tipinize göre ayarlarsınız göz çevresine direk yağ sürmek yağ bezesi oluşturabiliyor ama kreme katınca bu şekilde beze yapmıyor nemlendiriyor kırıklara faydasını anlamam mümkün değil ama memnunum maliyeti de düşük fazla kozmetik krem kullanmayıda istemiyorum kırışıklar için illa iş yarar bişey isteyen arkadaşlara sadece göz için değil tüm kırışıklıklar için kolajen içeren bir ürün kullanmalarını öneririm fakat onlarda tedavi etmez kullandığınız sürece kırışıklarınızı biraz doldurur daha iyi bir görünüm sağlar

kızlar bende 4 hafta kadar kullandım fakat istediğim sonuç olmadı belki 8 haftada olabilirdi ama burdan bir arkadaş garnieri kullanmış. üzerinde 4 haftada sonuç veriyor diyor.üzerinde yazana aldanmamalıyız tabi ama bana 4 hafta sonunda yaradı toparlanmalar oldu. her gece yatmadan sürdüm.buz dolabında bekletince soğuk oluyor daha güzel oluyor bence.
2 ay oldu hala bitmedi.yarısına indi ancak.
garnierin kafeinlisi. bir de kapatıcı özellikli olanı var ama ben sırf tedavi edici olanını aldım.makyaj ürünü içermesin dedim.

doğacının kayısı kremini bu sene keşfettim ve çok memnun kaldım cildimi çok güzel nemlendiriyor ve yağlı bir his bırakmıyor,bir malatyalı olarak neden bu kadar geç keşfettim bilmiyorum,muhakkak denemenizi tavsiye ediyorum,çünkü bende tester ının kullanarak başladım

bende denemek istiyorum ama hangi markayı alacağımdan emin olamadım
kullanan arkadaslar biraz daha bilgi verebilirler mi?

bide yıllar önce hamileyken niveanın test paketini kullanmıştım kayısılı bi kremdi cok hoşuma gitmişti ama o kremi bulamıyoruım

Arkadaşlar Bu marka nasıl iyi mi? ben uzun zamandır Mecitefendi'nin Göz çevresi kremi ile kayısı çekirdeği kremini kullanıyorum aslında markadan memnunum gayet güzel etki sağladı cildime ama yeni bir marka denemek istiyorum. Forumu gezerken bu başlığa denk geldim. Yeni başlık açıp post kirliliği yaratmak istemedim. Bana tavsiye eder misiniz ?Yoksa Mecitefendi Göz çevresi kremi ve kayısı çekirdeği kremine devam mı edeyim?

kızlar seboreikli ciltde kullananız var mı bir de su yag karisim miktarlarını nasıl halledicez ..hangi marka ? mecid'in rahat 3 farklı ürün var hangisi ..

Back
X