• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı DOĞACI GÖZ ALTI VE CİLT KAYISI KREMİ kullanan var mı?

kuzularr ben 5 aydır kullanıyorum hala bitmedi:) banada aktar tavsşye etmişttiii amaaa öle vavvvvvv denecek bi etkisini görmedim ama şöleki zararınıda görmedim çok şükür...göz altına tabikide sürerseniz beyaz baloncuklar oluşur sonuçta yaglkı bi krem

bende 1,5 aydır kullanıyorum.son 15 gündür düzenli , öncesinde aklıma geldikçe. cildim canlandı benimde, göz çevremede sürüyorum, oradaa mimiklerden ve yatış şeklimden ötürü net çizgilerim var 27 yaşındayım.cildimde çok kuru, arkadaşlarımda farketti, cildin canlanmış diyorlar hep.ben Destek markasının kayısı kremini kullandım, salyangoz kreminide aldım o daha pahalı ama kayısı kremi kesinlikle daha güzel.tavsiye ederim, en azından kuru ciltlerde güzelliği net.

kızlar bende göz altlarım için bugün aldım bakalım işe yarıcak mı?

kayısı cekirdegi yagı ile ilgili tecrübesi olan var mı?

ben zerdali marka kayısı çekirdeği yağını yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.yaşım henüz genç ben kırışmamak için :) bu yağı göz çevremde kullanıyorum.sprey şişede olanını alıyorum.yalnız özellikle göz çevresinde çok çok az kullanmak gerekiyor ben bunu sol gözümün altında ufak bir yağ bezesi çıktıktan sonra öğrendim:) bu arada her gece kullanıyorum ben...

kızlar anlamadığım konu şu benim kullandığım zerdali marka kayısı çekirdeği yağı sprey şeklinde ve 'cilt kırışıklığında ve güneş koruyucu olarak kullanılır diyor.gerçi ben akşam yatmadan kullanıyorum ama...bunun sebebi ne olabilir?

kızlar anlamadığım konu şu benim kullandığım zerdali marka kayısı çekirdeği yağı sprey şeklinde ve 'cilt kırışıklığında ve güneş koruyucu olarak kullanılır diyor.gerçi ben akşam yatmadan kullanıyorum ama...bunun sebebi ne olabilir?

merhaba canım sen sanırım uçucu yağ kullanıyorsun değil mi?tam olarak neyi sordun ben anlamadım cilt yazıo göze kullanıyorum mu demek istedin anladığım bu?

bu arada aldığın ürünün fiyatı nedir??
2 yıl önce çukurluk var mıydı yani iyi geldi mi?

merhaba canım sen sanırım uçucu yağ kullanıyorsun değil mi?tam olarak neyi sordun ben anlamadım cilt yazıo göze kullanıyorum mu demek istedin anladığım bu?

bu arada aldığın ürünün fiyatı nedir??
2 yıl önce çukurluk var mıydı yani iyi geldi mi?

merhaba:)ben kayısı çekirdeği yağı sabit bir yağ olarak biliyorum uçucu bir yağ değil.yaşım genç dediğim gb. kırışıklığım zaten yok ve önlem amaçlı kullandğım bir yağ.yani kırışıklıklar oluşmasın diye..:)sorduğum şu bazı arkadaşlar güneşe çıkarken kullanmak leke yapabilir yazmışlar benim aldığımın üzerinde güneş koruyucu olarak kullanılabilr yazıyor bunu anlamadım neden leke yapma tehlikesi varmış diye sordum..330cc olanını 5 tl ye almıştım canım....

merhaba:)ben kayısı çekirdeği yağı sabit bir yağ olarak biliyorum uçucu bir yağ değil.yaşım genç dediğim gb. kırışıklığım zaten yok ve önlem amaçlı kullandğım bir yağ.yani kırışıklıklar oluşmasın diye..:)sorduğum şu bazı arkadaşlar güneşe çıkarken kullanmak leke yapabilir yazmışlar benim aldığımın üzerinde güneş koruyucu olarak kullanılabilr yazıyor bunu anlamadım neden leke yapma tehlikesi varmış diye sordum..330cc olanını 5 tl ye almıştım canım....

anladm cnm ama sen bence rşske atma. fiyatı bu yüzden sordum 5 tl ye aldığımz bir şey hem kendi işlevini görüp hemde güneşten koruma gibi daha fazla görev üstlenemez bence. belki de doğrudur ama sen önlemini al. bu tür göz kremleri yağları genelde gece uyumadan sürülüyor. bence sen öyle yap. bu arada kaç yaşındasın. bir de fayda sağladı mı göz altların dolgun ve kırışıksız mı şu an

yaşım 19. şuan için bir fark göremiyorum gözaltımda...küçüklük fotoğraflarımdaki gb. hala...:)kırışıklık oluştuktan sonra kırışıklığı açmanın bir çaresi yok bence.bu yüzden erken yaşta kullanmak gerekiyor.bu arada ufak bir yanlış yapmışım 35 cc miş şişe ben yanlışlıkla 330 cccyazmışım...:/ düzeltelim....

kızlar ben bu yağın gözaltı morluklarına iyi geldiğini inanın bugün öğrendim :) kayısı çekirdeği yağının kırışıklıklara iyi geldiğini biliyordum.şimdi düşünüyorumda 2 yıl önce gözaltlarım yumruk yemiş kadar mordu :( şuan kesinlikle morluklarım azalmış durumda......ben bunu saf gb. bol su içmeme bağlıyordum.demek kayısı çekirdeği yağının mucizesiymiş.kesinlikle zerdali marka kayısı çekirdeği yağını tavsiye ederim....aralıksız kullanmaya devam edeceğim bu yağı.........:)

kızlar ben bu yağın gözaltı morluklarına iyi geldiğini inanın bugün öğrendim :) kayısı çekirdeği yağının kırışıklıklara iyi geldiğini biliyordum.şimdi düşünüyorumda 2 yıl önce gözaltlarım yumruk yemiş kadar mordu :( şuan kesinlikle morluklarım azalmış durumda......ben bunu saf gb. bol su içmeme bağlıyordum.demek kayısı çekirdeği yağının mucizesiymiş.kesinlikle zerdali marka kayısı çekirdeği yağını tavsiye ederim....aralıksız kullanmaya devam edeceğim bu yağı.........:)

tam olarak ne kadar süredir kullanıyorsun cnım. bir de ne kadar ölçü sürüyorsun.pamukla mı?

bu arada kızlar 5 gün oldu doğacıdan memnunum sol gözümde az bir torba vardı azaldı. belkide psikolojk ama şu an memnunum 1 ay sonra tam etki vermiş olur heralde

hadi bakalım alışveriş listeme ekleyim hemen bu ürünü :)
inşallah iyi gelir çok büyük bi problemim yok ama yorumları görünce alayım dedim işime yarar büyük ihtimal
bu arada tüm cilde sürüp de olumsuz bi durumla karşılaşan oldu mu kızlar sivilce vs :26:

hadi bakalım alışveriş listeme ekleyim hemen bu ürünü :)
inşallah iyi gelir çok büyük bi problemim yok ama yorumları görünce alayım dedim işime yarar büyük ihtimal
bu arada tüm cilde sürüp de olumsuz bi durumla karşılaşan oldu mu kızlar sivilce vs :26:

kuru ciltlerde ters etki ile karşılaşan oldumu acaba.................

ben cilde hiç kullanmadım kızlar.

sadece gözçevresi/altına mı uyguladın canım memnun kaldın mı fark var mı

5 gün kullandm biraz toparlama gördüm ben. şimdi öğrenci evimde unuttum. haftaya arkadaşım getircek. ara tatili bakımla değerlendirmek istedim:9::9:

Back
X