- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
arkadaşlar merhaba .kızımı sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum ve çok sıkıntılı oldugum bir konu var. Eşimin ailesi her konuda karıstıgı gibi kızıma isim konusunda da karıştı ve ismi sultan olsun dediler neymiş efendim babaannesi türbeye kurban vermiş sonra rüyasında görmüş ismi sultan olmak zorundaymıs. Koymazsak cocugun özürlü olur dediler( bunu cidden yüzüme direk söylediler) ve benim ilk cinsiyetini öğrendiğim gündendir psikolojimi bozdular. Bakmayın ilgilerine yaşasa ölse bebeğim umurlarında değil. Bir tane kürtajım oldu onlar yüzünden çok büyük kavga ettik ondan sonra ki hafta bebeğimin kalbi çalışmadı ve kürtaj olmuştum. Bu da sanki umurlarında erkek olsun diye ölüp bitiyorlar halada doktora cinsiyet soruyorlar doktor %100 kız demesine rağmen. Artık bıktırdılar eşimde zaten kendi kafasında beni dinlemiyor bile. Sultan koyalım dedikten sonra bende yanına isim istiyorum sare koyalım dedim burun kıvırdılar. Sanki kendisi doguracak allahım ya . Sinirlerim alt üst oldu ben ne zaman sultan sare desem milettin yanında yok daha ikinci isim düşünmedik diyolar ben ne yapayım simdi sinirden ölüp gidicem zaten zor bir gebelik geçiriyorum mahfoldum gerçekten.