Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende kayısı çekirdeği kremi kullanyorum. guttonun almıştım. tesadüf gördüm de aldım ben kimse tavsiye etmedi.. ama kayısı çekirdeğinin faydalarını çok okumuştum.. baktım fiyatta makul deneyim dedim.. aman çok memnunum valla. hep ucuz hem bereketli. tüm cildime uygulyorum. cildim artık daha canlı duruyor. öyle pahalı kimyasal kozmetiklere son.. güvendiğiniz bir markanın alabilirsiniz öneririm arkadaşlar..
hepinizi öpüyorum
bende doğacı da vardı,mecitefendi de
ben ikisini de vücut için kullandım
doğacı çok daha ağır bir krem,mecitefendi daha güzel bence
bir de kızlar bu kremler DOĞAL FALAN DEĞİL!
içeriğini yazayım
liquid paraffin,cetearyl alchol,hexyldecanol laurate,hydrogenated polysobutene,myristyl myristate,phenoxyethanol,metyl paraben,ethyl paraben,butyl paraben,propyl paraben,isobutyl paraben,sodium polyacrylat ve daha çok fazla var da bu kadarını yazdım şimdilik,yani şöyle söyleyeyim için de niveadan,cliniqueden,avondan vs çok daha fazla paraben var,parabenin her türlüsü var.olumunekankayizsmile
kremin içeriğinde dediğiniz kimyasallar var ancak ben hepsini arastırdım hiç biri zararlı degil kendiniz de bakabilirsiniz:
Cosmetics ingredient analysis
zararlı oldugu bilinen içeriklerin yanında kırmızı yanıyor.bu ürünün içeriği güvenli.ancak karma tipli cildimde kullanmaktan çekiniyorum açıkcası.daha bugün aldım.ayrıca bir de kıllanma yapıyor dedikodulaarı var.kullanayım sonuçları yazarım size :87: