Anket doğa üstü güçlerin olsaydı ne yapardın?

doğa üstü yetenekleriniz olsaydı ne yapardınız?

• doğanın altını üstüne getirirdim

OY: 9 19,6%
  • ünlü biri olurdum

OY: 3 6,5%
  • üniversiteyi kazanırdım

OY: 2 4,3%
  • iktidara geçerdim

OY: 2 4,3%
  • sevdiğimi kendime aşık ederdim

OY: 3 6,5%
  • kötülüklere karşı savaşırdım

OY: 4 8,7%
  • dünyada barışı sağlardım

OY: 9 19,6%
  • diğer

OY: 14 30,4%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
36
358
40
Muğla
eminim herkesten çok farklı şeyler gelecek ...ben aklıma gelenleri şıklara yansıttım....

burada belirtebilirsiniz....

:içelim:

benim aşkım başka şehirde uzakta yaa benden. Işınlama yoluyla her an istediğim zaman aşkımın yanında olmak isterdim :utangac:
Bütün insanlar arasındaki kavgayı nefreti kaldırmak isterdim :1closedeyes:
İnsanların yalan söylemek gibi bir özelliğin olmamasını, herkesin dobra olmasını sağlardım :kahve:
Bide son olarak insanların düşüncesini aklından geçenleri okumak isterdim :lepi:

Evlenirdim :1closedeyes:
Zira bu devirde ve bu krizde evlenebilmek için doğaüstü güçlere sahip olmak gerekiyor..

puhahaha kordelıa aynı fikirdeyım balum,

ben de pek zengın olurdum,
zira zengın olunca irkekler gökten yagar şemsıye açar kenara gecerız düşüp de saglam olan bırını alırız,
tabı bır de o zaman brad pıte benzer olanından alırım nıhahah kaydirigubbakcemile4

zayıflardım, içimde kalmış kıyafetlerı alırdım, 90 yaşına kadar hıç hastaneye yolum duşmeden saglıklı ve zınde yaşamak ısterdım, eşimle 90 yaşına kadar elden ayaktan duşmeden yaşlanıp aynı gun olmek ısterdım, ne o benım acımı ceksın ne ben onun.

kaydirigubbakcemile3Cornelia26 çook haklısın
ben kötülüklerle savaşırdım daha adil bi dünya için...a.sa.s

neler yapmazdım ki.. en basta midemi kontrol altına alırdım sonra etrafımda benim ve sevdiklerimin hayatında kotu giden ne varsa onları yok ederdim bi de cornelia26 nın dediiği gibi evlenirdim :))

eşimin beynini içinde ne var ne yoksa okurdum gizli saklı şeyleri varsa onları öğrenirdim..ve geleceğimi görmek isterdim..
akıbetimi çok merak ediyorum çünkü

Banka soyardım,
Zayıflar, zayıflatırdım,
Canımın istediği yerde olmak isterdim,
Çok şey isterdim ama insanların beynini okumayı, düşüncelerini okumayı, geleceği görmeyi asla ve asla istemezdim. Bu şekilde yaşamak çok kötü olurdu sanırım...

yapmayacağım şey olmazdı :sm_cool: kötülük isteyene kötülük iyilik isteyene iyilik ih
tiyacı olana yardım kilo kontrolüne destek yesek yesek kilo almasak dimi :teytey::teytey: aklıma gelmiyo ama kısaca herşey yapardım :sm_cool::sm_cool:

Puf derdim,fırtına çıkarırdım,öf derdim kaos yaratırdım,gülerdim bulaştırırdım,ağlardım tükenen su kaynaklarına yama yapardım..
Aynı anda otuz tane kitap okur,kafamda kırk tane tilkiyi kuyruğu birbirine değmeden dolaştırır,bazen onları kürkçü dükkanına rehin bırakıp,kutuplardaki penguenlerle mutluluk dansı yapardım.
Kızımın dünyanın en şanslı kızı olması için hudu vuduu derdim,başından aşağı kısmet para sağlık aşk dökerdim...
Eşimin işe sabah kendi uyanarak gitmesi için beynine saat yerleştirirdim,kızımla beş dakika ilgilenmediğimde içimde oluşan suçluluk duygusundan bir silkelenmeyle kurtulurdum,yaşardım,yaşatırdım,aslıma,burcuma,yaseminime,seldama,tuğçeme dünyaları bağışlardım..
Oy yoruldum,bir ara devam ederim,ama öncelikli olarak sağlık ve mutluluk dilerdim hepimize:lepi:

Sevdiğimin yanına giderdim önce saatlerce izlerdim onu uyurken sonra yanına yaklaşır yüzünü sever küçük bir öpücük kondururdum ve kokusunu içime çekerdim sonra da yanına kıvrılır uyuyrdum ...

once bir sekilde tum sans oyunlarindaki paralari toplardim:1: hani doga ustu guclerim var ya sayisalin rakamlarini falan bilirdim yani sempatiksalakcinni
sonra okulum bitince esimi de alir turkiyeye yerlesip ailemin yaninda mutlu mesut yasamak isterdim:gitme:

Back