Göz Çevresi Bakımı DOĞACI GÖZ ALTI VE CİLT KAYISI KREMİ kullanan var mı?

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
688
42
Arkadaşlar merhaba c.tesi günü aktardan kayısı çekirdeği kremi aldım. göz altı kaz ayakları için kullanmamı önerdi satıcı ayrıca cilt için kullanılabiliniyormuş 2 gün oldu kullanalı çok güzel krem kıvamı var göz altına kayısı çekirdeği yağı sürmek yerine bu daha pratik geldi bana göre.
içeriğinde kayısı çekireği yağı, karotin, betakaroten maddeleri içeriyormuş provitamin - A iyileştirici ayrıca E vitamini ve balmumu varmış. sabah akşam temiz cilde kullanılmasını önerdi krem sürdüğüm belli olmuyor bile kokusu çok hoş sürekli kullanıldığında yıpranmış cildi onaran etkisi varmış.
bu kremi kullanan varmı? a.s.

Ben de kayısı çekirdeği kremini almak istiyorum gözlerimin altında kırışıklıklar oluştu onları azaltmak istiyorum.Siz faydasını gördünüz mü cevap yazarsanız çok sevinirim.Marka olarak tavsiyeniz varsa onu da yazarsanız memnun olurum.Teşekkürler...

Canım bu tür kremler uzun vadede işe yarıyor yani 1 ay kullanıpta faydası olmadı diye bir düşünce olmasın sabah akşam temiz cilde tatbik ederek uyguluyorum. güzel hoş kokulu bir krem tavsiye ederim. a.s.

arkadaşlar bende kayısı çekirdeği kremi kullanyorum. guttonun almıştım. tesadüf gördüm de aldım ben kimse tavsiye etmedi.. ama kayısı çekirdeğinin faydalarını çok okumuştum.. baktım fiyatta makul deneyim dedim.. aman çok memnunum valla. hep ucuz hem bereketli. tüm cildime uygulyorum. cildim artık daha canlı duruyor. öyle pahalı kimyasal kozmetiklere son.. güvendiğiniz bir markanın alabilirsiniz öneririm arkadaşlar..
hepinizi öpüyorum

Ben mecidefendinin kayısı çekirdeği kremini aldım.Yaşım 23 bilmiyorum iyi mi ediyorum kullanmakla yoksa acele mi ediyorum.Günde 1 defa kullanıyorum ortayı bulmak için.Hatta unutuyorum çoğu zaman.Yatarken sürmüyorum ama.Belki ilerde etkisi belirgin olarak ortaya çıkar.Ayrıca marka seçimi de doğrudur umarım.Diğer markaları tavsiye eden varsa ikinci kutumu ondan alabilirim.

Doğacıyı görmüştüm ama mecidefendinin dışı kandırdı beni.Guttoyu görmedim ama çok merak ettim doğrusu.Acaba hangisi daha doğaldır:1rolleyes:

kızlar bende dün mecitefendininkini aldım gutto yoktu aktarda ve aktarcı şöyle dedi gutto olunca fiyatı artıyo dedi fiyatları aynı diyince piyasada sahteleride var dedi beni kadırdı valla:)neyuse şimdi gutto iyi derseniz onuda bulup alıcam

walla bende de doğacı var ve önceden yüzümü soluk görürdüm ama bu kremi sürdükten sora sanki yüzüme renk geldi ve parladı yüzüm memnunum baya ben. sonuçta doğal bi ürün bence her markası aynıdır diye düşünüorum doğacınınkinden memnunum....

Aramızda 2-3 yaş var tatlım ben de düşünmüştüm acaba alsammı diye.Aldım şimdi arada bir sürüyorum.En azından kışın dışarı çıkarken başka krem süreceğime onu kullandım, yazın zaten kullanamam sıcakta.Bence al kafanı taktıysan çok sık kullanmazsın.Ama yine de ben bu konuda çok bilgiliyim diyemem cevapsız kalmaman için kendi fikrimiz yazdım sadece.

çok teşekkür ederim ya cevabın iiçna.s bende çok merak ettim almak istiyorum bakalım etkisi nası olcakhihoyyyt

kızlar ben doğacı kremini göz çevreme denemek istiyorum acaba göz altımda yağ bezesi yapar mı yoğun gelir mi ? şu an belirsiz yağ bezeleri var cildimde ne diyorsunuz

ben bu kremi kullandım.çok memnun kaldım.cildi kuru olanlara şiddetle tavsiye ederim.cilde çok güzel bir parlaklık veriyor.kutuyu bitirdim sırf merakımdan bu seferde mecitefendinin üzüm çekirdeği kremini aldım ama doğacının yanından bile geçemez bence. kaydirigubbakcemile2

kullanmaya başladım gözlerime ii geldi bakalım şimdilik, yalnız kızlar sizi UYARIM; aldığım aktar uyardı beni de bu kremi kullanıp güneşe sakın çıkmayın kayısı özlü kremler ve yağlar kullanıp güneşe çıkmak ciltte reaksiyon gösterebilirmiş zarar verebilirmiş kayısıdan dolayımıymş ne meyveymş ilk kez duydum dedim :1shok:

Ben de buradaki olumlu yorumlara dayanarak bugün aldım bu kremi.
Yaşım 22 ilk defa gözüme krem süreceğim. Bol kimyasallı bir ürün kullanmak istemediğim için doğal bir krem arıyordum.
Sürdüm bugün şimdilik bir problem yok.
Gerçi benim göz çevremde bir problem yok koruma amaçlı kullanacağım.
İnşallah zamanla iyi gelir.

ben kremi kullanmayı bıraktımm 30 yaşından önce kullanmak göz çevresine gereksizmiş güzellk uzmanı yaşın küçük dedi daha, cildini temizle kremini sür yeter dedi zaten sağlık bakanl onaylı bile yazmıyo ya sürdükçe pek bi farkı da olmuyo aksine gözaltlarım daha belli oluyo yorgunluğum çıkıyo ortaya ev boşa paraa verdiğim ürünlerle dolu ya aktardan krem almayın diolar kızlar ben de karınca yumurtası yağı kremi alcaktm şaştım kaldm ii ce incelerm artıkksengözlerimebaksanab

Bitkisel yağlar içeren ürünler yağ bezesi yapıyor göz çevresinde. ıki hafta kullanmıştım bitkisle yağlar içeren krem yada yağları sonuç berbat şuan. Hala halledemedim bu derdi. Tabi cildi kendiliğinden yağlı olanları kasdediyorum. Bende böyle oluyor diye herkeste olacak diye bir şart elbetteki yok ama Paylaşmak istedim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…