• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı DOĞACI GÖZ ALTI VE CİLT KAYISI KREMİ kullanan var mı?

bende aldım doğacı henüz kullanmadım ama sizin yorumlarınızdan sonra kullanmaya başlıycam bakalım etkisini nasıl görücez...

arkadaşlar bende kayısı çekirdeği kremi kullanyorum. guttonun almıştım. tesadüf gördüm de aldım ben kimse tavsiye etmedi.. ama kayısı çekirdeğinin faydalarını çok okumuştum.. baktım fiyatta makul deneyim dedim.. aman çok memnunum valla. hep ucuz hem bereketli. tüm cildime uygulyorum. cildim artık daha canlı duruyor. öyle pahalı kimyasal kozmetiklere son.. güvendiğiniz bir markanın alabilirsiniz öneririm arkadaşlar..
hepinizi öpüyorum

canım nerden alıyosun bu kremi ben bulamıyorum

kızlar nasıl kayısı kremleriyle aranız?önceden mecitefendinnkini almıştm bitti sayılır,yorumlar hala güzelse doğacıya geçecem.

bende doğacı da vardı,mecitefendi de
ben ikisini de vücut için kullandım
doğacı çok daha ağır bir krem,mecitefendi daha güzel bence
bir de kızlar bu kremler DOĞAL FALAN DEĞİL!
içeriğini yazayım

liquid paraffin,cetearyl alchol,hexyldecanol laurate,hydrogenated polysobutene,myristyl myristate,phenoxyethanol,metyl paraben,ethyl paraben,butyl paraben,propyl paraben,isobutyl paraben,sodium polyacrylat ve daha çok fazla var da bu kadarını yazdım şimdilik,yani şöyle söyleyeyim için de niveadan,cliniqueden,avondan vs çok daha fazla paraben var,parabenin her türlüsü var.olumunekankayizsmile

vayy gizemm neler varmış içinde bunların sende böle diyince almaktan vazgeçtim:umursamaz:

büyük markalar olası tüm riskleri göz önünde bulunduruyorlar bunlar bilinmeyen markalar merdiven altımı üretiliyor muhatap kim dikkat edin kızlar her ürünü kullanmayın
öptüm hepinizi:)

bende doğacı da vardı,mecitefendi de
ben ikisini de vücut için kullandım
doğacı çok daha ağır bir krem,mecitefendi daha güzel bence
bir de kızlar bu kremler DOĞAL FALAN DEĞİL!
içeriğini yazayım

liquid paraffin,cetearyl alchol,hexyldecanol laurate,hydrogenated polysobutene,myristyl myristate,phenoxyethanol,metyl paraben,ethyl paraben,butyl paraben,propyl paraben,isobutyl paraben,sodium polyacrylat ve daha çok fazla var da bu kadarını yazdım şimdilik,yani şöyle söyleyeyim için de niveadan,cliniqueden,avondan vs çok daha fazla paraben var,parabenin her türlüsü var.olumunekankayizsmile

Canım, bende Doğacı kayısı kremi var ve senin bu yazdıkların yok içeriğinde!yasakkelime
Senin yazdıkların sanırım Mecitefendininki olabilir.:uhm:

Doğacı kayısı kremini 1 haftadan fazladır kullanıyorum ve olumlu sonuç aldım hatta çok çok beğendim...Işıltı veriyor aydınlık veriyor cilde.:lepi:
Tüm yüze kullanım için, kuru ciltli olmak lazım tabii.

Gerçi göz çevrem sorunsuzdur ama yine de bugüne kadar kullandığım en iyi göz çevresi kremi. (The Body Shop, Neutrogena, Sebamed filan kullandım.)alkisalkisalkis

paraben asla yok içeriğinde...yanlış yönlendirme olmasın lütfen.:1closedeyes:

İlk defa Doğacı ürünü aldım. Bu kadar övüyorum diye de korkmayın yani.
Küçük 50 ml lik kutusundan alıp bittikçe taze taze kullanmak istiyorum zaten 6 TL.gamyoncuiremsu

Kısacası tavsiye ederim...
:kahve:

A, E, F, vitamini bakımından zengin Kayısı Çekirdeği Yağı içermektedir. Göz çevresi, meme dokusu ve dudaklar gibi ince ve hassas ciltli bölgelerde kullanılabilen, cilt bariyer lipitlerini güçlendirirken cilt yüzeyindeki yağlı maddelerin çözülmesine yardımcı Oleic ve Linoleic gibi yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır. İritasyonu rahadatır, cildi besler ve nemlendirir. Olgun, kuru ve akne eğilimli cilt durumlarına önerilir. Cilt bakımında ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesinde etkilidir. Cilt yıpranmalarının onarılmasında, vücut sarkmalarında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında etkin bir rol oynar.

kızlar birşey sorucam karıştım iyice kremi hem cildimize hem göze uygulayabiliyormuyuz?sositososito

ben sadece göz çevreme sürüyorum, yüzüme sürmüyorum canım.
başka 1 topikte de, tüyleri beslediğini ve hatta kaş ve kirpikleri gürleştirdiğini söylüyorlar
o nedenle yüz bölgesinden kaçının derim.

Kızlar ben tester ını kullanmıştım 1 hafta boyunca doğacı kayısı kreminin. Çok memnun kaldım gittim aktardan 100 ml lik olanını aldım. Sürdükten 2 gün sonra cildimde pütür pütür birşeyler çıktı. Son kullanma tarihi de geçmemiş yeni üretilmiş. Kullanımı kestim. neden olmuş olabilir. Bu arada benim cildim kuru.

Gündüz kullanıma uygun olmadığı söyleniyor.
Kayısı çek. yağı güneşle etkileşimde lekelenme yapabilirmiş.

ben sadece göz çevreme geceleri sürüyorum...

arkadaşlar ben de merak ettim şimdi.hem de doğacının üretimi malatya'da.yani kendi şehrimde ama haberim yok.

arkadaslar bende boyle bir yerden okuyup aldım kremi ve bir kaç kullanım sonrasında iki gözümün altında da yağ bezesi oldu ve kullanmayı bıraktım bilginize

kremin içeriğinde dediğiniz kimyasallar var ancak ben hepsini arastırdım hiç biri zararlı degil kendiniz de bakabilirsiniz:

Cosmetics ingredient analysis

zararlı oldugu bilinen içeriklerin yanında kırmızı yanıyor.bu ürünün içeriği güvenli.ancak karma tipli cildimde kullanmaktan çekiniyorum açıkcası.daha bugün aldım.ayrıca bir de kıllanma yapıyor dedikodulaarı var.kullanayım sonuçları yazarım size :87:

kremin içeriğinde dediğiniz kimyasallar var ancak ben hepsini arastırdım hiç biri zararlı degil kendiniz de bakabilirsiniz:

Cosmetics ingredient analysis

zararlı oldugu bilinen içeriklerin yanında kırmızı yanıyor.bu ürünün içeriği güvenli.ancak karma tipli cildimde kullanmaktan çekiniyorum açıkcası.daha bugün aldım.ayrıca bir de kıllanma yapıyor dedikodulaarı var.kullanayım sonuçları yazarım size :87:

ben de bu kremden aldım 2 gündür kullanıyorum burdan yorumları okuyunca kararsız kaldım.kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırmısınız

Back
X